Contact

U krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Veelgestelde vragen

Deskundig advies van onze experts.

  • De lage prijs. Kunststof kozijnen kosten minder dan kozijnen van hout (+ 15%) of aluminium (+ 20%);
  • Het hoge isolatievermogen. Met hout en aluminium wordt minder energie bespaard;
  • Kunststof kozijnen zijn onderhouds arm;
  • De lange levensduur.

Het KOMO-keurmerk is een kwaliteitsverklaring. Als kozijnen gecertificeerd zijn met het KOMO-keurmerk dan voldoen deze kozijnen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Het Ministerie van VROM ziet de KOMO-kwaliteitsverklaring als bewijs dat aan de Nederlandse regelgeving is voldaan.

Het KOMO-keurmerk bestaat al meer dan 50 jaar en toetst de prestaties van allerlei bouwkundige producten, zoals bouwproducten, bouwelementen en bouwsystemen. KOMO hanteert objectieve maatstaven bij het controleren van de kozijnen. De controle van de producten wordt door KOMO aangewezen gespecialiseerde bedrijven gedaan. Een voorbeeld van een dergelijk gespecialiseerd bedrijf is SKG-IKOB.

Op www.komo.nl kunt u controleren of een bedrijf gecertificeerd is door op de bedrijfsnaam te zoeken via het veldje "Uw zoekopdracht", rechtsbovenin de pagina.

 

Natuurlijk komen wij bij u langs om uw kozijnen definitief in te meten na opdracht. Één van onze ervaren technische medewerkers zal samen met u de draairichtingen bepalen en eventuele wijzigingen met u doornemen voordat de opdracht in productie gaat.

Het antwoord is NEE. U hoeft bij opdracht geen aanbetaling te doen. Wel moet er betaald worden voordat de vrachtwagen bij u gaat lossen of voordat de monteurs gaan monteren. De montagekosten hoeft u pas te betalen bij oplevering.

HEPRO levert kunststof kozijnen in alle RAL kleuren. Dit kunnen wij op twee verschillende manieren, namelijk Renolit folies van Deceuninck en Colortop.

ColorTop® is de nieuwste technologie op het gebied van kleuren. Het is een matte korrelige structuur die ervoor zorgt dat een kunststof kozijn er niet ‘plastic’ uitziet. 

Klik hier voor meer informatie en het kleurenoverzicht van HEPRO

Bekijk meer vragen