• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof schuifpuien

Bent u op zoek naar meer daglicht in de woonkamer of keuken? Wilt u een mooiere doorgang van de woonkamer naar uw tuin? Dit kunt u creëren met een kunststof schuifpui van HEPRO! Deze bieden u een ruime doorgang die zelf nauwelijks ruimte inneemt. Het daglicht krijgt volop de kans in uw woning en baadt het interieur in een mooi egaal licht. Onze inbraakwerende kunststof schuifpuien zijn uitgerust met het SKG politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast hebben deze een uitstekende isolatiewaarde. 

                

Kunststof schuifpui prijzen inclusief plaatsen

Kunststof schuifpui prijzen inclusief plaatsen kunt u eenvoudig opvragen via de website van HEPRO. U ontvangt al binnen 48 uur een vrijblijvende offerte inclusief montageprijzen. Kunststof schuifpuien online berekenen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. HEPRO beschikt over een groot eigen montageteam die een kunststof schuifpui graag voor uw monteren. Gaat u zelf aan de slag met het monteren van uw pui? Dan zijn onze kunststof schuifpui prijzen inclusief plaatsen niet van toepassingen kunt u alleen de pui bestellen. Wel wijzen we u er graag op dat u bij HEPRO tevens montagemateriaal en binnenafwerking kunt bestellen, op deze manier bent u van alle materialen voorzien om uw schuifpui te plaatsen!

Voordelen van de kunststof schuifpui

Voordelen van de kunststof schuifpui zijn er voldoende om u te laten overtuigen uw woning te voorzien van een nieuwe pui! De kunststof puien zijn leverbaar tot een afmeting van maar liest 6,5 meter. Met een grote pui maakt u een van uw woonkamer en tuin. De voordelen van kunststof schuifpuien heeft HEPRO voor u op een rijtje gezet:

 • Leverbaar in 3 uitvoeringen: Basic, Standard & Comfort
 • Gemakkelijk te bedienen: in ruststand is er geen belasting op de wielen, wat de bediening zeer soepel maakt en behoudt 
 • Nooit meer schilderen: onderhoudsvrij kunststof
 • Optimale isolatie: naast het unieke vijfkamersysteem, is tevens de middenstijl voorzien van een hoekprofiel wat een optimale afdichting geeft en uw isolatie waarden verhoogd

Kunststof schuifpuien bij HEPRO zijn leverbaar in vele afmetingen. Zo kunt u kiezen uit een 2,3 of 4 delige pui. Benieuwd hoe u het beste uw schuifpui kunt kiezen? Lees hier alles over in de puien keuzegids.

Schuifpui 4 meter

Schuifpui 4 meter in kunststof of een dubbel schuifpui creëren een grote doorgang van uw keuken naar de tuin. Doordat u de keuze heeft uit de uitvoeringen Basic, Standard en Comfort is er altijd een uitvoering die het beste aansluit bij uw isolatiewensen.

               

Schuifpui 4 meter in de Basic uitvoering voldoet aan de normen om voldoende te isoleren volgens het Nederlands bouwbesluit en is voorzien van een aluminium afstandshouder tussen de glasplaten. Wenst u meer te besparen op uw energierekening? Dan kiest u voor een dubbele schuifpui in de Standard uitvoering voorzien van een Warm Edge Spacer waardoor een 18% hogere isolatiewaarde wordt bereikt.

De hoogste isolatiewaarde bereikt u door te kiezen voor de Comfort uitvoering voorzien van 42 mm dik triple beglazing waardoor een 32% hogere isolatie wordt bereikt ten opzichte van de Basic uitvoering. Doordat u de keuze heeft uit 3 uitvoering is er altijd een uitvoering die het beste past bij uw verduurzaamheids plannen. Waarschijnlijk heeft u ook nog eens recht op subsidie! Voor de mogelijkheden kunt u de site van Rijksoverheid Nederland in de gaten houden. 

               

Kunststof schuifpui prijs berekenen

Kunststof schuifpui prijs berekenen kunt via de rekentool op de website doen. Thuis kunt u zelf bij uw woning de geschatte afmetingen nameten en invoeren op de website. U kiest de uitvoering, het model en de kleur voor de kunststof schuifpui. Schuifpui 4 meter of 5 meter zijn een van de modellen waarvoor u een prijs kunt berekenen. De buitenzijde van de kunststof schuifpuien kunt u voorzien van een houtnerf folie. U creëert een houtlook voor uw kunststof schuifpui zoals onderstaande afbeelding weer geeft. 

                 

Kunststof schuifpui technische details

De schuifpuien van HEPRO kenmerken zich als bijzonder onderhoudsvriendelijk en isolerend. Bij HEPRO heeft u de keuze uit twee modellen; de Quinline 74 en 84. Doorgaans kiest men voor Quinline 74 bij bestaande bouw en bij nieuwbouw is de Quinline 84 uitermate geschikt. Het verschil tussen deze schuifpuien zit in de breedte en Uw-waarde. Deze waarde geeft het isolatievermogen aan van het glas met kozijn. De Quinline 74 heeft een Uw-waarde van 0,82 W/m2K en de Quinline 84 van 0,71 W/m2K. Deze nieuwe techniek op het het gebied van warmte-isolatie wordt veel toegepast bij renovatie en de nieuwbouw van nul op de meter woningen.

