Kunststof dakkapellen

Bent u op zoek naar meer licht en ruimte in uw woning? Dan zijn kunststof dakkapellen van HEPRO zeker het overwegen waard! Het uiterlijk van uw huis krijgt op deze manier een flinke boost en u heeft meer ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapruimte, kantoor of hobby projecten op uw zolder. HEPRO biedt u kunststof dakkapellen van de allerhoogste kwaliteit. Kies zelf het uiterlijk, de kleur en het formaat van uw nieuwe dakkapel. Zo kunt u de kapel goed aansluiten op uw Kunststof kozijnen!

Kunststof dakkapellen voordelen

De installatie van hoge kwaliteit kunststof dakkapellen heeft meerdere voordelen. Allereerst worden de ruimte en lichtinval van uw woning vergroot. Ook zal uw woning in waarde stijgen! Daarnaast kunt u de kapel geheel naar wens samenstellen en mooi laten samengaan met Kunststof gevelpanelen. Onze monteurs kunnen de dakkapel bovendien in één dag monteren. HEPRO maakt gebruik van Ruiter Dakkapellen, die al veertig jaar marktleider zijn Nederland. Uw dakkapel is bovendien zeer duurzaam en u krijgt er vijftien jaar garantie op. Profiteer met kunststof dakkapellen van deze en vele andere voordelen!

Kunststof dakkapellen prijzen

Vraag bij HEPRO gerust vrijblijvend een offerte aan om meer inzicht te krijgen in onze kunststof dakkapellen prijzen. Deze zijn onder andere afhankelijk van het model, de hoek van het dak en de afmetingen van de kapel. Standaard leveren wij een model dat voorzien is van HR++ glas, duurzame EPDM dakbedekking en een trespa in wit of crème kleur. Wilt u meer weten over onze kunststof dakkapellen prijzen? Neem dan gerust contact op met de HEPRO klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag!

Kunststof dakkapellen regelgeving

Als u overweegt om een kapel aan uw huis te laten bouwen, willen we u wijzen op de kunststof dakkapellen regelgeving. Dakkapellen mogen niet worden aangebouwd op een tijdelijke woning, woonwagen of een vakantiehuis. Als een gebouw geen permanente bewoning als bestemming heeft, mag er geen dakkapel op geplaatst worden. Ook monumenten en door het Rijk beschermde gebouwen en stadsgezichten komen niet voor een dergelijke aanbouw in aanmerking volgens de kunststof dakkapellen regelgeving. Daarnaast zijn er nog een aantal voorwaarden waar een vergunningvrije kapel aan moet voldoen:

  • De afstand tot de voorgevel van het gebouw is meer dan 1 meter
  • De dakkapel is, gemeten vanaf de voet van de dakkapel, niet hoger dan 1,75 meter
  • De onderkant van de dakkapel ligt meer dan 0,5 meter, maar minder dan 1 meter boven de dakvoet (laagste punt van een schuin dak)
  • De bovenkant van de dakkapel ligt meer dan 0,5 meter onder de daknok (hoogste punt van een schuin dak)
  • De zijkanten liggen meer dan 0,5 meter van de zijkanten van het dakvlak en zijn ondoorzichtig
  • De dakkapel wordt op het achterdakvlak of op een zijdakvlak geplaatst, mits het zijdakvlak niet naar de weg of openbaar groen gekeerd is
  • De dakkapel heeft een plat dak
  • De dakkapel moet op een bestaande woning worden geplaatst

Heeft u vragen kunststof dakkapellen regelgeving? HEPRO beantwoordt ze graag!