Kunststof kozijnen plaatsen

Wilt u uw huis goed isoleren en extra weren tegen inbraak? Laat dan kunststof kozijnen monteren door de vakmensen van HEPRO! Door het laten plaatsen van dit hoogwaardige type raamwerk bespaart u op verschillende terreinen. Zo heeft u minder energie nodig om uw huis te verwarmen. Daarnaast zult u door het monteren van kunststof kozijnen minder onderhoud hebben. Bekijk ons grote aanbod kunststof kozijnen en bereken uw prijs eenvoudig online!

Kunststof kozijnen monteren

Kunststof kozijnen demonteren

Voordat het nieuwe raamwerk geplaatst zal worden zullen onze experts de oude kunststof kozijnen eerst demonteren. Op een vakkundige wijze worden eerst de glaslatten en het oude glas verwijderd. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kunnen dit met grote nauwkeurigheid doen. Ondanks de geoefendheid van onze vakmannen is geen enkele klus een routine karwei. Het demonteren van de oude kunststof kozijnen gaat verder met het inzagen van het raamwerk. Zo kan het oude kozijn gemakkelijk verwijderd worden.

Nieuwe kunststof kozijnen plaatsen

Voor het plaatsen van onze kozijnen hanteren wij een nauwkeurige werkwijze. Voorafgaand aan het monteren van de nieuwe kunststof kozijnen worden alle onderdelen tijdelijk verwijderd die niet direct nodig zijn voor de montage. De zijkant van het raamwerk wordt voorzien van een comprimerende celband. Dit zorgt voor een optimale aansluiting tussen de gevel en het nieuwe kozijn. Het oude raamwerk wordt verwijderd en het gat dat ontstaat wordt gecontroleerd op eventuele schade. Na uitvoerig voorwerk kan het monteren van de nieuwe kunststof kozijnen beginnen!

Kunststof kozijnen afwerken

Na het monteren beginnen onze experts met het afwerken van de kunststof kozijnen. Voor een optimale afwerking maken wij gebruik van geplastificeerd MDF van het merk Proge. De binnenuitvoering kan smal uitgevoerd worden, zodat er nog een gedeelte binnenmuur in het zicht blijft. De afwerking aan de binnenkant wordt verlijmd aan de binnenmuur. Om de renovatie in zijn geheel af te maken wordt er een nieuwe vensterbank geplaatst. Als het monteren en afwerken van de kunststof kozijnen af is controleert één van onze medewerkers het resultaat. We gaan pas naar huis als alles naar uw wens is.

Kunststof kozijnen monteren door HEPRO

Bespaar kosten op uw energierekening door kunststof kozijnen te laten monteren door HEPRO! Naast minder kosten voor elektriciteit zijn de raamwerken ook extra inbraakwerend. U heeft keuze uit 3 verschillende soorten: Basic, Standard en Comfort. U kunt de kunststof kozijnen prijzen eenvoudig berekenen met onze online tool. Wist u dat HEPRO naast het monteren van kunststof kozijnen ook kunststof deuren plaatst? Bekijk ons aanbod online!

Kunststof kozijnen monteren