Daarnaast verschillen de 74 en 84 Quinline schuifpuien van elkaar kijkend naar de profielaanzichtbreedte. 

 • De Quinline 74 heeft een profielaanzichtbreedte van 88 mm
 • De Quinline 84 heeft een profielaanzichtbreedte van 95mm

Kiest u voor een schuifpui van HEPRO? Dan kiest voor een uniek product in de markt waarbij met vele voordelen:

 • uitstekende isolatie door het unieke 5 kamerprofiel systeem en thermische onderbreking in het kozijn en dorpel
 • een isolatiewaarde tot 0,5 Ug mogelijk (triple beglazing)
 • keuze uit HR++ glas of triple beglazing
 • een vlakke massieve aluminium dorpel 
 • vervaardidgd met hoogwaardige EPDM rubbers
 • optimale dichtheid bij extreme slagregen
 • kwalitatief hoogwaardig schuifsysteem
 • leverbaar in twee-, drie- of vierdelige uitvoering
 • voorzien van afsluitbare greep binnenzijde
 • kan geleverd worden tot een breedte van maar liefst 6,5 meter

Maakt HEPRO de schuifpuien zelf? 

De schuifpuien worden niet door HEPRO gefabriceerd, de reden daarvoor is dat de Quinline schuifpuien het neusje van de zalm zijn in de kunststof wereld. Omdat deze schuifpuien door een externe leverancier worden vervaardigd kunnen de schuifpuien ook niet onder het KOMO keurmerk van HEPRO vallen. Wel zijn deze puien voorzien van SKG** hang- en sluitwerk, wat de kwaliteit van de schuifpuien maar weer vertegenwoordigd. 

Kunststof schuifpui kosten

Op zoek naar een makkelijke en onderhoudsarme manier om uw woning te updaten? En benieuwd naar de kosten van een kunststof schuifpui? Het installeren van een nieuwe schuifpui is een geweldige optie! Deze deuren zijn verkrijgbaar in afmetingen tot 6,5 meter, wat betekent dat ze een grote impact kunnen maken in uw huis en zelfs kosten kunnen besparen. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en hoeft u ze niet te verven of op een andere manier te onderhouden. En als u op zoek bent naar manieren om de isolatiewaarde van uw woning te verhogen, zijn deze deuren een uitstekende keuze. Met een vijf-kamersysteem en een hoekprofiel zorgen ze voor een optimale afdichting en isolatie. Bespaar op uw energie kosten met een kunststof schuifpui!

Schuifpui op maat

Een schuifpui op maat kunt u laten maken door de ervaren medewerkers van HEPRO! U kunt bij ons een vrijblijvende offerte op maat laten inrichten door de adviseurs. De adviseur komt graag bij u langs op locatie om samen met u de woning te bekijken en een schuifpui op maat offerte voor u in te richten. HEPRO werkt landelijk en heeft dan ook adviseurs in elke provincie van het land beschikbaar om ook bij u langs te komen. Een afspraak met een adviseur kunt u aanvragen via onze klantenservice.

Welke kleur schuifpui?

Welke kleur schuifpui u kiest voor uw woning is een belangrijke keuze die u maakt tijdens het aanschaffen van een kunststof schuifpui. Bij HEPRO heeft u de keuze uit verschillende houtnerf folies waardoor uw kunststof schuifpui een kleur krijgt die aansluit bij de uitstraling van uw woning. Uw huis krijgt een houtlook en u heeft o.a. de keuze uit houtnerf folies in kleuren zoals monumentengroen, staalblauw of wit.

                 600

Schuifpui of openslaande deuren?

Schuifpui of openslaande deuren in kunststof, wat past het beste bij uw woning? Kunststof schuifpuien geven veel daglicht aan de ruimte binnenin uw woning evenals kunststof openslaande deuren. U kunt in ieder geval voor beide kunststof producten terecht bij HEPRO! Kunststof openslaande deuren draaien naar buiten terwijl bij een kunststof schuifpui de verschillende delen langs elkaar heen openen. Wat het beste bij uw leefstijl past kunt u bepalenop het moment dat u de showroom bezoekt. Hier kunt u een schuifpui 3 meter of openslaande deuren in kunststof in het echt bekijken! 

HEPRO TIP: Wanneer u twijfelt over het aanschaffen van een schuifpui of openslaande deuren kunt u alvast kijken naar de indeling van uw woning. Waarbij vooral moet gekeken worden of looplijnen passen bij een kunststof schuifpui of juist bij naar buitenslaande open deuren. 

Welke raamdecoratie bij de schuifpui?

Welke raamdecoratie u bij een schuifpui uitkiest, is de volgende stap waar u overna gaat denken. Kunststof schuifpuien kunnen voorzien worden van een plissé hordeur. Een groot voordeel van een plissé hordeur is dat het vliegen en ongedierte buitenhoudt maar dat u wel kunt genieten van de frisse buitenlucht. Verder is het mogelijk om aan het plafond boven de kunststof schuifpui vitrages te plaatsen als raamdecoratie. De mogelijkheden kunt u doornemen met de adviseur.

Wenst u een afspraak met de adviseur? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.