• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

VKG Keurmerk

Het vervangen van uw oude kozijnen voor kunststof kozijnen met het VKG keurmerk is een investering voor de toekomst. U kiest bewust voor kwaliteit, service en een perfecte montage. Een kwaliteitsklus van begin tot eind. Sinds 1 juli 2019 is ook HEPRO lid van het VKG keurmerk.  

Wat is het VKG keurmerk?

De VKG, ook wel Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie genoemd, behartigd al meer dan 30 jaar de belangen voor kunststof gevelindustrie klanten. Binnen het VKG keurmerk maken zowel leden als het bestuur zich hard voor de unieke eigenschappen van kunststof. Er wordt constant gezocht naar verbeteringen op zowel technisch, esthetisch, functioneel en milieugebied.

VKG keurmerk kunststof kozijnen

Met het VKG keurmerk voor kunststof kozijnen in 2022 maakt u een bewuste keuze. De producten zijn namelijk van ontwerp tot oplevering volledig gecontroleerd. Maar het VKG keurmerk gaat verder, naast de controle op de kunststof producten wordt ook de kunststof organisatie gecontroleerd volgens het VKG keurmerk.

VKG keurmerk voorwaarden

Een bedrijf ontvangt het VKG keurmerk wanneer ze voldoen aan 6 zekerheden. HEPRO voldoet aan al deze zekerheden. De VKG keurmerk voorwaarden zijn:

  • Zekerheid van kwaliteit
  • Zekerheid van gediplomeerde monteurs
  • Zekerheid van waarborgfonds
  • Zekerheid van goede afspraken
  • Zekerheid van kwalitatieve oplevering
  • Zekerheid van garantie

VKG keurmerk 2023

De VKG Keurmerk 2023 voorwaarden houden in dat als u kunststof producten koopt bij HEPRO u verzekerd bent van kunststof kozijnen met een lange levensduur. U heeft duidelijk en eerlijke afspraken met ons en u heeft tien jaar garantie op uw kunststof kozijnen. HEPRO kunststof kozijnen werkt met gediplomeerde monteurs, die periodiek door een onafhankelijk bedrijf gecontroleerd worden op hun kwaliteiten. Doordat u kiest voor HEPRO kunststof kozijnen, een bedrijf met VKG keurmerk voorwaarden, heeft u een financiële zekerheid en kunt u gerust aannemen dat er onder welke omstandigheden dan ook bij u wordt gemonteerd, natuurlijk onder dezelfde voorwaarden. Aan het einde van de montage werkzaamheden controleren de monteurs gezamenlijk met u of de oplevering van de geplaatste kunststof kozijnen volgens het VKG-keurmerk is uitgevoerd.

VKG waarborgfonds

Het VKG waarborgfonds is een van de aspecten waar HEPRO op gecontroleerd wordt bij het dragen van het VKG keurmerk. Het waarborgfonds biedt een extra stuk garantie voor het kiezen van kunststof kozijnen van HEPRO. Naast het feit dat kunststof kozijnen kwalitatief optimaal zijn, geeft dit een extra waarborg bij de aanschaf van het product. Voldoet het kunststof kozijn aan het VKG keurmerk met waarborgfonds, dan loopt u als klant van HEPRO geen financieel risico.

Mocht HEPRO financieel iets overkomen dan zal een ander lid van het VKG keurmerk garant staan om de werkzaamheden over te nemen zodat uw woning toch voorzien wordt van de door u aangevraagde kunststof producten. Een zekerheid die rust en betrouwbaarheid geeft.

VKG keurmerk kozijnen

     1. ZEKER VAN GECONTROLEERDE KWALITEIT:

Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd. Er is controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kozijnen, ramen en kunststof deuren, het hang- en sluitwerk. Tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de VKG Keurmerk kozijnen.

Bij HEPRO wordt elk kozijn, deur of schuifpui na productie handmatig gecontroleerd door onze eigen keurmeesters. Op deze manier zijn uw kozijnen naast de VKG controle, uitgebreid getest door mensen met meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van kunststof kozijnen! 

     2. ZEKER VAN GEDIPLOMEERDE MONTEURS: De kwaliteit van uw kunststof kozijn is gecontroleerd maar de montage is minstens zo belangrijk. Daarom werken alle VKG Keurmerkbedrijven met VKG gediplomeerde monteurs. De monteurs werken conform de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Kwaliteit gegarandeerd.

HEPRO is hét bedrijf voor de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen met het VKG keurmerk en werkt met VKG gediplomeerde monteurs. De monteurs werken conform de kwaliteitseisen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Dankzij de gediplomeerde monteurs met veel ervaring in HEPRO kozijnen, kunt u gerust achterover leunen en de grote klus overlaten aan de professionals!

VKG garantie & waarborgfonds

     3. ZEKER VAN GARANTIE EN WAARBORGFONDS:

Volgens het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG Keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet na kunnen komen, dan garandeert het Waarborgfonds dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Mocht dit niet mogelijk blijken dan ontvangt u uw aanbetaling terug. Wij begrijpen dat u als klant liever niet vooruit betaald en daarom betaald u bij HEPRO pas als de producten zijn geleverd.

Bij HEPRO bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor de beste kwaliteit kozijnen. Wilt u nieuwe kozijnen of kunststof schuifpuien van HEPRO? Dan is aanbetaling niet nodig! 

Bereken op onze website direct de prijs voor uw kunststof kozijnen of maak een afspraak voor persoonlijk advies onder genot van een kopje koffie of thee!

   

 

         

VKG keurmerk ervaringen

Het VKG keurmerk maakt uw ervaring met het bestellen, produceren en monteren van uw nieuwe kunststof kozijnen een stuk aangenamer. Bent u benieuwd hoe andere klanten HEPRO hebben ervaren? Bekijk onze beoordelingen op Kiyoh.

VKG Recycle

In de loop der jaren is het accent in kunststof kozijnen verschoven naar maatschappelijke belangen, zoals het milieu en de dreigende klimaatverandering. Dit maakt dat we anders gaan kijken naar isolatie. Ook het VKG keurmerk is al sinds 1994 actief in het recyclen van kunststof kozijnen. Het zogenaamde VKG-recycle systeem verzamelt, vervoert en verwerkt oude kunststof kozijnen op hoogwaardige wijze. Dat gebeurt zo succesvol, dat onafhankelijk onderzoek van het ministerie van infrastructuur & milieu heeft uitgewezen dat mede door het recyclen van kunststof kozijnen, de keuze voor kunststof inmiddels duurzamer is dan andere materiaal-alternatieven.

Kiest u voor kunststof kozijnen van HEPRO met het VKG keurmerk dan weet u zeker dat u kiest voor betrouwbare producten die niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu spaart.