• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Vacature Technisch Commercieel Adviseur

HEPRO GROEIT! Daarom zijn wij op zoek naar een aluminium specialist voor de functie van Technisch Commercieel Adviseur voor aluminium kozijnen om ons team in Zuidbroek te versterken.

Wat houdt de functie Technisch Commercieel Adviseur in?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van zowel de particuliere als zakelijke klanten over onze aluminium producten en diensten, het uitvoeren van technische tekeningen en verantwoordelijk voor de maatvoeringen.

Je werkt nauw samen met onze sales- en engineeringteams om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke oplossingen krijgen en je begeleidt de orderprocedure van begin tot eind. Daarnaast investeer je in succesvolle samenwerkingen met aannemers, architecten en opdrachtgevers. Als Commercieel Technisch Adviseur druk jij je stempel op gevelbouwprojecten en ben je het gezicht van HEPRO in de aluminium kozijnen markt!

We bieden een competitief salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf. De salarisindicatie voor de functie van commercieel technisch adviseur bedraagt tussen de € 4850 en € 5900 bruto afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur een e-mail of bel met onze HR manager: Ina van Aalst: 06-25408380 | i.vanaalst@hepro.nl. We kijken graag of we een match zijn tijdens een kop koffie! Meer weten over ons bedrijf? Bekijk de over HEPRO-pagina. We kijken ernaar uit om van je te horen!

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recent door u bekeken