Informatie deuren

Uw voordeur. Het visitekaartje van uw woning. Logisch dus dat u hoge eisen stelt aan uitstraling, ontwerp en uitvoering. U wilt een sterke, solide en mooie deur die staat als een huis!

Voordeuren HEPROFlat-Line deuren van HEPRO

Op de website heeft u een ruime keuze aan luxe voordeuren uit onze Flat Line serie. Deze deuren zijn modern afgewerkt zonder opliggende ornamenten. Bij HEPRO Basic zijn deze panelen zoals bij de meeste leveranciers standaard 24mm dik, maar bij HEPRO Standard en Comfort kozijnen zijn deze panelen maar liefst 42mm en altijd standaard voorzien van triple beglazing. De deuren bieden u daarnaast een ongeëvenaarde thermische en geluidsisolatie, zodat u thuis volledig tot rust kunt komen. In combinatie met Linktrusion in de profielen behalen deze deuren een Ud-waarde van 0.8 wat uniek is in Nederland!

Flatline

HEPRO biedt u de keuze uit een groot assortiment kunststof voordeuren. In de standaard kleuren wit of creme, maar ook in houtnerf structuren en ColorTop®. Deze laatste is leverbaar in alle RAL kleuren. Als enige in Nederland fabriceren wij zelf onze deurpanelen. Daarmee is maatwerk meer regelmaat dan uitzondering.

Zoekt u een voordeur met RVS ornamenten, kunststof ornamenten of gietijzeren roosters? Download dan onderstaande brochure. Er gaat een wereld voor u open! Neem contact op met onze klantenservice voor prijzen van deze deuren.

Aluminium beschermstrip bij deuren

Wanneer u een voor- of achterdeur bestelt bij HEPRO dan is deze standaard voorzien van een aluminium beschermstrip. Deze strip voorkomt beschadigingen op uw PVC onderdorpels. Indien u bij deuren een "hardsteen look" dorpel wenst dan is dat zeker mogelijk. Vraag onze klantenservice naar de meerprijs.

Aluminium beschermstrip

 

Deurdorpels uitgevoerd in "hardsteen look"

De IsoStone serie onderdorpels is samengesteld uit glasvezelversterkt kunststof (GVK). Het profiel bestaat hoofdzakelijk uit zuiver glas en heeft een gestructureerd oppervlak door een zwarte UV-bestendige coating met korund korrels. De neuten zijn van polyethyleen. Belangrijke voordelen zijn het zeer lage gewicht, de enorme sterkte, breukvastheid en de minimale uitzettingscoëfficient. 
De standaard IsoStone onderdorpels hebben in basis al een gunstige isolatiewaarde.

Omdat de glasvezelversterkte onderdorpel holle kamers heeft, functioneert de aanwezige lucht als perfecte isolator. Afhankelijk van de uitvoering varieert de Ufr-waarde tussen 0,89 en 1,85 W/m²K. Met deze waarden is de onderdorpel toepasbaar in Passiefhuis kozijnen en andere energiezuinige kozijnconcepten.