HEPRO SPONSORT

HEPRO van origine een bedrijf uit de provincie Groningen met een passie voor sport. Voor HEPRO is het simpel: "Succes deel je met elkaar."

Daarbij komt dat clubs in de sport het niet gemakkelijk hebben. ledenaantallen en bijdragen lopen terug en het is altijd een zoektocht naar vrijwilligers en goede bestuurders.

Danny Wolthuis, eigenaar HEPRO en groot sportfanaat, gelooft in de belangrijke rol die sportclubs vervullen. “Sportclubs zorgen voor een betere samenleving en versterkt het gevoel van samenhorigheid.”

Groningse Topsport

De Groningse sport vooruit helpen en het ontdekken van nieuwe talenten die worden klaargestoomd voor de top is het doel van HEPRO sponsoring. Dit heeft geleid tot een uitgebreid sponsor portofolio in verschillende sporten:

 • Gijs IJshockey
 • Donar
 • Lycurgus
 • v.v. Hoogezand
 • En tegenwoordig ook trotse sponsor van FC Groningen!

Heeft u een goed idee voor een sponsorschap? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Hoe ziet het wedstrijdshirt eruit en wie is de aanvoerder? Kijk naar de video en je weet het! Lycurgus Volleybal seizoen 2020 - 2021

v.v. Hoogezand & HEPRO

Sinds 1 juli jl. is HEPRO trotse hoofdsponsor van de voetbalclub v.v. Hoogezand. Het eerste elftal, dat speelt in de eerste klasse zondag, zal de komende 3 jaar in wedstrijdshirts spelen met het HEPRO logo op de borst. v.v Hoogezand, heeft een groot sportcomplex met veel teams, sponsoren en vrijwilligers.

Ze richten zich vooral op regionale voetbalactiviteiten, duurzaam complexbeheer en geloven in de kracht van sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Aankomend seizoen speelt het eerste van v.v Hoogezand in de 1e Klasse F op zondag, er gaan dus veel uitwedstrijden gespeeld worden in provincies Groningen, Friesland en Drenthe. HEPRO draagt graag mee aan een duurzame sportaccommodatie, daarom verzorgen wij eind 2020 het sportcomplex van kunststof kozijnen.

Wij wensen v.v Hoogezand heel veel succes het komende seizoen!

HEPRO & JD BASKETBALL

De jeugd heeft de toekomst en ook Jason Dourisseau (JD) organiseerde afgelopen jaar samen met HEPRO, het Noorderpoort en vele andere sponsors een fantastisch basketball weekend waarbij jonge talenten van 8 tot 18 jaar werden getraind op:

 • Zelfvertrouwen vergroten op het veld doormiddel van herhalingen
 • Het spel en de verdediging beter te begrijpen doormiddel van analyseren
 • Trainen, trainen en nog meer trainen.. Op het veld of in de sportschool. 
 • Rust, voeding en de mensen om je heen inzetten om je mindset en prestaties op het veld te verbeteren
 • Teamspel & teamgenoten 
 • Video coaching - Hoe sta je in het spel en wat kan je leren als je jezelf terug ziet

Een prachtig weekend en JD bedankt voor de organisatie! 

Het prinses Maxima centrum & HEPRO

Sinds April 2020 steunt HEPRO het prinses Maxima centrum. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Wilt u als particulier of zakelijke relatie ook het prinses Maxima centrum steunen? Neem contact op via: https://www.prinsesmaximacentrum.nl/nl/

Samenvatting Donar Groningen – Apollo Amsterdam

Samenvatting Donar Groningen – Apollo Amsterdam 

Samenvatting FC Groningen - Willem II

Samenvatting Lycurgus – SSS