Kunststof kozijnen Almere

Houd de warmte binnen met kunststof kozijnen voor Almere. Kunststof kozijnen zijn niet alleen makkelijk te onderhouden, ze hebben een grote isolatiewaarde. HEPRO produceert de kunststof kozijnen zelf en geeft u een garantie van tien jaar! De kozijnen worden gemaakt van de beste materialen, zoals HR++ glas met Argon gas. Het profiel van de kozijnen heeft een kern van gegalvaniseerd staal of een kern met een combinatie van schuim, staaldraad en glasvezel.

HEPRO Basic

HEPRO biedt u een variatie aan kunststof kozijnen, waaronder de HEPRO Basic. Het profiel van dit kozijn heeft een kern van gegalvaniseerd staal met een dikte van 1,5 mm. Het HR++ glas houdt de warmte goed vast door de lichte stalen coating. Het kozijn is op drie punten vergrendeld, om inbraak tegen te gaan.

HEPRO Standard

Vergeleken bij de HEPRO Basic, biedt de HEPRO Standard u 16% extra isolatiewaarde. Deze extra waarde wordt veroorzaakt door de kern van het profiel van het kozijn. De kern is voorzien van Linktrusion, een combinatie van schuim, staaldraad en glasvezel. Hierdoor wordt warmte beter vastgehouden zodat u kunt besparen op stookkosten.

HEPRO Comfort

Comfortabele warmte houdt u het beste vast met de HEPRO Comfort. Dit kozijn heeft 32% meer isolatiewaarde dan de HEPRO Basic. Deze hoge waarde wordt bereikt door de Linktrusion kern in het raamprofiel in combinatie met hoogwaardig HR++ glas in maar liefst drie lagen! De HEPRO Standard en de Comfort zijn beide op vijf punten vergrendeld en daardoor inbraakwerend.

TIP: wij bieden u deskundig advies op het gebied van kunststof kozijnen voor Almere. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Zuidbroek of Hillegom. Ook online persoonlijk advies is geheel vrijblijvend!

Kunststof kozijnen Almere tips

Voor het gebruik van kunststof kozijnen in Almere hebben wij een aantal tips voor u. Hoewel het onderhoud van de kozijnen eenvoudig is - u hoeft nooit meer te verven - moeten de kozijnen schoon worden gehouden. Dit doet u met een normaal schoonmaaksopje.

Schuurmiddelen, schuursponsjes of agressieve schoonmaakmiddelen zijn geen goed idee, deze kunnen de kozijnen beschadigen. Houd ook de binnenkant van het raamprofiel goed schoon, zo optimaliseert u het gebruiksgemak van het kozijn.

Kunststof kozijnen Almere plaatsen

Wilt u graag kunststof kozijnen in Almere laten plaatsen? Bij HEPRO hebben we een ervaren montageteam dat alles voor u regelt. Met onze kennis over kozijnen bent u verzekerd van een degelijke installatie. Eerst verwijderen we voorzichtig uw oude kozijnen, deze worden door ons afgevoerd.

Vervolgens controleren we uw gevel op eventuele beschadigingen, zoals losse stenen of voegwerk. Het nieuwe kozijn wordt geplaatst en vastgeschroefd. Daarna worden de ramen erin gezet. Als u ervoor kiest om kunststof kozijnen in Almere te laten plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Kunststof kozijnen Almere kopen

U kunt naast kunststof kozijnen voor uw woning in Almere kopen, ook kunststof deuren bij HEPRO kopen. Hiermee vergroot u de isolatie van uw huis nog meer. Wij bieden u een optimale prijs-kwaliteitverhouding! Kies ervoor kunststof kozijnen voor Almere te kopen, u bent verzekerd van duurzame materialen. Al onze producten hebben namelijk een KOMO en SKG certificatie. De beste kunststof profielen worden gebruikt voor een optimaal resultaat!