• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Wij zijn met bouwvak vakantie van 1 augustus t/m 21 augustus 2022

Bouwvak vakantie 2022

De bouwvak vakantie voor HEPRO is van 1 augustus tot en met 21 augustus 2022. Vanwege de vakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken zijn wij te bereiken via onze klantenservice of online@hepro.nl. Wij streven ernaar om u zo spoedig mogelijk een reactie te geven.

Aanvragen via de website

Onze collega's op het hoofdkantoor en de showroom in Zuidbroek zijn met vakantie, echter kunt u uw aanvraag plaatsen via onze website of een afspraak maken in onze showroom te Hillegom.

U ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvende montage offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt deze na 21 augustus 2022 verwerkt. Een van onze collega's zal contact met u opnemen om de details te bespreken. 

Een afspraak met een van onze adviseurs?

Wilt u liever een afspraak aan huis met een van onze adviseurs? Uiteraard is dit mogelijk. Onze collega's in het westen (Hillegom en omgeving) staan voor u klaar. Maak hier een afspraak in de showroom te Hillegom.

Wilt u een afspraak met onze adviseurs uit het noorden? Dat kan, zij staan na 21 augustus weer voor u klaar. 

Acuut probleem met uw HEPRO kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien? 

Heeft u een acuut probleem met uw HEPRO kozijnen, deuren of schuifpui? Dan kunt u contact met ons opnemen via online@hepro.nl.

Wij streven ernaar om u zo spoedig mogelijk een reactie te geven. 

Wat zijn acute problemen? 

Onder acute problemen verstaan we bijvoorbeeld deuren of schuifpuien die niet meer sluiten, extreme lekkage of andere problemen die direct de veiligheid van u, uw gezin of uw woning in gevaar brengt. Alle overige service aanvragen worden na 21 augustus 2022 opgepakt. 

Het hele HEPRO team wenst u fijne zomer toe!