• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Amysoft Lycurgus

Amysoft Lycurgus

Volleyballen op topniveau, dat is wat ze doen bij Amysoft Lycurgus! De volleybalvereniging van Groningen waar HEPRO trotse shirtsponsor van is!

Wie is Lycurgus?

Lycurgus is de volleybalvereniging van de stad Groningen en is opgericht in het jaar 1952. Het team speelt op internationaal niveau in heel Europa. Lycurgus speelt in de Eredivisie op het hoogste niveau.

Het volleybalteam van Lycurgus heeft dit seizoen een aantal nieuwe spelers mogen verwelkomen en het team bestaat nu uit 14 topspelers. De Eredivisie van het seizoen 2021/2022 bestaat uit 11 teams waar Lycurgus tegen concurreert. Het team is een superclub geworden en ontwikkelt zich positief want in samenwerking met RTC Noord Volleybal worden talenten gestimuleerd om zich klaar te stomen voor het hoogste volleybal niveau in Nederland. 

De hoofdtrainer van het team is Arjan Taaij, die samen met het team in het seizoen 2015/2016 voor het eerst in de historie landskampioen werd. 

Kan ik sponsor worden bij Amysoft Lycurgus?

Jazeker kunt u sponsor worden! HEPRO is shirtsponsor en stersponsor bij Lycurgus. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bannersponsor of sponsor van de businessclub te worden. Lycurgus vindt binding met de regio belangrijk en door de steun van sponsoren wordt deze verbinding met elkaar versterkt! Voor HEPRO sponsoring geldt dit ook, want succes deel je met elkaar. 

Waar kan ik tickets bestellen?

Voor de uit- en thuiswedstrijden van Lycurgus kunt u gemakkelijk tickets bestellen, zodat u zelf de wedstrijden kunt bijwonen. De tickets zijn te bestellen via de website van Lycurgus. HEPRO wenst het team veel succes aankomend seizoen!