Unieke Formule 1 actie door HEPRO

Geheel verzorgde cruise naar de Grand Prix van Silverstone

Volle tribunes, een geweldige sfeer en indrukwekkende bochten: je vindt ze allemaal op het circuit van Silverstone. Wil je dit op een unieke manier meemaken? Het kan met de Formule 1 actie van HEPRO!

Maak nu kans op 2 kaarten voor een fantastische reis met de speciale Orange Experience cruise van Stena Line. Reis op zaterdag 13 juli af naar Engeland, waar je vanaf tribune ''Vale'' samen met honderden andere oranje fans geniet van deze legendarische Grand Prix op het prachtige Silverstone. Daar moet je toch gewoon bij zijn?!

Maak nu direct kans
Gedurende de hele maand maart kun je kans maken op deze kaarten. HEPRO verloot 1x2 kaarten op de Facebookpagina en 1x2 kaarten onder alle mensen die in maart bij HEPRO voor een bedrag van minimaal €3000,- kozijnen aanschaffen De trekking zal plaatsvinden in de eerste week van april en zal verzorgd worden door een onpartijdige notaris. Op dezelfde dag maken wij de winnaars bekend via Facebook en wordt de winnaar gebeld.

Doe nu mee met de actie

Voor de winnaars hebben we de volgende zaken geregeld:

  • Heenreis per cruise op zaterdag 13 juli (Hoek van Holland – Harwich, 22:00 - 06:30)
  • Terugreis per cruise op zondag 14 juli (Harwich – Hoek van Holland, 23:00 - 08:00)
  • 2 overnachtingen in een tweepersoonsbinnenhut
  • 2 keer ontbijt
  • Transfer op zondag naar het circuit 
  • Transfer terug naar de boot na de race
  • Speciaal Orange Expercience T-shirt
  • Goodbox met toffe items
  • Eten en drinken

In deze reis zit niet inbegrepen:

  • Vervoer van en naar Hoek van Holland

Op deze actie zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt je hier

Het programma van deze reis ziet er als volgt uit: 

Zaterdag 13 juli 
Vanaf 17:00 uur gaan de eerste passagiers aan boord van de Stena Hollandica. Je krijgt van tevoren een tijd te horen wanneer je aan boort kunt gaan. De laatste groep zal aan boord gaan om 20:30 uur. Op dit speciale Orange Experience schip zul je je zeker niet vervelen want samen met honderden andere Nederlandse fans kun je genieten van alle gemakken aan boord zoals het casino bezoeken of genieten van een drankje in de bar of het restaurant. 

Zondag 14 juli 
Na overnacht te hebben in een eigen hut staat er een goed ontbijt voor klaar. Rond 06:30 uur lokale tijd komen we aan in de Engelse havenplaats Harwich. Vanaf hier worden we met een door SportStadion geregelde transfer naar het legendarische Silverstone gebracht. Vanaf de speciale Orange Experience tribune maak je deze Grand Prix mee terwijl je deel uitmaakt van het altijd enthousiaste oranje legioen! Hoe mooi zou het zijn als we die dag kunnen genieten van Nederlands succes? Aan de support zal het deze zondag in ieder geval niet liggen. 

Na afloop van de Grand Prix worden we met een touringcar teruggebracht naar de haven van Harwich waar u om 23:00 uur terugkeert naar Nederland. Wederom heb je de beschikking tot een hut op het schip. 's Avonds genieten we uiteraard nog van de luxe aan boort.

Maandag 15 juli 
Na een overnachting op de het schip geniet je wederom van een goed ontbijt. Rond 8:00 uur komen we weer aan in Hoek van Holland waarna je zelfstandig huiswaarts kan keren. Wij hopen dat je na deze reis terugkijkt op een geweldig weekend met hopelijk Nederlands succes!