Een terugblik op het jaar 2020!

Gepubliceerd op: 08-01-2021

2020 het jaar van HEPRO!

1e Kwartaal 2020

Wisselwoningen in Loppersum van JAN SNEL

Voor 25 woningen in Loppersum heeft HEPRO kunststof kozijnen geleverd voor JAN SNEL. In Loppersum worden wisselwoningen gebouwd voor bewoners die tijdelijk niet in hun eigen woning kunnen. Het gaat om kunststof kozijnen in de Comfort uitvoering in de kleur verkeerswit. In onze eigen fabriek te Zuidbroek zijn tientallen vaste en draaikiep kunststof kozijnen gefabriceerd.

De wisselwoningen van JAN SNEL in Overschild

In februari heeft HEPRO kunststof kozijnen en deuren geleverd voor een project van JAN SNEL in Overschild. De woningen zijn voorzien van HEPRO Comfort kunststof kozijnen met triple beglazing. De RAL-kleur van de kunststof kozijnen is aan de buitenzijde antracietgrijs. Al onze kunststof kozijnen voldoen aan het KOMO keurmerk en zijn SKG gecertificeerd. Tevens voldoen de kunststof kozijnen aan het VKG keurmerk.

VVE Huizen

In het voorjaar is het project in Huizen gerealiseerd. HEPRO heeft de VvE woningen voorzien van HEPRO Basic kunststof kozijnen en deuren. De kunststof kozijnen hebben de RAL- kleur crème 9001 en het draaiende deel is Saffierblauw RAL05003 d.m.v. ColorTop®.

Online bestellingen website

Al enige tijd is er de mogelijkheid om online producten te bestellen via onze website. Sinds begin 2020 heeft dit een enorme groei doorgemaakt. Via onze website kunt u producten bestellen zoals gevelbekleding, montagemateriaal en reinigingsartikelen.

VKG Keurmerk

Sinds 1 juli 2019 is HEPRO kunststof kozijnen aangesloten bij het VKG keurmerk. In het jaar 2020 zijn wij nog steeds aangesloten bij het keurmerk. U bent verzekerd van de 6 zekerheden, namelijk kwaliteit, gediplomeerde monteurs, waarborgfonds, goede afspraken, kwalitatieve oplevering en garantie. De monteurs van HEPRO volgen een informatiedag met aansluitend een examen, als ze dit examen goed afronden ontvangen ze een certificaat.

2e Kwartaal 2020

Begin maart begint de corona crisis, veel mensen werken verplicht thuis en uitstapjes worden beperkt. Dit resulteert erin dat bij HEPRO de drukte begint, veel klanten kiezen ervoor om hun woning aan te pakken en te kiezen voor nieuwe kunststof kozijnen. De aanvragen binnen ons bedrijf verdubbelen en de drukte neemt toe. Verder, is de sponsoring voor GIJS IJshockey verlengt en uitgebreid naar hoofdsponsorschap. Tenslotte, wordt er in de zakelijke markt een project voor de VVE Spijkenisse gerealiseerd.

VVE Spijkenisse

In Spijkenisse zijn ruim 20 woningen voorzien van nieuwe kunststof kozijnen van HEPRO. De voor- en achtergevel en de toegang tot het balkon zijn voorzien van Standard  kunststof kozijnen met HR++ beglazing en een Warm Edge Spacer.

GIJS Sponsoring 

In juni heeft HEPRO de sponspor overeenkomst met GIJS Ijshockey verlengd met twee jaar. De afgelopen seizoenen was HEPRO al shirtsponsor bij GIJS Ijshockey en dit is tot alle tevredenheid van beide partijen verlengd met het hoofdsponsorschap. Het logo van HEPRO zit zelfs in het ijs verwerkt van GIJS Ijshockey.

3e Kwartaal 2020

In de zomer is de showroom in Zuidbroek verplaatst naar een nieuwe locatie. De showroom zit nu naast de fabriek en het hoofdkantoor. HEPRO kunststof kozijnen is tevens hoofdsponsor van VV Hoogezand geworden. Verder, is er een nieuwe locatie gerealiseerd aan de A7 voor de monteurs van HEPRO. Na de zomer heeft de jaarlijkse veiling plaats gevonden. En natuurlijk, is er een aantal projecten voldaan.

VV Hoogezand

Sinds juli 2020 is HEPRO trotste hoofdsponsor van VV Hoogezand. De komende 3 jaar zal het eerste elftal van Hoogezand in wedstrijdshirts spelen met HEPRO op de borst. VV Hoogezand speelt in de eersteklasser F op zondag. In de winter wordt het sportcomplex van Hoogezand voorzien van kunststof kozijnen.

