Blog

09-01-2020

Kunststof kozijnen kopen: welke kleur is geschikt?

Overweegt u de aanschaf van duurzame kunststof kozijnen? Een van de keuzes die u hierbij dient te maken, is de kleur van de kozijnen. Gemiddeld genomen gaan kunststof kozijnen zo’n 50 jaar mee. Dit betekent dat het kiezen van een geschikte kleur niet eenvoudig is!

Lees verder
01-10-2019

Hoe ook u energie kan besparen met kunststof kozijnen

Wilt u graag besparen op uw energie rekening? Kies dan voor kunststof. Ondanks dat hout vaak wordt geassocieerd met een warmere uitstraling dan kunststof of aluminium, is dit geen legitieme reden om de overige duurzame materialen over te slaan. 

Lees verder
30-04-2021

Kunststof plusline deuren

Een nieuwe voordeur voor uw woning is een persoonlijke keuze waarbij het een goed idee is om te denken over de toekomst! Maakt u een duurzame keuze? Welke deur past bij uw woning? Welke kleur wil ik?

Lees verder
06-05-2021

Kunststof voordeuren

Een kunststof voordeur is een investering voor de toekomst! Met de Flatline modellen van HEPRO is er altijd een deur die past bij uw woning!

Lees verder
27-09-2021

Welke kozijnen zijn het beste?

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen heeft u de keuze uit verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld tussen kozijnen van kunststof, aluminium of hout. HEPRO heeft zich gespecialiseerd in het fabriceren van kunststof kozijnen en sinds 2021 ook laten inspireren door aluminium kozijnen. Dit is niet voor niets!

Lees verder