Kunststof voordeur Adriana

Artikelnummer: Model 55
Lengte: 1900mm
Breedte: 900mm
Weerbestendig, onderhoudsarm en duurzaam.
€ 1648,90 € 1362,73 excl. BTW
Heeft u andere afmetingen nodig? Maak hier speciaal uw kunststof kozijn op maat

Productomschrijving Kunststof voordeur Adriana

Stijlvolle kunststof deuren zijn het visitekaartje van uw huis. Met de kunststof voordeur Adriana van 900 x 1900 mm maakt u daarnaast ook nog eens een duurzame keuze. De deur heeft een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Ook zijn de kunststof deuren beschermt tegen alle invloeden van buitenaf. De kunststof deuren van HEPRO gaan jarenlang mee en zijn daarnaast kleur- en vormvast. Het kunststof kozijn van de deur is KOMO en SKG gecertificeerd en heeft een stalen versterking met inbraakwerende vergrendeling. De kunststof kozijnen van de deur zijn leverbaar in verschillende RAL-kleuren zoals Glad Crème, Glad wit of in een crème kleurige houtnerf. 

Kunststof voordeur Adriana 900 x 1900 mm

Als u een kunststof voordeur Adriana 900 x 1900 mm bij HEPRO bestelt bespaart u snel stookkosten op uw woning. Helaas is er anno 2020 geen subisdie beschikbaar maar kunt u wel gebruik maken van de energiebespaarlening.

Kunststof voordeur kopen met de energiebespaarlening 

Wilt u de energiezuinigheid van uw woning verbeteren door middel van kunststof kozijnen of kunststof deuren? Zowel particulieren als de Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen voor de financiering een Energiebespaarlening aanvragen bij het Nationaal Energiebespaarfonds! 
Voordelen van een energiebespaarlening voor u op een rij:

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen
  • Lage rente 2,3% (looptijd 10 jaar)

Met de Energiebespaarlening heeft u een betrouwbare financiering voor een duurzame investering aan uw woning. Door de uitstekende isolatie van HEPRO kunststof kozijnen en deuren verbruikt u minder energie en dat scheelt u in de stookkosten! 


Afhankelijk van de hoeveelheid energie die u verbruikt, kan deze besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken.

 

 

 

 

Klik op onderstaand logo om onze KOMO registratie te zien.

 

 

 

 

Raak geïnspireerd!

Stel uw kunststof kozijn samen met onze rekentool

  • Bepaal uw afmetingen, kleur(en) en uitvoering
  • Licht afgeronde, verfijnde en elegante kunststof kozijnen
  • KOMO en SKG gecertificeerd
BEREKEN ZELF DE PRIJS