Kunststof draai kiepraam

U profiteert van een optimale isolatie met een kunststof draai kiepraam van HEPRO. Kou van buiten komt niet binnen en warmte wordt vastgehouden. Zo is het klimaat in uw woning aangenaam en bespaart u op uw stookkosten. Het voordeel van een kunststof draai kiepraam is dat u deze op verschillende manieren open kunt zetten; het raam kan zowel gedraaid als gekiept worden. Dit maakt ventilatie maar ook het schoonmaken van het raam eenvoudig. Bij HEPRO leveren we het draai kiepraam inclusief glas.

Kunststof draai kiepraam monteren

De vakkundige monteurs van HEPRO komen graag uw kunststof draai kiepraam monteren. Bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Deze kunt u, net zoals de kunststof kozijnen prijzen, eenvoudig online berekenen. Voordat onze monteurs uw nieuwe kunststof draai kiepraam monteren, verwijderen zij uw oude raam. Het nieuwe model wordt netjes afgewerkt met geplastificeerd mdf. Onze monteurs vertrekken pas als u 100% tevreden bent! Ook een nieuwe vensterbank koopt u bij HEPRO gemakkelijk online.

Het is een unieke service van HEPRO; dat u de kunststof draai kiepraam prijs online kunt berekenen. Dit geldt niet alleen voor onze kunststof kozijnen, maar ook voor onze kunststof deuren prijzen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent! U vindt bij ons ook een kunststof schuifpui die we desgewenst voor u plaatsen. Met de kunststof producten van HEPRO is uw woning overal voorzien van een optimale isolatie! Bereken de kunststof draai kiepraam prijs online en vraag uw offerte aan.