KOMO, SKG & Deceuninck

Om een optimale kwaliteit van onze producten te waarborgen zijn wij in het bezit van de onderstaande keurmerken.

KOMO

HEPRO is in het bezit van een KOMO keurmerk. Dit is een keurmerk dat de kwaliteit van bouwproducten zoals kunststof producten waarborgt. KOMO is toonaangevend en volledig onafhankelijk. Niet alleen de kwaliteit van de producten wordt hierdoor gecontroleerd maar ook de processen en de systemen binnen een bedrijf. Om het KOMO keurmerk te krijgen moet aan verschillende voorwaarden worden voldaan. HEPRO voldoet aan al deze voorwaarden een mag daarom het KOMO keurmerk voeren.

KOMO criteria en kunststof kozijnen

Het KOMO keurmerk geeft aan dat de volgende criteria bij HEPRO van toepassing zijn:

  • 10 jaar garantie
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Gebruiksvriendelijke producten
  • Producten zijn inbraakwerend
  • Ervaren personeel
  • Kwaliteit wordt door een onafhankelijke partij gecontroleerd
  • De beste kunststof profielen worden gebruikt voor optimaal resultaat

Goede service & garantie

Het KOMO keurmerk geeft aan dat HEPRO kwalitatief goede producten produceert en monteert en ook dat HEPRO een goede service nastreeft. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Voor meer informatie over dit keurmerk kunt u terecht op de website van KOMO.
Wilt u geen appels met peren vergelijken, vraag dan altijd om de KOMO kwaliteitsverklaring. Dankzij dit keurmerk is kwaliteit gegarandeerd en bent u verzekerd van garantie op de geleverde producten.

KOMO en SKG-IKOB logo's
 

Hoe weet ik of een bedrijf een certificaat heeft?

Controleer altijd of een product, een bouwdeel, een proces of een dienst onder een geldige KOMO kwaliteitsverklaring wordt geleverd. Regelmatig gebeurt het namelijk dat partijen misbruik maken van de goede naam van KOMO. Daarnaast worden KOMO kwaliteitsverklaringen regelmatig aangepast en vernieuwd. Het is daarom belangrijk na te gaan of u over de meest recente KOMO kwaliteitsverklaring beschikt. De database van KOMO-certificaten wordt continu vernieuwd. Alle geldige KOMO kwaliteitsverklaringen kunt u eenvoudig in de database van KOMO terugvinden. De certificatendatabase helpt u ook een KOMO-gecertificeerd bedrijf, product of dienst te vinden.

KLIK HIER OM NAAR DE DATABASE VAN KOMO TE GAAN

 


SKG keurmerk

Naast kwalitatief goede kunststof kozijnen levert HEPRO ook goed hang- en sluitwerk in de kozijnen. Het SKG keurmerk is een onafhankelijk certificatie instelling die een keurmerk geeft aan bedrijven die kwalitatief goed hang- en sluitwerk leveren die inbraakwerend zijn. SKG bewaakt de kwaliteit niet alleen in het eindproduct maar ook in het productieproces zodat de producten op een duurzame manier worden geproduceerd.

Periodiek wordt HEPRO gecontroleerd door SKG of de kwaliteit van het hang- en sluitwerk in de kozijnen voldoende is.

Beveiliging van uw woning

Bouwkundige beveiliging van uw woning begint met goed hang- en sluitwerk.De HEPRO kunststof kozijnen zijn SKG gecertificeerd, dit betekent dat ze standaard inbraakwerend zijn. Naast dat er gekeken wordt naar de inbraakwerendheid van de producten wordt gekeken naar de mechanische eigenschappen, dat deze niet snel verloren gaan en niet meer inbraakwerend zijn.

Het keurmerk geeft ook aan dat de hele kozijn inbraakwerend is. Het SKG keurmerk is ook een onderdeel van de voorwaarden die er zijn om een Veilig Wonen certificaat van de Politie te ontvangen. De kunststof producten van HEPRO levert deze voorwaarde.

Voordelen onafhankelijk keurmerk 

Een onafhankelijke partij als SKG helpt HEPRO in advies ook verder in het meer inbraakwerend maken van de kunststof producten.Kort de voordelen van het SKG keurmerk op een rij:

  • Onafhankelijk en toonaangevende partij die de kwaliteit en veiligheid van de producten van HEPRO controleert
  • Onderdeel van het Veilig Wonen certificaat van de Politie
  • Niet alleen hang- en sluitwerk is inbraakwerend maar het hele kozijn

Het keurmerk waarborgt de kwaliteit op het gebied van inbraakwerendheid. Voor meer informatie over de voordelen en voorwaarden van het SKG keurmerk kunt u kijken op de website van SKG.

 

Deceuninck

Het Vlaamse familiebedrijf Deceuninck is een van de grootste producenten van kunststof kwaliteitsprofielen in Europa. HEPRO werkt met basisprofielen van Deceuninck voor het vervaardigen van haar kunststof kozijnen. Met Deceunick kiest HEPRO voor bewezen kwaliteit. U bent zich verzekerd van het beste profiel in uw kozijn!

Perfecte isolatie dankzij Deceuninck Linktrusion

De thermische prestaties van Deceuninck profielen zijn ongeevenaard. Waar de meeste fabrikanten gebruik maken van stalen versterkingen - die koude juist geleiden - gebruikt Deceuninck een kern van hard PVC schuim, versterkt met staaldraad. Deze zogenaamde Linktrusion technologie maakt hun profielen supersterk en tegelijktijd zorgt het schuim voor een uitstekende isolerende werking. Het resultaat: een robuust kozijnprofiel dat beter isoleert dan welk ander profiel dan ook.

Voor ieder huis een passende kleur en structuur 

De profielen van Deceuninck zijn verkrijgbaar is ruim 50 kleuren en met diverse (houtnerf)structuren. De kleuren zijn tijdloos en passend bij iedere bouwstijl. De afwerking van Deceuninck profielen is kleurvast doordat de kleuren niet op, maar in het kunststof worden verwerkt.

Duurzaam in meerdere opzichten 

Deceuninck profielen voor kunststof kozijnen worden gemaakt van gerecycled PVC. Dit materiaal is robuust en weersbestendig en kan na de levensduur van het kozijn ook weer voor 100% worden gerecycled. Zo is de cirkel rond. PVC kozijnen vragen weinig onderhoud en hoeven niet te worden geverfd. Verder is de isolerende werking van PVC kozijnen optimaal. Dat maakt Deceuninck producten duurzaam in meerdere opzichten.

Deceuninck: kunststoffen sinds 1937

De familie Deceuninck is een bekende ondernemersfamilie uit de plaats Hooglede-Gist in West-Vlaanderen. Deceuninck maakt verschillende kunststof artikelen, waaronder profielen voor kunststof kozijnen. Het is bedrijf is koploper in innovaties op dat vlak. Het hierboven genoemde Linktrusion systeem is er daar één van, maar ook het recyclingsprogramma van het bedrijf staat hoog aangeschreven. Deceuninck gelooft in een zogenaamde "circulaire economie" en recycled in haar recyclingsfabriek in Diksmuide 20.000 ton PVC per jaar. Dat maakt Deceuninck de grootste recycler van harde PVC in de Benelux.

Meer informatie over Deceuninck?

Wilt u de kunststof kozijnen van HEPRO zelf ervaren en bekijken? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms! Deze zijn te vinden in Zuidbroek, Zaandam en Roelofarendsveen.