Uw woning verduurzamen? Een lagere energierekening? Dan kiest u voor de kunststof producten van HEPRO met 10 jaar garantie!

Garantie kunststof kozijnen

Het aanschaffen van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien komt niet vaak voor. Want kunststof kozijnen moeten lang meegaan, waar u tijdens en ook na de garantieperiode veel plezier aan zult beleven. De kunststof kozijnen van HEPRO zijn voorzien van het KOMO & VKG keurmerk waardoor u bent verzekerd van een bewezen kwaliteit en gegarandeerde garanties. Wel zo zeker.

De garantiezekerheden van HEPRO

HEPRO verzekert u van gegarandeerd garantie. Wettelijk gezien heeft de overheid bepaald dat u 10 jaar garantie heeft op uw kunststof kozijnen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat uw kozijnen na 10 jaar niet meer functioneren. Om u zolang mogelijk te kunnen laten genieten van uw kozijnen, heeft HEPRO zich aangesloten bij verschillende keurmerken en is een aanbetaling niet nodig! Op deze manier heeft u gegarandeerde garantie van onafhankelijke partijen en loopt u nooit een financieel risico.

De garantiezekerheden van HEPRO

Onder de garantiezekerheden van HEPRO vallen de volgende voorwaarden:

 • Hoogstaande kwalitatieve kunststof producten geproduceerd onder het KOMO keurmerk
 • Gecertificeerde monteurs, die aangesloten zijn en werken volgens de VKG keurmerk eisen
 • Jaarlijkse controles op kwaliteit door het KOMO & VKG keurmerk
 • Algemene voorwaarden van het VKG keurmerk worden toegepast, u leest ze hier
 • Eigen fabricaat en meer dan 23 jaar ervaring 
 • Kennis en een eerlijk advies door onze adviseurs, montagemanagers en monteurs
 • Geen aanbetaling, u betaalt pas bij levering!

Onder gegarandeerde garantie verstaan wij, dat er extra zorg wordt besteed aan het gebruik van onze materialen om kunststof producten te fabriceren en te monteren. De materialen die wij voldoen aan de eisen van het Nederlands Bouwbesluit (KOMO keurmerk).

Daarnaast is de montage de basis voor een lange levensduur en kwaliteit van kozijnen. Onze gecertificeerde monteurs worden jaarlijks geschoold en gecontroleerd, zodat u onbezorgd kan genieten van uw kozijnen (VKG keurmerk).

 

Kiest u voor een kunststof kozijn ‘in de massa’ gekleurd voorzien van het KOMO keurmerk dan heeft u 10 jaar garantie. Tevens heeft u 10 jaar garantie op kunststof kozijnen voorzien van een houtnerf folie. Door te kiezen voor een kunststof kozijn met houtnerf folie krijgt u een houtlook effect maar met alle voordelen van een kunststof kozijn.

Als laatste heeft u de keuze om de kunststof kozijnen van ColorTop® te laten voorzien. Dit is een satijnen structuur leverbaar in elke RAL-kleur. De garantie voor dit een kunststof kozijn met ColorTop® is uiteraard 10 jaar.

De garantie op een kunststof deurpaneel 24 mm dikte is standaard 5 jaar. Kiest u voor een voordeur met UPRO42 Technologie met een stalen binnenframe dan krijgt u 10 jaar garantie met VKG keurmerk garantie!

Garantie op het deurpaneel van 10 jaar is zeer uniek. Deze panelen zijn standaard voorzien van triplebeglazing. Op de voor- en of achterdeur zelf zit natuurlijk altijd 10 jaar garantie. Het betreft hier puur alleen de panelen.

Is de kunststof voordeur voorzien van isolatieglas? Ook hier zit een garantie op van 10 jaar!

De kunststof producten zijn voorzien van kwalitatief goed hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk is voorzien van het SKG keurmerk. Waarbij niet alleen het hang- en sluitwerk inbraakwerend is maar het hele kozijn. Het is voorzien van 2 sterren, wat de inbraakwerendheidsklasse aangeeft. De garantie hierop is 2 jaar. Dit is wel met uitzondering van na stelwerkzaamheden en slijtage door eigen gebruik.

