• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Uw woning verduurzamen? Een lagere energierekening? Dan kiest u voor de kunststof kozijnen van HEPRO met 10 jaar garantie!

Garantie kunststof kozijnen

Het aanschaffen van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien komt niet vaak voor. Daarom kiest u voor garantie op uw kunststof kozijnen! Want kunststof kozijnen moeten lang meegaan, waar u tijdens en ook jaren na de garantieperiode veel plezier aan zult beleven. De kunststof kozijnen van HEPRO zijn voorzien van het KOMO & SKG keurmerk waardoor u bent verzekerd van een bewezen kwaliteit en gegarandeerde garanties. Wel zo zeker.

De garantiezekerheden van HEPRO

HEPRO verzekert u van gegarandeerd garantie. Wettelijk gezien heeft de overheid bepaald dat u 10 jaar garantie heeft op uw kunststof kozijnen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat uw kozijnen na 10 jaar niet meer functioneren. Om u zolang mogelijk te kunnen laten genieten van uw kozijnen, heeft HEPRO zich aangesloten bij verschillende keurmerken! Op deze manier heeft u gegarandeerde garantie van onafhankelijke partijen en loopt u nooit een financieel risico.

De garantiezekerheden van HEPRO

Onder de garantiezekerheden van HEPRO vallen de volgende voorwaarden:

 • Hoogstaande kwalitatieve kunststof producten geproduceerd onder het KOMO keurmerk
 • Gecertificeerde monteurs, die VCA gecertificeerd zijn
 • Jaarlijkse controles op kwaliteit door het KOMO keurmerk
 • Eigen fabricaat en meer dan 25 jaar ervaring 
 • Kennis en een eerlijk advies door onze adviseurs, montagemanagers en monteurs

Onder gegarandeerde garantie verstaan wij, dat er extra zorg wordt besteed aan het gebruik van onze materialen om kunststof producten te fabriceren en te monteren. De materialen die wij gebruiken voldoen aan de eisen van het Nederlands Bouwbesluit (KOMO keurmerk).

Daarnaast is de montage de basis voor een lange levensduur en bepaalt de isolatie waarden van uw kozijnen en woning. Onze VCA gecertificeerde monteurs worden jaarlijks geschoold en gecontroleerd, zodat u onbezorgd kan genieten van uw kozijnen.

 

Kiest u voor een kunststof kozijn ‘in de massa’ gekleurd voorzien van het KOMO keurmerk dan heeft u 10 jaar garantie. Tevens heeft u 10 jaar garantie op kunststof kozijnen voorzien van een houtnerf folie. Door te kiezen voor een kunststof kozijn met houtnerf folie krijgt u een houtlook effect maar met alle voordelen van een kunststof kozijn.

Als laatste heeft u de keuze om de kunststof kozijnen van ColorTop® te laten voorzien. Dit is een satijnen structuur leverbaar in elke RAL-kleur. De garantie voor dit een kunststof kozijn met ColorTop® is uiteraard 10 jaar.

De garantie op een kunststof deurpaneel met 24 mm dikte is standaard 5 jaar. Kiest u voor een voordeur met UPRO42 Technologie met een stalen binnenframe dan krijgt u 10 jaar garantie!

Garantie op het deurpaneel van 10 jaar is zeer uniek in de markt. Wij kunnen deze garantie bieden op de panelen standaard zijn voorzien van een aluminium bak waardoor krom trekkende deuren tot het verleden behoort. Daarnaast zijn de UPRO deuren voorzien van Triple beglazing. 

Is de kunststof voordeur voorzien van isolatieglas? Ook hier zit een garantie op van 10 jaar!

De kunststof producten zijn voorzien van kwalitatief goed hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk is voorzien van het SKG keurmerk. Waarbij niet alleen het hang- en sluitwerk inbraakwerend is maar het hele kozijn. Het is voorzien van 2 sterren, wat de inbraakwerendheidsklasse aangeeft. De garantie op HEPRO hang- en sluitwerk is 2 jaar. Dit is wel met uitzondering van na stelwerkzaamheden en slijtage door eigen gebruik.

Heeft u liever 10 jaar garantie op uw hang- en sluitwerk? Dit is mogelijk! U kunt namelijk tot 3 maanden na montage een onderhoudscontract afsluiten, door het afsluiten van dit contract verlengt u de garantie van het HEPRO hang- en sluitwerk tot 10 jaar.

Heeft u een vast kunststof kozijn voorzien van een ventilatierooster? Het ventilatierooster is ook voorzien van garantie. De garantie hiervoor is tevens 10 jaar. 

KOMO garantie

HEPRO voldoet al jaren aan de KOMO certificering en mag daarom de KOMO garantie dragen. Het KOMO keurmerk is het bewijs voor kwaliteit in de bouw. De kozijnen van HEPRO worden door KOMO getest. KOMO is een onafhankelijke partij die alle kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van HEPRO jaarlijks test. Deze test zorgt ervoor dat u 10 jaar lang garantie ontvangt op het pvc, de kleuring en alle bouwmaterialen zoals rubbers en schroeven, die worden gebruikt tijdens de fabricage van het kozijn.

Met de KOMO garantie bent u dus verzekerd van een technisch goedgekeurd kunststof kozijn, dat met de beste materialen is vervaardigd, inbraakwerend is en altijd voldoet aan de wetgeving van het Nederlands Bouwbesluit.

Waarom zou ik kiezen voor HEPRO met het KOMO garantie?

 • Staat er KOMO op, dan is kwaliteit een feit. Dit houdt in dat het product voldoet aan de wettelijke eisen van het Nederlands bouwbesluit
 • De HEPRO producten zijn jaarlijks getoetst door onafhankelijke deskundigen
 • KOMO kozijnen, deuren en schuifpuien verdienen zichzelf terug door de lange levensduur
 • De KOMO garantie betekent: Vakwerk. Werkzaamheden voor het realiseren en monteren van het kunststof kozijn zijn vakkundige en gecertificeerd uitgevoerd.
 • Het KOMO keurmerk bestaat al meer dan 55 jaar. Op KOMO & HEPRO kunt u vertrouwen.