VKG keurmerk

Bij HEPRO bent u verzekerd van topkwaliteit kunststof kozijnen met het VKG keurmerk! 

Met het VKG keurmerk bent u zeker van kwaliteit. Er is uitgebreid controle gedaan op de productie van de kunststofprofielen, de binnenafwerking en de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Tot slot worden de montage en hierbij benodigde materialen gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters van de VKG Keurmerk kozijnen.

De hoge kwaliteit kozijnen van HEPRO zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare producten!

VKG keurmerk garantie en waarborgfonds

Het aanschaffen van kozijnen is een flinke aankoop, maar bij HEPRO bent u verzekerd van een fijne prijs voor de beste kwaliteit. Met het VKG keurmerk bent u bij ons zeker van garantie en waarborgfonds als particuliere klant. Volgens het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Wilt u nieuwe kunstof kozijnen van HEPRO? Dan is aanbetaling niet nodig! Wij begrijpen dat u als klant liever niet vooruit betaald en dan nog moet wachten op de daadwerkelijke levering. Bereken op onze website direct de prijs voor uw kunststof kozijnen of maak een afspraak voor persoonlijk advies onder genot van een kopje koffie of thee!

VKG keurmerk gediplomeerde monteurs

De kwaliteit van uw kunststof kozijnen is gecontroleerd, maar de montage is minstens zo belangrijk. HEPRO is het bedrijf voor de beste kunststof kozijnen met het VKG keurmerk en VKG gediplomeerde monteurs. De monteurs werken conform de kwaliteitseisen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Dankzij de gediplomeerde monteurs met veel ervaring van HEPRO kozijnen, kunt u gerust achterover leunen en de grote klus overlaten aan de professionals!