Over HEPRO (oud)

Tijdspad HEPRO 

Bij Danny Wolthuis, eigenaar en directeur van HEPRO, zal het ondernemen al van jongs af aan in het bloed. Als klein kind vond hij het al leuk om op de vlooienmarkt  in Eelde kleine handeltjes te bedrijven. Na het hebben van een eigen kledingzaak en gewerkt te hebben bij een kunststof kozijnen bedrijf genaamd Exacta begon het ondernemen serieuze vormen aan te nemen..

1998: Het begin

HEPRO was geboren in maart 1998. Danny (pas 23 jaar oud) huurde een showroom van 40m2 in Veendam, en koos hij een goede fabrikant uit die voor HEPRO de kozijnen ging fabriceren. 

2000: Eigen productie

In 2000 realiseerde Danny dat: “als je groot en succesvol wilde worden op de markt van kunststof kozijnen, dan moest je zelf fabrikant worden’’. En zo geschiedde. In 2000 huurde hij een fabriekshal in Nieuwe Pekela en vanaf dat moment begon HEPRO zelf kunststof kozijnen te produceren.

2004: Showrooms

In 2004 is HEPRO begonnen met uitbreiden doormiddel van franchise. Op deze manier kon HEPRO snel groeien en hadden ze in 3 jaar al 6 vestigingen door heel Nederland! Uiteindelijk heeft HEPRO afgezien van franchise om zo de kwaliteit en service in eigen beheer te houden. Dit alles om de goede naam van HEPRO hoog te houden.

2007: De verhuizing

In 2007 werd het tijd voor wat nieuws. HEPRO besloot om zijn oude productiehal in Nieuwe Pekela in te ruilen en een ultra moderne nieuwe hal te bouwen op het industrieterrein De Gouden Driehoek in Zuidbroek met een productieruimte van 2800 m².

2008: Showroom Zuidbroek

Door de enorme groei spurt  in 2007 is de keuze gevallen op een nieuwe locatie in Zuidbroek langs de snelweg A7. Door deze A1 locatie van 600 m² is het merk HEPRO in de provincie Groningen nu duidelijk zichtbaar geworden.

2011: SKG/KOMO gecertificeerd

In 2011 heeft HEPRO het kwaliteitskeurmerk van KOMO behaald. Dit keurmerk die de kwaliteit bouw producten als kunststof producten waarborgt. Omdat KOMO toonaangevend en onafhankelijk is, worden dus ook niet alleen de producten gecontroleerd en getest, maar ook de processen waar de producten doorlopen. HEPRO voldoet aan al die voorwaarden en mag dus het KOMO keurmerk gebruiken. Naast het KOMO keurmerk hebben wij ook een SKG politiekeurmerk op ons hang -en sluitwerk.

2013: HEPRO 15 jarig bestaan

In 2013 bestond HEPRO 15 jaar, een mijlpaal. En dit moest daarom ook gevierd worden! Er werd een zaal gehuurd in de Martiniplaza en samen met alle medewerkers en andere genodigden hebben we er een groot feest van gemaakt. Op naar de volgende 15!

2014: Nieuwe showroom Roelofarendsveen

Na een faillissement van onze franchise heeft HEPRO besloten om alle personeelsleden over te nemen en is een nieuw pand betrokken. Ook dit pand lag pal langs de snelweg A4.

2017: Showroom Hillegom

In 2017 werd al snel duidelijk dat we in Roelofarendsveen ruimte te kort kregen. Daarom werd het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe locatie in Hillegom werd een feit. Met een showroom en montagehal van 860m² was deze vestiging weer helemaal up to date voor de toekomst.

2017: Webshop

In 2017 zijn er ook andere ontwikkelingen geweest binnen HEPRO. We hebben de handen in één geslagen met 050 media en hebben iets unieks opgezet in de kunststof kozijnen wereld. Een eigen webshop waar je de producten gewoon online kan bestellen en afrekenen. Iets unieks waar wij dan ook de eerste kunststof kozijnen fabrikant  in Nederland mee zijn.