• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Wij zijn met bouwvak vakantie van 1 augustus t/m 21 augustus 2022

Welke kozijnen zijn het beste?

Welke kozijnen zijn het beste?

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen heeft u de keuze uit verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld tussen kozijnen van kunststof, aluminium of hout. HEPRO heeft zich gespecialiseerd in het fabriceren van kunststof kozijnen en sinds 2021 ook laten inspireren door aluminium kozijnen. Dit is niet voor niets!
27-09-2021

Welke kozijnen zijn het beste?

HEPRO heeft ruim 25 jaar ervaring in het verkopen van kunststof kozijnen! Daarnaast is het team zich gaan verdiepen in de verkoop van aluminium kozijnen en de vele voordelen die dit met zich meebrengt.

Een antwoord op de vraag welke kozijnen het beste zijn heeft het VKG keurmerk waarbij HEPRO is aangesloten al voor u beantwoordt. Kunststof kozijnen zijn het goedkoopste in aanschaf en onderhoud. Op een verdiende 2e plek staan aluminium kozijnen.

HEPRO gebruikt al vele jaren de profielen van Deceuninck. Bent u benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten van deze kozijnen? In dit artikel vertellen wij u er graag meer over.

Kunststof kozijnen van HEPRO

Bij HEPRO heeft u de keuze uit maar liefst 3 uitvoeringen kunststof kozijnen, geleverd in het Elegant profiel! ‘ Basic, Standard en Comfort zijn de uitvoeringen waaruit u kunt kiezen.’ Dubbele beglazing of triple beglazing? Het is allemaal mogelijk bij HEPRO! Bent u op zoek naar een bepaalde kleur of een houtnerf structuur voor uw kunststof kozijn? Bij HEPRO heeft u de keuze uit maar liefst 215 RAL kleuren om uw woning naar eigen stijl in te richten!

Tevens is een van de grote voordelen van kunststof kozijnen dat u de mogelijkheid heeft om subsidie te ontvangen voor het verduurzamen van uw woning. U kunt de kunststof kozijnen door HEPRO laten plaatsen! Op deze manier verzorgen wij het gehele traject voor u. 

Zoekt u een kunststof kozijn die volledig gemaakt is van gerecycled PVC en nagebruik ook weer volledig hergebruikt kan worden? Dan kiest u voor het Phoenix kozijn! Het nieuwste pareltje binnen HEPRO! Een circulaire economie is tegenwoordig niet meer weg te denken en wordt overal steeds meer gestimuleerd. 

Door te kiezen voor de Phoenix kozijnen maakt u een milieubewuste keuze! 

Aluminium kozijnen met het populaire blokprofiel

Aluminium kozijnen van HEPRO hebben een slanker en modern profiel ten opzichte van kunststof kozijnen, waardoor het kozijn een luxe uitstraling krijgt. U kunt kiezen uit 2 uitvoeringen Decalu en Decalu+, waarbij het verschil zit in het glastype.

Een voordeel van aluminium kozijnen ten opzichte van kunststof kozijnen is dat het leverbaar is in grote raamoppervlaktes. Beide kozijn uitvoeringen zijn topisolerend, duurzaam en kunnen gemonteerd worden door de eigen monteurs van HEPRO! Wist u dat: HEPRO monteert in heel Nederland? Dus ook bij u op locatie! Tevens is het mogelijk om kunststof en aluminium kozijnen met elkaar te combineren! 

Wilt u meer weten over de verschillende soorten kozijnen? Bent u benieuwd welke mogelijkheden HEPRO u biedt bij de keuze voor kunststof of aluminium kozijnen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Op onze website kunt u een offerte aanvragen en krijgt u direct een richtprijs over de geschatte kosten voor uw nieuwe kunststof kozijnen.