• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Vacature Commercieel Adviseur Kozijnen Binnendienst

HEPRO GROEIT! Daarom zijn wij voor onze showroom in Zuidbroek op zoek naar een commercieel talent die ons team met adviseurs komt versterken. Heb jij interesse of ervaring in het bedienen van particuliere leads en geef je graag advies in het verduurzamen van huizen, door het plaatsen van kozijnen? SOLLICITEER DAN BIJ HEPRO!

WIE IS HEPRO?

HEPRO is een van de grootste leveranciers in Nederland op het gebied van kunststof kozijnen. We fabriceren, leveren en plaatsen kozijnen in de particuliere- en zakelijke markt. HEPRO heeft naast de fabriek van 4300 m2 een showroom, waar dagelijks onze klanten de producten komen bekijken.

Kom je voor HEPRO werken dan heb je er zomaar 60 enthousiaste collega’s erbij! We zijn volop in ontwikkeling en groeiende. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1998, heeft HEPRO zich volledig gespecialiseerd in de productie van kunststof kozijnen maar sinds kort bieden wij ook woningisolatie aan.

HET TEAM WAAR JE IN TERECHT KOMT

Ons commerciële team bestaat uit 5 buitendienst adviseurs, 2 klantenservice medewerkers en een marketeer. Het is een hecht team dat elkaar ondersteund waar nodig. Uiteraard heb je een eigen takenpakket in de showroom maar de vliegende kiep mentaliteit is de rode draad en kracht van ons team. De leeftijd van onze teamleden is gevarieerd, waarbij er een ontspannen sfeer hangt en humor de toon maakt.

WAT GA JE DOEN?

Je ontvangt klanten in onze showroom en bedient onze online klanten/leads doormiddel van mail en telefoon. Je werkt offertes en opdrachten uit en bent medeverantwoordelijk voor het eindresultaat van een project.

NAAR WIE IS HEPRO OP ZOEK?

  • een klantvriendelijke sales houding, je bent sterk in het nabellen van offerte-aanvragen en het voeren van advies-/verkoopgesprekken
  • je kan zelfstandig werken en eigenaarschap tonen, je bent zelf verantwoordelijk voor jouw agenda, klanten en offertes
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent 40 uur per week beschikbaar

Geen ervaring maar wel interesse? Dan vragen wij een leergierige hands-on mentaliteit. Geen ervaring met kozijnen maar spreekt de vacature je aan? Solliciteer, wij leiden je op tot kozijnen expert!

SOLLICITEREN?

Hebben we je interesse gewekt? SOLLICITEER DAN DIRECT! Mail je cv & sollicitatiebrief t.a.v. Ina van Aalst) i.vanaalst@hepro.nl. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je vragen over de functie of over ons bedrijf? Bel dan gerust naar 085-1122007. Meer weten over ons bedrijf? Bekijk de over HEPRO-pagina.