Informatie Gevelpanelen

HEPRO is de specialist op het gebied van Keralit dakrandpanelen en gevelpanelen. De Keralit dakrand- en gevelpanelen die HEPRO levert zijn onderhoudsarm, kleurvast en weerbestendig. Daarnaast is maatwerk mogelijk en zijn velerlei klassieke én eigentijdse kleuren beschikbaar. HEPRO is specialist omdat het jarenlange ervaring heeft met Keralit gevelpanelen met daarnaast een groot assortiment dakrandpanelen.

Hepro levert gevelpanelen van Keralit®

Om kwaliteit te garanderen levert HEPRO de gevelpanelen van Keralit. Hieronder wordt uitgelegd waarom deze gevelpanelen zo goed zijn.

Keralit biedt duurzame en milieuvriendelijke gevelproducten aan die optisch hetzelfde zijn als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai met maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart. Dat zijn een paar van de redenen dat HEPRO de gevelpanelen van Keralit in zijn assortiment heeft.

Gegarandeerde kwaliteit met gevelpanelen van Keralit®

Naast de duurzaamheid, het design en de milieuvriendelijkheid zijn de gevelpanelen van Keralit van gegarandeerde kwaliteit. Keralit gevelpanelen worden geleverd met een KOMO-certificaat, waarmee een uitgebreide kwaliteitscontrole op zowel de grondstoffen als het eindproduct wordt gegarandeerd. Keralit voldoet aan zowel de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen. Dit zijn hoogwaardige keurmerken in de professionele bouwwereld en dat onderstreept de bijzondere kwaliteit van Keralit.

Meer informatie over Keralit® gevelpanelen

Naast informatie over Keralit vindt u op deze site meer informatie over ons bedrijf, onze werkwijze en onze overige producten. Tevens heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u thuis komen voor een gratis en vrijblijvend advies. Er is geen huis te vinden dat alleen standaardmaten heeft. Bovendien zijn uw woonwensen heel persoonlijk. Wilt u onze producten met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms. Deze zijn te vinden in: Zuidbroek, Roelofarendsveen en Zaandam. Daarnaast kunt ons altijd bereiken per mail via online@hepro.nl Voor meer informatie over Keralit gevel- en dakrandpanelen klik hier