Onderhoudscontract

Het hang- en sluitwerk in uw kunststof kozijnen en deuren is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur mits voldoende onderhouden. Wanneer uw beslag niet periodiek wordt afgesteld, gereinigd en gesmeerd zullen op den duur overmatige slijtage en gebreken optreden.

Wij adviseren u daarom om minimaal 1 keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren aan het hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren. Om u op dit punt te ontzorgen kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Indien u met ons deze overeenkomst aangaat zullen wij jaarlijks bij u langs komen om uw draaikiepramen, deuren, schuifpuien en/of stolpdeuren af te stellen en te smeren. Tevens wordt hiermee de standaard fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk verlengd van 2 jaar naar 10 jaar! Voorwaarde hierbij is dat de kozijnen door HEPRO zijn geleverd en geplaatst.

Kiest u voor een lange levensduur van uw hang- en sluitwerk en wilt u meer informatie over onze onderhoudsservice, neemt u dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer 085 - 112 20 07 of ons contactformulier.