• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

VKG Waarborgfonds

“Verzekerd van plaatsing & levering van uw kozijnen.”

Momenteel ontwikkelt er zich in stroomversnelling een wereldwijd tekort aan meerdere grondstoffen waardoor het realiseren van het eindproduct: kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien onder druk komt te staan. Gelukkig is HEPRO aangesloten bij het VKG keurmerk met waarborgfonds waardoor u verzekert bent van plaatsing en levering van uw kozijnen, deuren en schuifpuien.

Wat houdt dit tekort voor kunststof in?

In de markt van kunststof is er een tekort ontstaan in grondstoffen waardoor er een vertraging ontstaat voor fabrikanten en afnemers. Kunststof wordt gemaakt van de grondstof aardolie en door een proces ontstaan er kunststof korrels (PP & PE, PVC), deze worden gebruikt voor het maken van de profielen waar uiteindelijk uw kunststof kozijn van gefabriceerd wordt.

Door dit tekort, ontstaat er schaarste in de markt en is een prijsstijging reëel. Deze prijsstijging in grondstoffen zorgen tevens voor leveringsproblemen en ca. 87% van de bouwbedrijven ervaart hier hinder van. Een uitzonderlijke situatie die de toekomst onvoorspelbaar maakt. Gelukkig zijn de kunststof kozijnen van HEPRO voorzien van het VKG Keurmerk met waarborgfonds wat u in deze onzekere tijd toch nog de nodige zekerheid biedt!

VKG waarborgfonds & aanbetalingen

Een ander voordeel van het VKG waarborgfonds is een aanbetaling van 30% bij HEPRO verzekerd is. Dit betekent dat u financiële zekerheid heeft bij de aanbetaling. Mocht een opdracht niet kunnen worden uitgevoerd, u de keuze heeft dat u uw aanbetaling terug krijgt of de opdracht door een ander VKG lid wordt uitgevoerd, zonder extra kosten en altijd onder dezelfde voorwaarden. Wel zo veilig en geeft rust. 

Heeft u vragen over dit proces? Neem dan gerust contact met ons op en de adviseur informeert u graag!

Wat is het VKG keurmerk en het waarborgfonds?

HEPRO is sinds juli 2019 aangesloten bij het VKG Keurmerk. Naast dat u kiest voor een kwalitatief kunststof product, is een van de voorwaarden dat VKG u als klant een extra stukje garantie biedt bij de kunststof kozijnen die u aanschaft bij HEPRO. Het waarborgfonds houdt in dat u als klant nooit een financieel risico loopt. Overkomt HEPRO financieel iets, dan zal een ander VKG lid garant staan om de door u aangekochte kunststof producten te produceren en te monteren voor de afgesproken prijs op de offerte. Deze zekerheid geeft u een betrouwbaar en goed gevoel en garantie dat uw producten altijd worden geleverd en/of geplaatst. 

Recent door u bekeken