Heeft u liever 10 jaar garantie op uw hang- en sluitwerk? Dit is mogelijk! U kunt namelijk tot 1 jaar na montage een onderhoudscontract afsluiten, door het afsluiten van dit contract verlengt u de garantie van het hang- en sluitwerk tot 10 jaar.

Heeft u een vast kunststof kozijn voorzien van een ventilatierooster? Het ventilatierooster is ook voorzien van garantie. De garantie hiervoor is 10 jaar. 

KOMO garantie

HEPRO voldoet al menig jaren aan de KOMO certificering. Het KOMO keurmerk is het bewijs voor kwaliteit. De kozijnen van HEPRO worden door KOMO getest. KOMO is een onafhankelijke partij die alle kunststof producten van HEPRO jaarlijks test. Deze test zorgt ervoor dat u 10 jaar lang garantie ontvangt op het pvc, de kleuring en alle bouwmaterialen zoals rubbers en schroeven, die worden gebruikt tijdens de fabricage van het kozijn.

Met de KOMO garantie bent u dus verzekerd van een technisch goedgekeurd kozijn, dat met de beste materialen is vervaardigd, inbraakwerend is en altijd voldoet aan de wetgeving van het Nederlands Bouwbesluit.

Waarom zou ik kiezen voor HEPRO met het KOMO garantie?

 • Staat er KOMO op, dan is kwaliteit een feit. Dit houdt in dat het product voldoet aan de wettelijke eisen van het Nederlands bouwbesluit
 • De HEPRO producten zijn getoetst door onafhankelijke deskundigen
 • KOMO kozijnen, deuren en schuifpuien verdienen zichzelf terug door de lange levensduur
 • De KOMO garantie betekent: Vakwerk. Werkzaamheden voor het realiseren en monteren van het kunststof product zijn vakkundige en gecertificeerd uitgevoerd.
 • Het KOMO keurmerk bestaat al meer dan 55 jaar. Op KOMO & HEPRO kunt u vertrouwen.

Maar naast het KOMO keurmerk kan HEPRO u een gegarandeerd garantie geven. Want naast een hoogstaand kwalitatief product, heeft HEPRO de handen in een geslagen met het VKG keurmerk.

 

 

VKG garantie

Laat u de kunststof kozijnen monteren door HEPRO? Dan heeft u 10 jaar garantie op de montage van de kozijnen! Doordat u kiest voor kunststof kozijnen van HEPRO kiest u voor een product met VKG garantie. U bent verzekerd dat uw kunststof kozijnen voldoen aan de 6 voorwaarden om het keurmerk te mogen dragen. De 6 voorwaarden waar u van verzekerd bent zijn:

 • Zekerheid van het waarborgfonds
 • Zekerheid van garantie
 • Zekerheid van kwalitatief goede afspraken
 • Zekerheid van vakkundige monteurs
 • Zekerheid van nette oplevering
 • Zekerheid van kwaliteit

Voor u als klant biedt dit een extra stukje zekerheid bij het maken van de keuze voor kunststof producten.

Geen financieel risico met de VKG garantie

Doordat de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van HEPRO voldoen aan de zekerheid van het VKG waarborgfonds loopt u als toekomstige klant van HEPRO geen financieel risico. Dit houdt namelijk in dat als HEPRO u opdracht niet kan uitvoeren om financiële redenen, een ander VKG lid garant staat. Dit betekend dat voor u alsnog de aangevraagd kunststof producten worden geplaatst. U kunt dus aannemen dat onder welke omstandigheden dan ook uw aangevraagde kunststof producten bij u worden gemonteerd, onder dezelfde voorwaarden en afspraken als dat u met ons heeft gemaakt.

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over de garantiezekerheden van HEPRO? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs. U kunt een afspraak maken bij u thuis op locatie of een van onze showrooms bezoeken gevestigd in Zuidbroek of Hillegom.