• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
15% korting | Kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien, alleen leveren | Bekijk de actiewoorwaarden

Wilt u een aluminium schuifpui kopen? Bij HEPRO vindt u op maat gemaakte en hoge kwaliteit aluminium schuifpuien in verschillende soorten. Benieuwd naar de prijs van een aluminium schuifpui? De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het model, de maten en het isolatieniveau. Op onze website berekent u eenvoudig zelf de kosten van uw aluminium schuifpui naar keuze. Wilt u alles ook graag door ons laten inmeten en monteren? Laat het ons weten en u ontvangt snel een offerte in uw mailbox.

Aluminium schuifpui prijs berekenen

Via onze website berekent u eenvoudig zelf de prijs van uw gewenste aluminium schuifpui. Aan de hand van eigenschappen als de afmetingen, de kleur of de uitvoering stelt u uw eigen schuifpui samen. Kiest u bijvoorbeeld voor een twee-, drie- of vierdelig model. Interesse in een kunststof schuifpui? Bekijk ook ons aanbod kunststof schuifpuien. Al deze eigenschappen hebben invloed op de prijs van een aluminium schuifpui. Dankzij onze rekentool weet u gelijk waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wel zo prettig.

Voordelen van een aluminium schuifpui

Kiest u voor een aluminium schuifpui van HEPRO, dan profiteert u van vele voordelen:

  • U creëert een snellere doorgang naar uw tuin, wat ideaal is op een zonnige lente- of zomerdag.
  • U krijgt meer lichtinval in huis, waardoor u bespaart op uw energierekening. U hoeft uw verlichting namelijk minder gauw aan te zetten en door het warme zonlicht bespaart u op uw stookkosten
  • Een schuifpui verhoogt de waarde van uw woning
  • Door te kiezen voor aluminium als materiaal geeft u uw huis een strakke en moderne uitstraling
  • Onze schuifpuien zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
  • Daarnaast is aluminium duurzaam, onderhoudsarm en veilig

2-, 3- of 4-delige schuifpuien

Kiest u voor een aluminium hefschuifpui, dan heeft u bij HEPRO de keuze uit een 2-delige, 3-delige of 4-delige schuifpui. Een 2-delig model is het meest eenvoudig en is geschikt voor de wat kleinere woningen. Wilt u een grotere schuifpui, dan is een 3-delig exemplaar een goede keuze. Hierbij schuift u het middelste deel naar links of naar rechts open. Onze 4-delige schuifpui gaat nog een stapje verder. Hierbij kunt u kiezen voor een systeem met twee schuifvleugels in het midden en twee vaste elementen aan de zijkant, of een systeem met wel vier schuifvleugels. Hiermee krijgt uw woning maximaal licht!

Aluminium schuifpui op maat

Bij HEPRO begrijpen we dat geen enkele woning hetzelfde is. Daarom maken we uw aluminium schuifpui geheel op maat, zodat hij altijd goed past. En hierbij doelen we niet alleen op de afmetingen, maar ook op bijvoorbeeld de kleuren of de uitvoering. Op onze website kunt u uw schuifpui precies op basis van uw wensen samenstellen. Weet u niet zeker wat de juiste afmetingen zijn? Dan komen we graag bij u langs om uw schuifpui in te meten.

Aluminium schuifpui inclusief plaatsen

Op zoek naar een bedrijf dat uw aluminium schuifpui ook meteen plaatst? Dan zit u goed bij HEPRO. Een schuifpui plaatsen is een flinke klus, dus het is begrijpelijk dat u het monteren ervan aan een expert over wilt laten. Op onze website berekent u eenvoudig uw prijs inclusief montage. Onze experts komen dan bij u langs voor het inmeten van de schuifpui. Wij maken de aluminium schuifpui vervolgens op maat en komen weer bij u langs om hem te monteren. Wilt u toch liever zelf aan de slag met het plaatsen? Bekijk dan eens het montagemateriaal op onze website.

Onderhoud van uw schuifpui

Over het algemeen heeft een aluminium schuifpui weinig onderhoud nodig. Toch is een schoonmaakbeurt zo af en toe wel nodig om de pui in een zo goed mogelijke staat te houden. De pui een aantal keer per jaar schoonmaken is voldoende, waarbij de bewegende delen wat extra aandacht behoeven. Om deze soepel te laten lopen is het nodig om ze een paar keer per jaar te smeren. Liever een onderhoudscontract? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Het schoonmaken van een aluminium schuifpui doet u het liefst met een zeer mild schoonmaakmiddel.

Online prijzen berekenen

Heeft u de keuze gemaakt voor een aluminium schuifpui? Bereken dan eenvoudig online de prijs op onze website. Op basis van uw situatie en wensen stellen we een offerte op. Wilt u graag dat wij de schuifpui ook komen monteren, geef dat dan aan bij de aanvraag. Wij nemen uw verzoek mee in de prijsindicatie. Wilt u onze modellen eerst met eigen ogen komen bekijken? Kom dan eens langs in één van onze showrooms in Zuidbroek of Hillegom.

Recent door u bekeken