• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Bent u op zoek naar bestekteksten, installatierichtlijnen of CAD bestanden? HEPRO heeft alle belangrijke documenten voor u op 1 pagina gezet zodat u meteen een duidelijk overzicht heeft! 

Kunststof kozijn detail

Onderstaand vindt u alle informatie m.b.t. de kunststof kozijnen van HEPRO. Door het uitgebreide profieloverzicht heeft u alle informatie inzichtelijk en bent u voorzien van de technische documentatie. Alles wat u moet weten over kunststof kozijnen vindt u op deze pagina. Handig om te weten! Aan alle documentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deceuninck Elegant

HEPRO maakt gebruik van de profielleverancier Deceunink. De profielen die worden gebruikt voor het produceren van de kunststof kozijnen komt uit het profielengamma Elegant. Onderstaand vind u een overzicht van de profielen en mogelijkheden plus bijbehorende certificeringen. 

Onderhoud, beslag en afstel documentatie

Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm maar niet onderhoudsvrij. Voor het juist onderhouden van uw kunststof kozijnen en het beslag, is de volgende documentatie opgesteld. Mocht u hier vragen over hebben, dan adviseuren wij u om een service afspraak te maken. Onze service monteur stelt dan de ramen en deuren tegen kostprijs voor u af. 

Kunststof deur detail

Bent u benieuwd naar kunststof deur details? Wilt u de richtlijnen van de installatie weten of de afwerking? De bovenstaande bestanden kunt u downloaden welke zijn voorzien van alle benodigde informatie. Daarnaast, is het ook mogelijk om CAD bestanden te downloaden zodat u gelijk de details weet voor het tekenen van de kunststof deur.

Kunststof schuifpui detail

De richtlijnen voor o.a. het onderhoud van kunststof schuifpuien is belangrijk voor het behoudt van het kunststof. Daarnaast kunt u ook alle details over de afmetingen, Ug-waarde, het glas en kleuren vinden. Mocht u nog vragen hebben of mist u een document? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!