Gepubliceerd op: 22-03-2016

HEPRO kunststof kozijnen bestaat 18 jaar

Op 23 maart 1998 is HEPRO kunststof kozijnen opgericht. Dit jaar vieren wij daarom het 18 jarig bestaan van het bedrijf.

KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID DOOR JARENLANGE ERVARING

HEPRO heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een sterk merk. Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets, dat wij in het bezit zijn van het prestigieuze KOMO kwaliteitskeurmerk.

EIGEN PRODUCTIE

HEPRO produceert zelf haar kunststof producten. Hierdoor hebben we de kwaliteit zelf in de hand. Bovendien is het dankzij de eigen productie mogelijk maatwerk te leveren.

HEPRO STAAT NIET STIL

HEPRO loopt voorop met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Zo kunt u met HEPRO Comfort nu al profiteren van het comfort van de toekomst. Het kozijn is voorzien van triple glas en beschikt over het revolutionaire Linktrusion®. Hierdoor heeft het kozijn unieke isolatiewaarden.

HEPRO: HÉT ADRES VOOR UW KUNSTSTOF KOZIJNEN, VOORDEUR, SCHUIFPUI EN DAKKAPEL

Al jarenlang is HEPRO hét adres voor uw kunststof kozijnen, voordeur, schuifpui en dakkapel. Heeft u interesse in één van onze producten? Wij komen graag bij u langs voor een deskundig advies.