• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO TV, speciaal voor u ingericht om een duidelijk beeld te krijgen van HEPRO. Wilt u kunststof of aluminium kozijnen aanschaffen en op zoek naar informatie of tips? Of heeft u deze al aangeschaft en bent u benieuwd hoe u deze het beste kunt onderhouden? HEPRO geeft u graag meer informatie over onze werkwijze en adviseert u graag in de aankoop, montage en onderhoud. 

Bent u benieuwd hoe  wij uw kunststof kozijnen maken? Bekijk onze videos en Volg ons YouTube kanaal! 

Huizen worden gelukkig met kozijnen van HEPRO!

Kunststof kozijnen, deuren, voordeuren of een schuifpui, u kunt het allemaal aanschaffen bij HEPRO! Gespecialiseerd met ruim 25 jaar ervaring is HEPRO markleider in de kunststof kozijnen branche.

In Zuidbroek staat een eigen fabriek van 4200m3 met vakkundige personeel. U bent verzekerd van een snelle levering, top service & een professionele montage.

HEPRO werkwijze 

HEPRO werkwijze is als volgt; de adviseur komt bij u langs om een vrijblijvende offerte in te richten. Op het moment dat u akkoord gaat met de offerte, wordt uw order verwerkt. Er wordt bij u ingemeten en vervolgens worden uw kunststof kozijnen geproduceerd in onze eigen fabriek. Tot slot, wordt er bij u gemonteerd door VCA gecertificeerde monteurs. 

HEPRO projecten

HEPRO realiseerd het gehele jaar door projecten in heel Nederland. In bovenstaande video ziet u het project Bentismaheerd. Het gebouw is voorzien van 500 kunststof kozijnen! Op zakelijk gebied bent u bij HEPRO aan het juiste adres. Wordt zakelijke klant bij HEPRO en profiteer van vele voordelen zoals zakelijke korting en een vast contact persoon. 

Uitbreiding HEPRO fabriek

HEPRO productielijn

HEPRO heeft een eigen fabriek gevestigd in Zuidbroek. In deze fabriek worden uw kunststof kozijnen geproduceerd met de profielen van Deceuninck

HEPRO te zien bij RTL4

HEPRO was te zien in de uitzending van het RTL4 programma " Wist je dat." In de bovenstaande video wordt uitleg gegeven over Thermofibra® versterking en kunststof kozijnen in de Comfort uitvoering. HEPRO gebruikt voor het produceren van kunststof kozijnen profielen van Deceuninck. 

HEPRO te zien bij een Schoner Nederland

HEPRO was te zien bij het televisieprogramma van RTL4 "een Schoner Nederland." HEPRO heeft 3 uitvoeringen in het assortiment, Basic, Standard en Comfort. U boekt verreweg de meeste winst door te kiezen voor de Comfort uitvoering met een 32% hogere isolatiewaarde. Uw kunststof kozijn is dan namelijk voorzien van triple beglazing en een Thermofibra® versterking. 

HEPRO te zien bij Holland van boven SBS6

Bent u benieuwd hoe de kunststof kozijnen van HEPRO hun kleur krijgen? In het televisieprogramma "Holland van Boven" praat HEPRO over de nieuwste techniek ColorTop®. U heeft keuze uit 215 RAL kleuren! 

HEPRO sponsoring

In 2011 sponsorde HEPRO wielrennerploeg NWVG. HEPRO is te zien op het tenue van de wielrenners. 

Elegant x Decalu

Bij HEPRO werken wij met de profielen van het familiebedrijf Deceuninck. U kunt kiezen voor een kunststof of aluminium kozijnen voor uw woning. Elegant is het profiel voor de kunststof kozijnen van HEPRO! Zoekt u een luxere uitstraling voor uw woning, kies dan voor Decalu het aluminium kozijn! 

Decalu

Decalu het nieuwste pareltje binnen HEPRO! Op zoek naar een slank en modern profiel voor uw huis? Grote raamoppervlaktes zijn mogelijk bij aluminium kozijnen en tevens is het kozijn leverbaar in triple beglazing! Een duurzaam, onderhoudsarm en sterk isolerend kozijn.