• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Donderdag 26 mei & Vrijdag 27 mei zijn onze showrooms & fabriek gesloten

HEPRO heeft een 10 behaald! | VKG Keurmerk

De monteurs zijn op verschillende eisen gecontroleerd door de keurmeester tijdens het monteren van de kunststof kozijnen. Maar wat houdt deze keuring nou precies in?

Wat is het VKG keurmerk eigenlijk?

Het VKG keurmerk, ook wel Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie genoemd, vertegenwoordigd al meer dan 30 jaar de belangen van de kunststof gevelindustrie klanten. Sinds 1 juli 2019 is HEPRO trotse lid van het VKG keurmerk.

Wilt u precies weten wat het VKG keurmerk voor u kan betekenen? U leest het hier.

Om deze zekerheid te kunnen garanderen is het van belang dat HEPRO jaarlijkse door een onafhankelijke partij gekeurd wordt! De monteurs volgen een 3-daagse montage cursus van VKG keurmerk waar het montage proces van A tot Z wordt besproken en uitgevoerd. De cursus wordt afgesloten met een examen die de monteurs met vlag en wimpel moet halen! De monteurs van HEPRO beschikken over een VKG montage certificaat.

Waar wordt HEPRO op getest tijdens een keuring?

Tijdens een montagekeuring wordt HEPRO gecontroleerd op vele aspecten. Alle handelingen worden stap voor stap gekeurd en er wordt gekeken naar de kwaliteit van het product en de uitvoering van de montage. De onderdelen die meegenomen worden tijdens deze keuring zijn:

  • Eisen in relatie tot het Nederlands Bouwbesluit ook wel KOMO eisen
  • Aanvullende prestatie-eisen (denk aan; transport, duurzaamheid en kwaliteit)
  • Diversen (denk aan; inbraak- of brandwerendheid)
  • Glas en isolatie van de panelen

Een ‘kleine 43’ vragen moeten beantwoordt worden met een “JA” voor het behalen van een score 10!

HEPRO

Zijn de gevelelementen en glas vrij van beschadigen? Is het stelkader aan de voorzijde voldoende vlak en glad? Functioneert het hang- en sluitwerk goed? Is het bouwkundige kader geschikt om het element te plaatsen? En gaat u zo maar door! “

Wist u dat: HEPRO een foutscore van 0 heeft behaald tijdens de VKG keuring? Uitmuntend!

Waarom kiezen voor een bedrijf met het VKG keurmerk?

Een goede vraag! U kiest voor een bedrijf met het VKG keurmerk zodat u verzekerd bent van een top product met een goede service, voor, tijdens en na de montage.

Doordat u kiest voor HEPRO kunststof kozijnen, een bedrijf voorzien van het VKG keurmerk, heeft u een financiële zekerheid en kunt u gerust aannemen dat er onder welke omstandigheden dan ook bij u wordt gemonteerd, natuurlijk onder dezelfde voorwaarden!

Tevens hoeft u bij HEPRO niet aan te betalen, dat betekent dat u pas betaalt bij levering of montage. U kiest milieubewust want de kozijnen zijn recyclebaar en u laat de werkzaamheden uitvoeren door vakkundige monteurs!

HEPRO is ontzettend trots op onze monteurs met het behalen van deze score!

Enthousiast geworden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en laat u inspireren!

Recent door u bekeken