• 1 Kies uw product Kunststof kozijnen
  • 2 Bereken uw prijs Van uw kozijnen
  • 3 Uw offertelijst Voor uw offerte
  • 4 Offerte per e-mail U ontvangt uw vrijblijvende offerte

Kunststof schuifpui

Wilt u ook binnenshuis van uw tuin kunnen genieten? Dan biedt een kunststof schuifpui van Hepro uitkomst! Met de pui maakt u een prachtige overgang van binnen naar buiten. U profiteert bovendien van meer lichtinval en een ruimer uitzicht dan een standaard raam of een ruit in een kunststof voordeur. Ook kunt u een mooi sfeerlicht creëren in uw woonkamer, waarmee u extra sfeer kunt creëren als u ‘s avonds op uw terras zit! Een kunststof schuifpui is daarmee niet alleen handig maar geeft uw woning ook nog eens fraaier uiterlijk.

Kunststof schuifpui voor isolatie

U hoeft zich geen zorgen te maken om ongewenste geuren, geluiden of tocht, want een Hepro kunststof schuifpui is voor isolatie zeer geschikt! Onze schuifpuien zijn wind- en waterdicht en de profielen zijn bruikbaar voor alle soorten isolatieglas. Dankzij deze eigenschappen voldoet een schuifpui uit onze persoonlijke fabriek dan ook aan alle eisen van de Energieprestatienorm! Wilt u makkelijk van uw woning naar uw tuin en weer terug kunnen lopen maar beschermd zijn tegen tocht, ongedierte en andere ongemakken? Bestel dan bij Hepro uw schuifpui voor een perfecte isolatie!

Veiligheid kunststof schuifpui

Naast een mooi uitzicht en isolatie kunt u ook omwille van veiligheid voor een kunststof schuifpui kiezen. Zowel u als wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en inbraakveiligheid van onze puien. Onze deuren, kozijnen en puien dragen het SKG keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen die aan inbraakwering worden gesteld. 

Om de inbraakveiligheid te vergroten maken we bij onze schuifpuien gebruik van het Profialis monorail systeem. Dankzij de gegalvaniseerde stalen versterkingen van dit systeem wordt de inbraakveiligheid vergroot. Als u zich geen zorgen wilt hoeven maken om uw veiligheid, dan is een kunststof schuifpui van Hepro een perfecte oplossing!

Vormgeving kunststof schuifpui

Afgezien van functionaliteit heeft bij ons de vormgeving van uw kunststof schuifpui eveneens hoge prioriteit! De puien kunnen in verschillende vormen en maten worden aangeleverd. Bovendien kunnen we de puien aan uw specifieke wensen aanpassen! Om deze reden kunnen onze puien in alle mogelijke kleuren worden geleverd. Wilt u zeker weten dat uw nieuwe pui goed bij uw woning past? Vraag dan onze brochure aan en kies met het oog op vormgeving een kunststof schuifpui van uw voorkeur uit!

Offerte aanvragen schuifpui

Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw schuifpui! Ook voor andere aanpassingen aan uw woning kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij voor u uw nieuwe kunststof kozijnen plaatsen! Al onze deuren, kozijnen en puien worden in onze eigen fabriek gemaakt, zodat u altijd van de hoogste standaarden verzekerd bent! Wij passen alleen de meest duurzame materialen toe, zodat u nog jarenlang van uw aankoop gebruik kunt maken. Wilt u een offerte aanvragen voor een nieuwe schuifpui? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms!