Goedkope kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen scoren verreweg het best op duurzaamheid en kosten. Zij zijn zelfs 40% goedkoper dan andere materialen. Dat blijkt uit een recent onderzoek van Multi Consultants, adviesbureau voor bouwkosten en bouwtechniek. HEPRO streeft ernaar om kunststof kozijnen het goedkoopst mogelijk aan te bieden. Kunststof kozijnen zijn hiervoor ideaal om deze het goedkoopst zijn en daarnaast ook een goede kwaliteit waarborgen. Kunststof kozijnen zijn ook duurzaam, ze gaan langer mee dan andere materialen en vergen ook minder onderhoud. Dit scheelt in kosten en zorgt ervoor dat kunststof kozijnen het goedkoopst zijn in vergelijking met andere materialen.

Kozijnenonderzoek 

In opdracht van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) vergeleek Multi Consultants de kosten van verschillende soorten gevelkozijnen van diverse materialen, te weten hout, aluminium en kunststof. Kunststof gevelkozijnen blijken het best te scoren. Dat geld voor vijf verschillende woningtypen: tussenwoningen("rijtjeshuizen"), twee-onder-èèn-kapwoningen, vrijstaande woningen, appartementen en flats / galerijwoningen. Ook de aanschafprijs is stukken lager dan hout of aluminium.

Informatie over goedkope kozijnen 

Wilt u een goede indruk hebben van onze werkwijze? Bekijk dan onze informatiefilm. Door goede automatisering kunnen wij de kozijnen uiteindelijk goedkoper leveren dan iemand die alles nog handmatig moet maken.

Dus voor goede én goedkope kozijnen moet u bij HEPRO Kunststof Kozijnen zijn. Naast informatie over onze kunststof gevelkozijnen vindt u op deze site meer over ons bedrijf, onze werkwijze en onze overige producten. Tevens heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een goedkope offerte aan te vragen. Als u eerst meer gespecificeerde informatie zoekt of u wilt onze kunststof kozijnen fysiek ervaren, dan nodigen wij u van harte uit om een keer langs te komen in één van onze showrooms. Deze zijn te vinden in Zuidbroek en in Hillegom.