Energie calculator

HEPRO Standard en HEPRO Comfort kozijnen zijn superisolerend. Het geheim zit in de kern van het materiaal. Die is gemaakt volgens de Thermofibra® technologie. Thermofibra® combineert nieuwe en traditionele materialen met vernieuwende elementen en bewezen technieken. Zo bevatten de raam- en deurprofielen schuim, staaldraad en/of continue structurele glasvezels. Superisolerende ramen en deuren die met gemak aan de strengste normen voldoen en uw energiefactuur verlagen zijn het onmiddellijke resultaat.

Bereken uw besparing met de energiecalculator

In een doorsneewoning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Om het energieverbruik in uw woning te verminderen en uw wooncomfort te verhogen kunt u het beste kiezen voor hoogrendementsglas en voor profielen met een hoge thermische isolatiewaarde. Bereken nu hoeveel geld en energie u dankzij de kozijn van HEPRO kunt besparen. Vul het type woning, het huidige raamsysteem en de verwarming in, en u ziet onmiddellijk hoeveel u kunt besparen. Zowel in euro als in CO2-vermindering.

(Bereken uw besparing door te klikken op de afbeelding hieronder)

Energiecalculator

 

De calculator staat op de site van onze profiel-leverancier: Deceuninck. Hier staan de type kozijnen anders aangegeven dan bij ons, hieronder staat een kleine verwijzing naar de type kozijnen van HEPRO en Deceuninck.

HEPRO Basic = Zendow

HEPRO Standard = Zendow Standaard

HEPRO Comfort = Zendow Premium