Progé

Het bedrijf Progé is sinds 1997 actief in de productie van dagkant aftimmering, vensterbanken, stelkozijnen, leidingkokers, plinten en gevelbekleding. De producten staan bekend om de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bijna alle binnenafwerking is FSC gecertificeerd. Bij HEPRO verkopen we dagkantafwerking, vensterbanken en stelkozijnen van Progé. Weet u al welk formaat u zoekt voor de binnenafwerking van uw woning? Bij HEPRO bestelt u voordelig en snel uw materialen online!

Progé vensterbanken

U werkt uw kozijnen mooi af met Progé vensterbanken. Deze bestaan uit vochtwerend MDF met een dikte van 200 of 300 mm. De maximale lengte van de vensterbanken is 5,8 meter. Heeft u een langere variant nodig? Bestel dan meerdere delen. Doordat de vensterbanken blind kunnen worden gemonteerd, ziet u hier vrijwel niets van. De Progé vensterbanken zijn beschikbaar in de kleuren wit en crème. Dit zijn mooie neutrale tinten die goed aansluiten bij elk interieur.

 

Progé binnenafwerking

Het netjes afwerken van bijvoorbeeld uw kozijn doet u met Progé binnenafwerking. Zo maakt u uw huis optimaal wind-,
water- en geluidsdicht.
Net zoals de Progé vensterbank is de binnenafwerking gemaakt van vochtwerend MDF. Het MDF is afgewerkt met een finish folie, zodat het niet
geschilderd hoeft te worden. U kunt de Progé binnenafwerking eenvoudig
zagen of schaven. Maak uw keuze uit de verschillende delen,
zoals een koplat, plat stuk of hoek en bestel eenvoudig online!

Progé vensterbanken bij HEPRO

Gaat u uw woning renoveren? Koop dan uw Progé vensterbanken bij HEPRO. Bij ons vindt u niet alleen binnenafwerking, maar ook kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien voor een optimale isolatie van uw woning. De kunststof kozijnen prijzen en de kosten van onze andere producten berekent u eenvoudig online. Bestel uw buiten- en binnenafwerking, zoals Progé vensterbanken, bij HEPRO en profiteer van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!