Kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen

Uw woning voorzien van kunststof kozijnen van HEPRO? Gelukkig kunnen wij dit ook voor u plaatsen en nemen wij graag het gehele proces voor u uithanden! Denkt u aan het inmeten, de montage en onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kunststof kozijnen plaatsen

U kiest voor kunststof kozijnen voor uw woning, maar door wie worden uw kunststof kozijnen geplaatst? Bij HEPRO kunt u ervoor kiezen om uw kunststof kozijnen zelf te plaatsen of dat wij dit voor u doen. Dit kunt u eenvoudig uit handen geven aan de VKG gecertificeerde monteurs van HEPRO! Een eigen team met monteurs is werkzaam in heel Nederland om de aangeschafte kunststof kozijnen te plaatsen voor u op locatie.

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen laten plaatsen door HEPRO monteurs, maar hoe monteren zij dit eigenlijk? Voordat onze monteurs bij u kunnen komen om te monteren, worden uw kunststof kozijnen eerst ingemeten door de inmeet adviseur. Vervolgens worden de kozijnen geproduceerd in onze eigen kunststof kozijnen fabriek in Zuidbroek. Daarna nemen de monteurs de kozijnen voor u mee, zodat het geplaatst kan worden.

U kunt de monteurs verwachten tussen 07:30 uur en 08:30 uur in de ochtend en op dit moment nemen zij samen met u de dag door. De ruimte wordt afgeplakt en de kozijnen worden nagemeten. Op deze manier blijft uw vloer schoon! Het oude kozijn wordt gedemonteerd en de spouwlatten worden gecontroleerd. Vervolgens wordt het stelkozijn geplaatst. Nu kan uw kunststof kozijn inclusief glas gemonteerd worden! Uiteindelijk vult de monteurs samen met u het opleverrapport in.

Kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen

Kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen kunt gemakkelijk en vlot ontvangen via de rekenmodule op onze website. U kiest het model en vult de afmetingen, kleur en uitvoering zelf in. Als u verder gaat met het offerteproces kunt u aangeven dat u graag een vrijblijvende offerte ontvangt inclusief montage. U ontvangt namelijk binnen 48 uur een offerte in uw mailbox. HEPRO heeft ook een ruim assortiment met kunststof deuren, ook dit kunt u laten monteren door ons!

Wat kosten kunststof kozijnen inclusief montage?

Om een goed antwoord te kunnen geven op de kosten voor kunststof kozijnen inclusief montage kunt u het beste een offerte inrichten op de site. Of u kunt een afspraak maken voor een adviseur aan huis. HEPRO heeft adviseurs werkzaam in alle provincies in Nederland. U kunt ervoor kiezen om een adviseur bij u op locatie te ontvangen om samen met u de situatie te bekijken. De adviseur maakt een vrijblijvende offerte voor u en het is ook mogelijk om een offerte inclusief montage te ontvangen. De kosten voor de inhoud van een vrijblijvende offerte inclusief montage zijn afhankelijk van meerdere factoren.

  • Hoeveel kunststof kozijnen laat u plaatsen?
  • Hoeveel dagen zijn de monteurs bezig met monteren?
  • Laat u ook hele grote kunststof kozijnen of deuren plaatsen?
  • Is er een steiger of kraan nodig om de kunststof kozijnen bij u te plaatsen?
  • Op welke verdieping wordt er gemonteerd?

Dit zijn allemaal elementen die invloed hebben op de kosten van uw vrijblijvende offerte.

Eerste de kozijnen bekijken?

Kom dan naar onze showrooms in Hillegom en Zuidbroek! Dit behoort ook tot de mogelijkheden want u kunt namelijk ook een offerte ontvangen van onze adviseurs in de showrooms. HEPRO heeft 2 showrooms in Zuidbroek en Hillegom waar u een bezoek aan kunt brengen. Hier kunt u kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien bekijken waardoor u een goed beeld krijgt van onze producten. Tevens kunt u hier ook de kleuren, glassoorten en raamdecoraties bekijken. U kunt een afspraak maken via onze klantenservice!