• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Tijdspad HEPRO

Benieuwd naar het gehele tijdspad van HEPRO? Leest u dan snel verder. HEPRO kunststof & aluminium kozijnen is de specialist op het gebied van hoogwaardige kozijnen, deuren en schuifpuien met een uitstekende service en montage. Van renovatie tot nieuwbouw, voor particulier en de zakelijke partner. 

1998: Het begin van HEPRO

HEPRO is geboren in maart 1998 te Veendam. Danny Wolthuis, eigenaar van HEPRO huurde toen een showroom van 40m2 en koos een goede fabrikant uit die voor HEPRO de kunststof kozijnen ging fabriceren.

2000: De eigen productie van HEPRO

In 2000 realiseerde HEPRO dat: “als je groot en succesvol wil worden op de markt van kunststof kozijnen, dan moet je fabrikant worden’’. En zo geschiedde. In 2000 verhuisde HEPRO naar een fabriekshal in Nieuwe Pekela en vanaf dat moment begon de eigen fabricage in kunststof kozijnen. De profielen werden geleverd door Deceunick zodat HEPRO direct aan alle kwaliteitseisen, zoals het KOMO keurmerk voldeed. 

2004: De showrooms van HEPRO

In 2004 is HEPRO begonnen met een uitbreiding doormiddel van franchise. Op deze manier was groeien mogelijk en had HEPRO in 3 jaar, 6 vestigingen door heel Nederland! Met de komst van de francise ondernemingen werd HEPRO tevens een landelijke organisatie.

Uiteindelijk heeft HEPRO afgezien van het franchise concept om zo de kwaliteit en service in eigen beheer te houden. Dit alles om de goede naam van HEPRO hoog te houden.

2007: De verhuizing van HEPRO

In 2007 werd het tijd voor wat nieuws. HEPRO besloot om zijn oude productiehal in Nieuwe Pekela in te ruilen en een ultra moderne nieuwe hal op het industrieterrein De Gouden Driehoek in Zuidbroek. Deze fabriekshal maakte het mogelijk om de productieruimte uit te breiden naar maar liefst 2800 m².

2008: HEPRO showroom Zuidbroek

Na de verhuizing in 2007 is in 2008 de showroom in het noorden verhuisd naar een nieuwe locatie in Zuidbroek langs de snelweg A7. Door deze toplocatie en een showroom van maar liefst 600 m² werd het merk HEPRO duidelijk zichtbaar in de provincie Groningen.

2011: HEPRO SKG/KOMO gecertificeerd

In 2011 heeft HEPRO het kwaliteitskeurmerk van KOMO behaald. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van bouw producten zoals kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Omdat KOMO toonaangevend en onafhankelijk is, worden dus ook niet alleen de producten gecontroleerd en getest, maar ook alle processen die kunststof kozijnen doorlopen. HEPRO voldoet aan al die voorwaarden en mag daardoor het KOMO keurmerk gebruiken. Naast het KOMO keurmerk draagt HEPRO tevens het SKG keurmerk op al het hang- en sluitwerk.

2013: HEPRO bestaat 15 jaar

In 2013 bestond HEPRO 15 jaar, een mijlpaal. En dit moest gevierd worden! Er werd een zaal gehuurd in de Martiniplaza en samen met alle medewerkers, zakelijke partners en andere genodigden hebben we er een groot feest van gemaakt. Op naar de volgende 15 jaar!

2014: HEPRO showroom Roelofarendsveen

Na een faillissement van een franchise heeft HEPRO besloten om alle personeelsleden over te nemen en is samen nieuw pand betrokken in Roelofarendsveen. Ook dit pand lag pal langs de snelweg A4 om het landelijke bereik van HEPRO te vergroten.

2017: HEPRO showroom Hillegom

In 2017 werd al snel duidelijk dat we in Roelofarendsveen ruimte te kort kregen. Daarom werd het tijd voor een nieuwe locatie. De nieuwe locatie in Hillegom werd een feit. Met een showroom en montagehal van 860m² was deze vestiging weer helemaal up to date voor de toekomst.

