• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

v.v. Hoogezand

Het amateurvoetbal speelt een belangrijke rol in de provincie Groningen! v.v. Hoogezand speelt in de eerste klasse van het amateurvoetbal in de noordelijke provincies. HEPRO is hoofdsponsor bij v.v. Hoogezand sinds 2020. 

Wie is v.v. Hoogezand?

De voetbalvereniging van Hoogezand uit Midden-Groningen is opgericht in 1922. Het eerste elftal speelt in de eerste klasse F op zondag van de KNVB.

De competitie van het seizoen 2021-2022 bestaat uit 13 teams uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het eerste elftal speelt in de kleuren zwart en rood met het HEPRO logo op hun borst. 

Het eerste elftal bestaat uit 18 spelers, 2 keepers, een verzorger en technische staf. De hoofdtrainer van het team is Germain Beck. De trainingen vinden plaats in het Sportpark de Kalkwijck op dinsdag, donderdag en vrijdagavond. 

Kan ik sponsor of vrijwilliger worden bij v.v. Hoogezand?

U kunt sponsor worden bij v.v. Hoogezand. Sponsoren zijn belangrijk binnen de organisatie. HEPRO is hoofdsponsor van de organisatie. U kunt er voor kiezen om stersponsor of co-sponsor te worden van de club.

Tevens is er binnen de organisatie altijd ruimte voor vrijwilligers om de club draaiende te houden. U kunt zich via de website van v.v. Hoogezand aanmelden als vrijwilliger!

 

                  

 

Benieuwd naar de v.v. Hoogezand wedstrijden?

Over het algemeen speelt v.v. Hoogezand hun competitiewedstrijden altijd op zondag om 14:00 uur. De ene keer speelt het team een uitwedstrijd met daaropvolgend meestal een thuiswedstrijd. Het wedstrijdprogramma kunt u bijhouden op de website van de club. Wij wensen de mannen veel succes dit seizoen!

Recent door u bekeken