• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO SPONSORT

HEPRO van origine een bedrijf uit de provincie Groningen met een passie voor sport. Voor HEPRO is het simpel: "Succes deel je met elkaar."

Daarbij komt dat clubs in de sport het niet gemakkelijk hebben. ledenaantallen en bijdragen lopen terug en het is altijd een zoektocht naar vrijwilligers en goede bestuurders.

Danny Wolthuis, eigenaar HEPRO en groot sportfanaat, gelooft in de belangrijke rol die sportclubs vervullen. “Sportclubs zorgen voor een betere samenleving en versterkt het gevoel van samenhorigheid.”

 

Groningse Topsport

De Groningse sport vooruit helpen en het ontdekken van nieuwe talenten die worden klaargestoomd voor de top is het doel van HEPRO sponsoring.

Dit heeft geleid tot een uitgebreid sponsor portofolio in verschillende sporten:

  • HEPRO GIJS IJshockey
  • Lycurgus
  • v.v. Hoogezand
  • En tegenwoordig ook trotse sponsor van FC Groningen!

Heeft u een goed idee voor een sponsorschap? Neem dan contact met ons op!

 

v.v. Hoogezand & HEPRO

Sinds 1 juli 2020 is HEPRO trotse hoofdsponsor van de voetbalclub v.v. Hoogezand. Het eerste elftal, dat speelt in de eerste klasse zondag, zal de komende 3 jaar in wedstrijdshirts spelen met het HEPRO logo op de borst. v.v. Hoogezand, heeft een groot sportcomplex met veel teams, sponsoren en vrijwilligers.

Ze richten zich vooral op regionale voetbalactiviteiten, duurzaam complexbeheer en geloven in de kracht van sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Aankomend seizoen speelt het eerste van v.v Hoogezand in de 1e Klasse F op zondag, er gaan dus veel uitwedstrijden gespeeld worden in provincies Groningen, Friesland en Drenthe. HEPRO draagt graag mee aan een duurzame sportaccommodatie, daarom hebben wij eind 2020 het sportcomplex van v.v. Hoogezand voorzien van kunststof kozijnen.

Wij wensen v.v. Hoogezand heel veel succes het komende seizoen!

 

Lycurgus & HEPRO

HEPRO is shirtsponsor van Lycurgus de volleybalvereniging uit Groningen. Het volleybalteam is opgericht in 1952 en speelt internationaal in Europa. Lycurgus speelt op het hoogste niveau in de Eredivisie.

Aankomend seizoen heeft Lycurgus een ijzersterk team en hebben zij een aantal nieuwe spelers mogen verwelkomen. Momenteel is het volleybalteam druk bezig met de eerste oefenduels in Nederland en Belgie om zich klaar te stomen voor de Eredevisie. 

Wij wensen de mannen veel succes, energie en enthousiasme toe aankomend jaar! 

 

 

FC Groningen & HEPRO

HEPRO is sinds 2020 sponsor van FC Groningen. Wij sponsoren in de vorm van vaste boarding aan de Z-side! Vaste boarding van wel 30 meter lang! Vaste boarding bij FC Groningen wordt per thuiswedstrijd gemiddeld door 20.000 supporters bekeken. 

FC Groningen speelt in de Eredivisie van het Nederlands voetbal. De competitie van het seizoen 2021-2022 is op dit moment alweer van start. 

HEPRO versterkt graag het gevoel van samen zijn en gelooft erin dat je succes met elkaar deelt! Wij wensen FC Groningen veel succes toe! 

HEPRO GIJS Groningen 

HEPRO is hoofdsponsor van de Ijshockeyclub GIJS in Groningen. Wij zijn zeer trots dat we deze club mogen sponsoren! 

Aankomend seizoen speelt het team in de eerste divisie van Ijshockey Nederand. Het team bestaat voornamelijk uit spelers vanuit de jeugdopleidingen van HEPRO GIJS Ijshockey. Een mooi voorbeeld om de toekomstige jeugd te stimuleren! 

HEPRO is te zien op de kleding van de mannen tijdens de uit- en thuiswedstrijden. Wij wensen iedereen veel succes aankomend seizoen en hopen dat ze wederom de titel behalen!

Het prinses Maxima centrum & HEPRO

Sinds April 2020 steunt HEPRO het prinses Maxima centrum. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Wilt u als particulier of zakelijke relatie ook het prinses Maxima centrum steunen? Neem contact op via: https://www.prinsesmaximacentrum.nl/nl/

Samenvatting FC Groningen - Willem II

Samenvatting Lycurgus – SSS