• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Zuidbroek hoofdkantoor

I.v.m goede vrijdag is ons hoofdkantoor op 29 maart gesloten.

online@hepro.nl

Weg der Verenigde Naties 14
9636 HW Zuidbroek
KVK nummer: 04079931
BTW nummer: NL 8152 50 368 B01

Openingstijden Maandag: 08.00 uur t/m 17.00 uur Dinsdag: 08.00 uur t/m 17.00 uur Woensdag: 08.00 uur t/m 17.00 uur Donderdag: 08.00 uur t/m 17.00 uur Vrijdag: 08.00 uur t/m 16.30 uur

Binnen onze 8000 m2 fabriek werkt HEPRO met de nieuwste technieken, de fabriek is voor 90% computergestuurd. De productie van onze kunststof kozijnen verloopt hierdoor probleemloos en snel. Daarnaast zorgen onze productiemedewerkers er voor dat ieder detail klopt en we u een optimale kwaliteit kunnen garanderen!

Wist u dat onze fabriek voor 80% op zonne-energie draait?

Contact met Hepro

Wat kunt u verwachten?

  • Gratis parkeren
  • Koffie staat klaar
  • Advies van een specialist

Afspraak maken in onze showroom Zuidbroek

* = Verplicht veld

De kunststof kozijnen fabriek van HEPRO

Veel klanten die aluminium of kunststof kozijnen bestellen zijn benieuwd hoe dit wordt gemaakt. Wij geven u daarom graag uitleg hoe de hoogwaardige producten van HEPRO worden vervaardigd. 

Stap 1. Kunststof kozijnen zagen

De deskundige medewerkers van HEPRO beginnen met de fabricage van uw kozijnen zodra alle profielen geleverd zijn door onze leverancier Deceuninck.

Vervolgens is de eerst stap in het kunststof kozijnen productie proces het zagen van de zes meter lange profielen. Dit gebeurt met behulp van een Computer Numerical Controlled (CNC) zaagmachine.

Met deze computergestuurde machine zijn wij in staat om heel precies te werken zonder aan snelheid in te boeten. De CNC zaagmachine kan de 6 meter lange profielen voor de kunststof kozijnen productie precies op maat zagen. Daarna worden de profielen gelabeld met een barcode voor de verdere productie. De barcode zorgt ervoor dat de andere machines de kunststof kozijnen verder kunnen bewerken.

Na het zagen worden er stalen kokers met dezelfde lengte in de profielen geschoven. Deze kokers zijn bijzonder belangrijk voor een goede bevestiging van het hang- en sluitwerk. De stalen kokers voorkomen doorhangen van de kunststof profielen en verlengen daarmee de levensduur van uw kozijnen en kunststof deuren.

Ook kan het zijn dat deze stap wordt overgeslagen. Dat komt omdat HEPRO tevens gebruik maakt van de nieuwste Thermofibra® technologie. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Thermofibra® is de stalen koker vervangen voor een glasvezel versteviging en thermische versterking. Hiermee is het mogelijk om u een isolatie verbetering te geven tot wel 32%!

Stap 2. Kunststof kozijnen productie | De freesmachine

Als onze medewerkers het zaagwerk hebben gecontroleerd en goedgekeurd, volgt de volgende stap in het kunststof kozijnen productie proces. De freesmachine. Ook dit apparaat is computergestuurd zodat we de volledige controle hebben en een hoge kwaliteit kunnen garanderen. De CNC-freesmachine leest de eerder geprinte barcode uit en weet precies wat er moet gebeuren. In deze stap van het kunststof kozijnen productie proces kan de freesmachine onder andere scharnieren-, kruk-, montage- en ontwateringsgaten aanbrengen. Waarna onze collega’s eenvoudig de juiste scharnieren kunnen plaatsen.

Stap 3. Kunststof kozijnen productie | Lassen en smelten

Als het zaag- en freeswerk klaar is gaan uw PVC of Thermofibra® profielen door naar de een na laatste stap in het proces van de kunststof kozijnen productie: het lassen en smelten. Door middel van spiegellassen worden de voorbewerkte profielen aan elkaar gesmolten tot de bekende vierkante raamwerken.

De profielen worden eerst tegen een aanslag gelegd en aangeperst. Een hete spiegel met een temperatuur van circa 247°C wordt daarna 30 seconden tegen uw kozijnen gedrukt. De machine weet precies door de gescande barcode in welke hoek- en graden het kozijn dient te worden versmolten. Na verwijdering van de spiegel worden de PVC profielen aan elkaar gesmolten en kan het kozijn afkoelen.

Het laatste onderdeel van het lassen en smelten in het kunststof kozijnen productie proces is de afwerking. Overtollig lasmateriaal wordt weggefreesd en afgestoken zodat er uiteindelijk een hoogwaardig en netjes afgewerkt kunststof kozijn overblijft.

HEPRO sinds 1998

8000 m2
Fabriek
240.179
Blije klanten
24 jaar
Service en kwaliteit
tot 32%
Energiebesparing