Subsidies voor kunststof kozijnen

Subsidies kunststof kozijnen, de mogelijkheden en energieregelingen

U kiest voor kunststof kozijnen in uw woning, wellicht heeft u recht op subsidie! HEPRO informeert u graag over de mogelijkheden.

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Vanaf januari 2021, dit jaar, is er een nieuwe regeling voor het aanvragen van subsidie. Afgelopen jaar kon u gebruik maken van de SEEH regeling, deze regeling is omgezet naar de ISDE. Dit houdt in ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’, u kiest voor kunststof kozijnen gecombineerd met 1 andere isolerende maatregel óf een ander type maatregel zoals een zonneboiler of een warmtepomp. Afhankelijk of u een particuliere of zakelijke aanvraag doet, zijn er verschillende voorwaarden van toepassing.

ISDE subsidie kunststof kozijnen voor particulieren

U vraagt de ISDE regeling aan nadat de kunststof kozijnen bij u geplaatst zijn. U komt in aanmerking voor de warmtepompen, zonneboilers, aansluiting op het warmtenet en keuze uit 5 verschillende energiebesparende maatregelen, waaronder het aanschaffen van kunststof kozijnen. 

ISDE subsidie kunststof kozijnen voor de zakelijke markt

Als zakelijke klant kunt u ook in aanmerking komen voor de ISDE. U vraagt de subsidie voor de kunststof kozijnen van te voren aan bij de overheid. U kunt meerdere maatregelen aanvragen in 1 aanvraag, waaronder ook zonnepanelen en/ of windtrubines.

Energie bespaarlening

Woont u in een van de noordelijke provincies Groningen, Friesland of Drenthe en heeft u last van aardbevingsschade? Waarschijnlijk komt u dan in aanmerking voor de SNN energie bespaarlening. Het noorden voorziet zijn inwoners graag van een energiebesparende woning en u creëert meer wooncomfort.

Energie bespaarlening voor de particuliere markt

Om als particulier in aanmerking te komen voor de SNN regeling dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden. U dient namelijk de bewoner én eigenaar van de woning te zijn. Verder, kunt u op het moment dat u de offerte bij ons aanvraagt deze indienen bij de SNN. Het is belangrijk dat uw en onze handtekening samen met een plaatsingsdatum onder voorbehoud op de offerte vermeldt staan. De SNN keurt deze offerte dan goed en u ontvangt de subsidie.

Energie bespaarlening voor de zakelijke aanvraag

Indien u gebruikt wilt maken van de SSN regeling als VVE (Vereniging van eigenaren) eigenaar is dit ook mogelijk. Het is dan belangrijk dat u de bewoner van de woning bent en dat uw woning voor 1995 is gebouwd en opgeleverd.

Kunststof kozijnen bestellen

Wilt u kunststof kozijnen bestellen en graag snel een vrijblijvende offerte ontvangen? Via de website ontvangt u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte voor uw kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien. De prijzen die u op de website ziet zijn exclusief montage. HEPRO heeft een eigen team met monteurs die in heel Nederland werkzaam zijn en ze kunnen ook bij u op locatie monteren. U kunt dit aangeven in het offerte proces en eventuele andere vragen in de opmerking zetten. U gaat voor een Energielabel A en HEPRO helpt hier graag in mee!Alle huizen worden gelukkiger met de kozijnen van HEPRO.