2017: HEPRO webshop

In 2017 zijn er ook andere ontwikkelingen geweest binnen HEPRO. We hebben de handen in één geslagen met 050media en hebben iets unieks opgezet in de kunststof kozijnen branche. Een eigen webshop waar je de producten gewoon online kan bestellen en afrekenen. Daarnaast maakt de webshop het mogelijk om direct een prijs te berekenen voor al uw nieuwe kozijnen, kunststof deuren en schuifpuien. Een uniek concept waarbij HEPRO dan ook de eerste kunststof kozijnen fabrikant in Nederland mee was.

2018: Uitbreiding HEPRO fabriek & hoofdkantoor

Door de groei die HEPRO doormaakte online was het tijd voor wederom een uitbreiding. Dit keer was de fabriek en het hoofdkantoor in Zuidbroek aan de beurt. HEPRO groeide uit naar een bedrijvencomplex van maar liefst 8000m2 met een productiehal van 4080 m2op het bedrijventerrein te Zuidbroek. 

In de fabriekshal werd er gekeken naar productie processen, werd er geautomatiseerd en het personeelsbestand groeide naar ruim 80 medewerkers.

Een andere wens van HEPRO werd tevens tijdens de bouw van de fabriekshal gerealiseerd. “Een fabriek bouwen die nagenoeg energieneutraal is”. Want als je een product produceert die 100% recyclebaar is moet je ook kijken naar het productieproces en zo geschiede. Er werden zonnepanelen geplaatst op het dak van de fabriek, wat resulteerde in een fabriek die voor 80% op eigen energie produceert.

 

 

2020: Verhuizing van de showroom

In 2020 is de showroom in Zuidbroek aan de A7 verhuisd naar de fabriek. De showroom heeft plaatsgenomen in het herkenbare glazen gebouw naast de fabriek. Er is afscheid genomen van het huurpand aan de A7. De showroom zal niet definitief in het glazen gebouw blijven want op de valreep van 2020 heeft HEPRO de entreekavel aangekocht op De Gouden Driehoek. Hier zal na voltooing van de bouw de showroom en expeditie van HEPRO zijn definitieve plaats innemen. 

 

 

2021: Aluminium kozijnen online berekenen bij HEPRO

In het najaar van 2021 is HEPRO gestart met de verkoop van aluminium kozijnen. Wij zijn enorm trots dat we dit product aan ons assortiment hebben mogen toevoegen. Een slank en modern profiel waarmee u een moderne uitstraling aan uw woning geeft. 

U heeft de mogelijkheid om online de prijzen voor uw aluminium kozijnen te berekenen. U kunt zelf de uitvoering, het model en de kleur uitkiezen. U heeft de keuze uit maar liefst 215 RAL kleuren voor uw aluminium kozijn! 

Benieuwd naar het merk dat HEPRO voert voor haar aluminium kozijnen? Lees hier alles over de Decalu aluminium kozijnen

2022: Expeditiehal van 2000m2 aangebouwd

Op de valreep van 2021 heeft HEPRO op de Gouden Driehoek een terrein aangekocht van maar liefst 6212 m2. Op dit stuk grond is inmiddels de bouw van onze nieuwe montage- en expeditiehal afgerond. De hal heeft een afmeting van 2000m2. Tevens wordt de hal voorzien van 120 zonnepanelen, zodat ook dit HEPRO pand zo goed als energieneutraal is. In maart 2022 is de bouw afgerond en is het pand volledig in gebruik genomen. 

Wilt u onze expeditiehal bezoeken? 

HEPRO expeditiehal

Beneluxweg 27, 9636 HV Zuidbroek

2022: HEPRO doet overname in België!

Ondanks de uitbreiding in 2018 kampte HEPRO wederom met een te krappe productiecapaciteit. Op zoek naar een oplossing samen met Deceuninck strandde HEPRO in België. In gesprek met SDW ramen & deuren is een meerderheidsbelang verworven en zal SDW de naam HEPRO gaan dragen. 

Benieuwd naar het hele verhaal? U leest het hier >
 

HEPRO heeft nieuwe locatie aangekocht!

Eindelijk terug naar de A7! Medio 2023 zal HEPRO met fabriek verhuizen naar het pand van Grafisch bedrijf de Bruin. Op deze locatie vestigt zich de fabriek, expeditie, werkvoorbereiding en kantoormedewerkers. Daarnaast zal op de begane grond een showroom worden ontwikkeld dat gaat dienen als experience center. Benieuwd naar het uitgebreide verhaal? U leest het hier >