Vernieuwde showroom! 

Na de bouwvak is de showroom van HEPRO verplaatst naar de EG-Weg in Zuidbroek. De showroom aan de A7 is leeggehaald en alles is verplaatst naar de nieuwe locatie. Doordat de showroom is verplaatst heeft u als voordeel dat de fabriek naast de showroom zit. U ziet dus gelijk waar uw kunststof kozijn gemaakt wordt. De showroom bezoeken?

Nieuwe locatie aan de A7

De monteurs van HEPRO hebben een nieuw pand aan de A7. Het gebouw dient als basisplaats voor de monteurs en hun gereedschap. Elke ochtend verzamelt iedereen zich hier, verder beschikt het gebouw over enkele kantoor plekken voor de afhandeling van de nodige administratieve zaken.

Jaarlijkse veiling

Elk jaar vindt er een veiling plaatst, dit jaar was dit in de ‘ oude showroom. ‘ Kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien etc. die in het afgelopen jaar te groot of te klein geproduceerd zijn worden hier geveild. Doorgaans vindt dit plaatst na de zomer en kunt u online een bod doen. Dit jaar hebben we succesvol weer kunststof producten geveild en heeft alles toch nog een tweede bestemming gekregen!

Bouwbedrijf Zantinga

HEPRO kunststof kozijnen heeft kunststof kozijnen geleverd aan Bouwbedrijf Zantinga voor een nieuwbouw kantoorpand in Dambroeken, Beilen. Voor dit project is de Basic uitvoering gebruikt en heeft de klant gekozen voor een gladde folie antracietgrijs RAL 7016.

Kuik Bouw

In Assen zijn meerdere voordeuren van HEPRO gemonteerd in samenwerking met Kuik Bouw. De kunststof voordeur Lisa is hier geplaatst met een zijlicht. De voordeur is binnendraaiend en er is gekozen voor een Basic uitvoering. Bij een voordeur kunt u ook kiezen voor IsoStone onderdorpel, dit geeft een strakke uitstraling en is uitermate isolerend.

4e Kwartaal 2020

In het najaar heeft HEPRO goudkleurige aluminium kozijnen in Groningen geleverd. In Leimuiden is HEPRO momenteel bezig met een groot project. De komende jaren zijn we te zien op de boarding van FC Groningen en Lycurgus heeft nieuwe wedstrijdshirts met HEPRO logo. Tot slot, heeft de expeditie een nieuwe heftruck gekregen zodat ze nog efficiënter kunnen werken.

Boarding FC Groningen

Sinds kort is het logo van HEPRO kunststof kozijnen te zien aan de Z-side in het stadion van FC Groningen. Tijdens de voetbalwedstrijden van de club is de vaste boarding van maar liefst 30 meter de komende jaren te zien.

Goudkleurige HEPRO kozijnen

Het appartementen complex 'Karaat' aan de Oosterhamrikkade in Groningen is voorzien van levensechte goudkleurige HEPRO kozijnen. Het gaat om maar liefst 644 aluminium kozijnen, de opvallende kleur hiervan geeft het gebouw enorm veel karakter. HEPRO gaat in de loop van 2021 ook aluminium kozijnen verkopen aan particuliere klanten.

Lycurgus nieuwe t-shirts!

Lycurgus het volleybalteam van Groningen heeft nieuwe wedstrijdshirts mede mogelijk gemaakt door de kleding sponsoren. HEPRO is een van de sponsoren en staat op de zijkant van het shirt.

Nieuwe heftruck

HEPRO kunststof kozijnen verduurzaamd met regelmaat en dit keer was dit met een 2,5 tons vorkheftruck. De nieuwe heftruck, een elektrische variant met een li-ion batterij, is een heftruck die op elektriciteit rijdt. Een vooruitstrevende keuze, de li-ion batterij is onderhoudsvrij en kan tot 3 keer langer mee dan een normale batterij! De heftruck kan op elk moment opgeladen worden en is binnen een half uur alweer 80% vol!

Meerburg Kunststof kozijnen Leimuiden

Voor de organisatie Meerburg hebben we kunststof kozijnen en deuren geleverd. De Basic uitvoering is gefabriceerd in Zuidbroek met aan de buitenzijde bekleefd kwartsgrijs RAL7039. De kunststof voordeur in de Basic uitvoering is gemaakt met een zwarte IsoStone onderdorpel. Een IsoStone onderdorpel is van composiet materiaal en geschikt bevonden voor recycling! Een duurzame keuze.