Montage benodigdheden

Wanneer u heeft besloten om uw kunststof producten bij HEPRO te gaan kopen zijn er twee opties: onze vakkundige en ervaren monteurs komen bij u langs om uw kozijnen te gaan monteren, of u kunt het zelf doen. Voor de laatste optie biedt HEPRO u een breed assortiment aan montagemateriaal, zodat u snel en gemakkelijk zelf aan de slag kan!

Binnenafwerking

Uw stijlvolle vensterramen zijn pas echt af met een juiste binnenafwerking van de kunststof kozijnen. Hiervoor kunt u de hoogwaardige producten van HEPRO gebruiken. Wij hebben onder andere verschillende dagkanten in ons assortiment waarmee u kieren en naden naadloos wegwerkt. Wilt u graag planten of decoratie voor de ramen plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor duurzame vensterbanken en eindkappen. U vindt in ons ruime assortiment alles wat u nodig heeft voor een goede binnenafwerking van uw kunststof kozijnen!

Stelkozijnen

Een stelkozijn is een raamwerk wat in de raamopening/spouw geplaatst wordt. In dit raamwerk wordt dan het daadwerkelijke kozijn gemonteerd. Op deze manier is de afdichting gegarandeerd en weet u dus zeker dat er geen tochtgaten in uw kozijn zitten. Dit maakt het monteren van uw kozijnen wel iets duurder, maar nu werkt u wel via de richtlijnen van de VKG en weet u dus zeker dat u het via de juiste voorschriften monteert. 

Voordelen stelkozijnen

 • Door een stevigere constructie waarin het kozijn geplaatst wordt krijgt u een betere vormvastheid
 • Een aanzienlijk hogere isolatiewaarde in tegenstelling tot montage op compriband
 • Een langere levensduur van het kozijn
 • Een nettere binnenafwerking
 • Een mooier buitenaanzicht na montage

Tip: als u op de afbeeding hieronder klikt komt u bij een bestand met de doorsnedes voor monteren met stelkozijnen.

 

 

 

 

Montageset kunststof kozijnen

Kiest u ervoor om geen stelkozijnen te gebruiken, dan bieden wij u ook een alternatief. Wij hebben voor u een montageset samengesteld waarmee u alles in huis heeft om uw kunststof kozijnen te monteren. De montageset bestaat uit:

 • 1 x rol compriband (8 meter)
 • 10 x torx montageschroef
 • 1 x bus purschuim
 • 1 x set glasblokjes

LET OP! Eén montageset staat gelijk aan de montage van één kozijn.

Montageset

Reinigingsartikelen

Kunststof staat er om bekend dat het makkelijk te reinigen is. Maar stel, u heeft een vlek die moeilijk te verwijderen is, dan bieden wij van HEPRO u een selectie aan schoonmaakartikelen aan. Hier kunt u uw kunststof makkelijk mee reinigen en beschermen.

Wij bieden de volgende schoonmaakartikelen aan:

Lees goed welke schoonmaakartikelen bij welke soort vlek hoort.

Volg steeds nauwkeurig de gebruiksaanwijzing op de verpakking/bijsluiter van de reinigingsproducten. Indien u eenmaal een bepaalde reinigingsbehandeling niet op het juiste oppervlak toepast, kan dit onherstelbare schade toebrengen aan het PVC profiel. Hiervoor kan HEPRO niet verantwoordelijk worden gesteld. Gelieve bij de minste twijfel steeds contact op te nemen met onze klantenservice.

Afvalcontainers

Wanneer u door ons de kozijnen laat monteren komt er bij renovatie bouw- en sloopafval vrij. U kunt dit zelf afvoeren, maar u kunt ook via onze website goedkoop een container bestellen. Deze containers leveren wij alleen als u bij ons kozijnen heeft besteld. Dus niet als u alleen een container nodig heeft. Wij leveren afvalcontainers in 3m³, 6m³ en 9m³.

De genoemde tarieven zijn inclusief:

 • Plaatsen van de container
 • 2 maanden huur
 • Afvoeren van uw gevulde container

Bij een bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur kan de afvalcontainer al de volgende werkdag worden geplaatst. Betaling gaat gemakkelijk en snel via iDEAL.

IN DE CONTAINERS VAN HEPRO MOGEN UITSLUITEND MATERIALEN WORDEN GEDEPONEERD DIE VRIJKOMEN BIJ DE DEMONTAGE VAN KOZIJNEN.

 

 

 

 

Tips monteren van uw kunststof producten

Om u te helpen bij de perfecte binnenafwerking van uw kunststof kozijn geven we graag enkele tips.

 • Allereerst is het bijzonder belangrijk dat u de maatvoering nauwkeurig doorgeeft. Laat eventueel een tweede of zelfs derde persoon de afmetingen controleren, zodat u zeker weet dat u goed zit. Het zou zonde zijn als u een te kort of een te lang product bestelt.

 • Daarnaast is het verstandig om een goede kit te gebruiken voor de montage. Met een hoogwaardige kit kunt u het product beter en netter monteren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij geven u graag extra tips voor de binnenafwerking van uw kunststof kozijnen.

Verder adviseren wij u altijd te handelen via de richtlijnen van het VKG. Dan weet u zeker dat u handelt via de voorschriften van het Nederlands bouwbesluit.