Bouwvak vakantie 2020

Wij zijn met bouwvak vakantie van 20 juli tot en met 9 augustus 2020. Vanwege de vakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken zijn wij te bereiken via onze klantenservice. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven. 

Aanvragen via de website

Onze collega's zijn met vakantie, echter kunt u uw aanvraag plaatsen via onze website. 

U ontvangt binnen 48 uur een montage offerte op maat.Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt deze na 9 augustus verwerkt. Een van onze collega's zal contact met u opnemen om de details te bespreken.

Een afspraak met een van onze adviseurs?

Wilt u liever een afspraak aan huis met een van onze adviseurs? Uiteraard is dit mogelijk. Uw aanvraag voor een afspraak wordt na 9 augustus behandeld.

Acuut probleem met uw HEPRO kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien? 

Heeft u een acuut probleem met uw HEPRO kozijnen, deuren of schuifpui? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te woord te staan. 

Wat zijn acute problemen? 

Onder acute problemen verstaan we bijvoorbeeld deuren of schuifpuien die niet meer sluiten, extreme lekkage of andere problemen die direct de veiligheid van u, uw gezin of uw woning in gevaar brengt. Alle overige vragen worden na 9 augustus opgepakt. 

Het hele HEPRO team wenst u een fantastische zomer!