Subsidie mogelijkheden en energieregelingen

Subsidie energiebesparing eigen huis

Wilt u naast het plaatsen van kunststof kozijnen nog meer energiebesparende maatregelen nemen? Dan komt u in aanmerking voor 'Subsidie energiebesparing eigen huis'. Tot en met 31 december 2018 kunnen particuliere woning- en appartementseigenaren en Verenigingen van Eigenaren gebruik maken van deze subsidieregeling.

Wilt u meer informatie over de subsidie of wilt u weten hoe u de subsidie kunt aanvragen? U vindt alle informatie in onze informatiebrochure over de Subsidie energiebesparing eigen huis.

Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Wilt u meer wooncomfort en tegelijkertijd een lagere energierekening? Als inwoner van Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) kunt u bij SNN voor energiebesparende maatregelen een duurzaamheidslening aanvragen. Door deze duurzaamheidslening te voorzien van een rentevoordeel willen de noordelijke provincies u helpen energie te besparen in uw woning.

Doelgroep

Om voor deze duurzaamheidslening in aanmerking te komen dient u eigenaar én bewoner te zijn van een woning in Noord-Nederland. Ook voor VVE's (vereniging van eigenaren) is het mogelijk om een lening aan te vragen. Bijkomende voorwaarde is dat uw woning vóór 1995 is gebouwd en opgeleverd.

Voor landelijke en andere subsidiemogelijkheden? Lees verder

Met het nieuwe HEPRO Comfort kozijn, heeft u het kozijn van de toekomst. Dit kozijn is voorzien van Tripleglas en samen met het gepatenteerde Linktrusion®, isoleert dit kozijn 32% meer dan een standaard kunststof kozijn dat voorzien is van een stalen kern.

 

 

 

 

 

 

 


Met HEPRO Comfort kozijnen bent u een goede stap op weg naar een A-Label !