• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

CE-markering kunststof kozijnen

Op zoek naar kunststof kozijnen voor uw woning? Het is van belang dat u controleert of uw product voorzien is van een CE-markering. Vanaf 2009 is het verplicht dat kozijnen voorzien zijn van een CE-markering. Het is dan ook vanzelfsprekend dat HEPRO CE-markering heeft op al haar kunststof kozijnen.

Wat is een CE-markering?

Een CE-markering kunt u zien als een paspoort voor uw kunststof kozijn die in de gehele Europese Unie geldig is. Dit houdt in dat uw kunststof kozijn voldoet aan de wettelijke vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu van de betreffende richtlijnen geldend in EU.

Bij kunststof kozijnen is het een label waarbij volgens de Europese eisen het kozijn voldoet aan eisen op het gebied van waterdichtheid, luchtdoorlatendheid en windbestendigheid. Deze markering verzekert de producent maar ook de koper dat er nagenoeg geen productiefouten in het product zitten. Alle kunststof kozijnen, kunststof deuren, voordeuren en schuifpuien zijn voorzien van CE-markering. 

Kunststof kozijnen keurmerken

Kunststof kozijnen keurmerken zijn er om u te verzekeren van een kwalitatief goed product. Naast dat er een CE-markering op uw kunststof kozijnen van HEPRO zit, is het kunststof kozijn voorzien van meerdere keurmerken. HEPRO werkt met de volgende keurmerken:

Doordat uw kunststof kozijn het SKG keurmerk draagt heeft u garantie van kwalitatief goed hang- en sluitwerk. Waarbij tevens het gehele kozijn inbraakwerend is. Inbraakwerende kozijnen geven u een veilig en vertrouwd gevoel in uw eigen woning. Wilt u meer informatie over onze keurmerken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Recent door u bekeken