Gepubliceerd op: 29-01-2021

Een metamorfose voor onze website

Naast de vertrouwde HEPRO kunststof kozijnen, deuren en puien, wordt het assortiment van HEPRO uitgebreid met aluminium, t.w. Decalu aluminium kozijnen, deuren en puien. Ook het aanbod van onze kunststof deuren gaat veranderen en wordt er gekeken naar de bouwmaterialen zoals afwerkmateriaal, vensterbanken, montagematerialen etc.

Uiteraard kan HEPRO dit niet alleen. We hebben daarom de hulp ingeschakeld van 050media. Achter de schermen is 050media druk bezig, om u straks nog beter te kunnen informeren en inspireren over de producten van HEPRO.

HEPRO in samenwerking met 050media

HEPRO heeft sinds jaar en dag een uitstekende samenwerking met 050media. 050media is een webdevelopment bureau die de website voor HEPRO van een nieuw design en functionaliteiten zal voorzien. Inmiddels is 050media gestart met het nieuwe ontwerp van de HEPRO website.

Lancering vernieuwde website HEPRO

In samenwerking met 050media en Deceuninck wordt er op dit moment, achter de schermen, hard gewerkt aan de inrichting en functionaliteit van de nieuwe website. In de agenda staat de lancering van de vernieuwde website gepland voor het najaar van 2021.

Wordt vervolgd…