• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Donderdag 26 mei & Vrijdag 27 mei zijn onze showrooms & fabriek gesloten

Aluminium schuifpuien

Wilt u een aluminium schuifpui kopen? Bij HEPRO vindt u op maat gemaakte en hoge kwaliteit aluminium schuifpuien in verschillende soorten. Benieuwd naar de prijs van een aluminium schuifpui? De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het model, de maten en het isolatieniveau. Op onze website berekent u eenvoudig zelf de kosten van uw aluminium schuifpui naar keuze. Wilt u alles ook graag door ons laten inmeten en monteren? Laat het ons weten en u ontvangt snel een vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Aluminium schuifpui prijzen

Aluminium schuifpui prijzen berekent u eenvoudig via de online rekentool van HEPRO! U vult de afmetingen en kleuren in en kiest het gewenste aluminium schuifpui model en ziet gelijk waar u aan toe bent. Aluminium schuifpui prijzen geven u gelijk een inzicht over de mogelijkheden bij uw woning. Wist u dat: HEPRO ook aluminium schuifpuien monteert? Op deze manier kunnen wij het gehele proces voor u uithanden nemen. Doordat wij beschikken over een grote montageploeg werkzaam in heel Nederland, monteren wij in alle delen van het land. Wel zo gemakkelijk voor u als klant van HEPRO!

Voordelen van een aluminium schuifpui

Kiest u voor een aluminium schuifpui, dan profiteert u van vele voordelen:

 • U creëert een snellere doorgang naar uw tuin, wat ideaal is op een zonnige lente- of zomerdag.
 • U krijgt meer lichtinval in huis, waardoor u bespaart op uw energierekening. U hoeft uw verlichting namelijk minder gauw aan te zetten en door het warme zonlicht bespaart u op uw stookkosten
 • Een schuifpui verhoogt de waarde van uw huis
 • Dat uw woning een strakke en moderne uitstraling krijgt
 • Dat de schuifpuien verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren
 • zoals een duurzame, onderhoudsarme en veilige keuze voor uw woning

Aluminium schuifpuien zijn een tijdloze en moderne oplossing voor een hedendaagse uitstraling van uw woning!

2-,3- of 4-delige schuifpuien

Kiest u voor een aluminium hefschuifpui, dan heeft u bij HEPRO de keuze uit een 2-delige, 3-delige of 4-delige schuifpui. Een 2-delig model is het meest gekozen model en is geschikt voor relatief kleinere woningen. Wilt u een grotere schuifpui, dan is een 3-delig exemplaar een goede keuze. Hierbij schuift u het middelste deel naar links of naar rechts open. Onze 4-delige schuifpui gaat nog een stapje verder. Hierbij kunt u kiezen voor een systeem met twee schuifvleugels in het midden en twee vaste elementen aan de zijkant, of een systeem met wel vier schuifvleugels. Hiermee krijgt uw woning maximaal licht!

            

Technische details aluminium schuifpuien

U kiest voor een aluminium schuifpui in uw woning dan is het natuurlijk fijn om te weten wat de technische details hiervan zijn. HEPRO heeft dit voor u op een rijtje gezet. 

               

 • verkrijgbaar in 2 uitvoeringen Decalu & Decalu+
 • voorzien van HR++ of triple beglazing
 • schuifkader is 163 mm dik
 • duurzaam, onderhoudsarm en sterk
 • slank en modern profiel
 • 100% recyclebaar 
 • leverbaar in vele kleuren en maten

Tegenwoordig is antraciet een zeer populaire kleur. Ook de kleuren grafietzwart of basaltgrijs zijn zeer gewild. Doordat u de keuze heeft uit maar liefst 215 RAL kleuren is er altijd een kleur die perfect past bij de uitstraling en stijl van uw woning. 

Aluminium schuifpui op maat

Bij HEPRO begrijpen we dat geen enkele woning hetzelfde is. Daarom maken we uw aluminium schuifpui geheel op maat, zodat hij altijd goed past. Op het moment dat u een aluminium schuifpui bij ons besteld, wordt dit altijd nagemeten door ons zodat de juiste productiematen gebruikt worden. 

En hierbij doelen we niet alleen op de afmetingen, maar ook op bijvoorbeeld de kleuren of de uitvoering. Op onze website kunt u uw schuifpui precies op basis van uw wensen samenstellen. Weet u niet zeker wat de juiste afmetingen zijn? Dan komen we graag bij u langs om uw schuifpui in te meten. U kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs op locatie om de situatie te bekijken. 

Aluminium schuifpui inclusief plaatsen

Op zoek naar een bedrijf dat uw aluminium schuifpui ook meteen plaatst? Dan zit u goed bij HEPRO. Een schuifpui plaatsen is een flinke klus, dus het is begrijpelijk dat u het monteren ervan aan een expert over wilt laten. Op onze website berekent u eenvoudig uw prijs inclusief montage.

Onze experts komen dan bij u langs voor het inmeten van de schuifpui. Wij maken de aluminium schuifpui vervolgens op maat en komen weer bij u langs om hem te monteren. Wilt u toch liever zelf aan de slag met het plaatsen? Bekijk dan eens het montagemateriaal op onze website.

Onderhoud van uw aluminium schuifpui

Over het algemeen heeft een aluminium schuifpui weinig onderhoud nodig. Toch is een schoonmaakbeurt zo af en toe wel nodig om de pui in een zo goed mogelijke staat te houden. De aluminium schuifpui een aantal keer per jaar schoonmaken is voldoende, waarbij de bewegende delen wat extra aandacht behoeven. Om deze soepel te laten lopen is het nodig om ze een paar keer per jaar te smeren.

Liever een onderhoudscontract? Dit kan ook bij HEPRO. Het schoonmaken van een aluminium schuifpui doet u het liefst met een zeer mild schoonmaakmiddel. Deze artikelen kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop.

Recent door u bekeken