• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof kozijnen

Vul vrijblijvend het formulier in!
Afspraak aan huis voor het inmeten van uw kozijnen?
Afspraak maken met adviseur
ISDE subsidie 2024
Ontvang maximaal € 131,- subsidie per m2
Meer informatie
Inspiratie nodig?
Inspiratie nodig?
Op zoek naar inspiratie voor uw bouw- of verbouwproject?
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd
 • Eigen fabrikaat | 24 jaar ervaring
 • 32% isolatieverbetering
 • Subsidie van toepassing
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd
 • Eigen fabrikaat | 24 jaar ervaring
 • 32% isolatieverbetering
 • Subsidie van toepassing
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd
Thuis inmeten
Thuis inmeten
Hoe meet ik kunststof kozijnen in voor een prijsindicatie?
V-Perfect Technologie
V-Perfect Technologie
Een zichtbare lasnaad is vanaf nu verleden tijd!
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd
 • Eigen fabrikaat | 24 jaar ervaring
 • 32% isolatieverbetering
 • Subsidie van toepassing
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd
 • Eigen fabrikaat | 24 jaar ervaring
 • 32% isolatieverbetering
 • Subsidie van toepassing
 • KOMO & SKG-IKOB gecertificeerd

Kunststof kozijnen

Bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen en de prijzen daarvan? U kunt de kosten bij ons zelf berekenen. De prijs hangt onder meer af van de vorm en grootte van uw kozijn. Wilt u 1 raam of meerdere? Gaat het om een groot- of klein kozijn en wilt u er een vast- of draai/kiepraam in? Nadat u de juiste variant hebt gekozen kunt u de afmetingen invullen en de kleuren bepalen. Als laatste vragen wij u te kiezen tussen de HEPRO Basic, Standard en Comfort versie. Als u alles juist heeft ingevuld krijgt u direct de prijzen voor uw kunststof kozijnen te zien en heeft u een goed beeld van de kosten van uw nieuwe ramen!

Kunststof kozijnen prijzen 2024

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons eenvoudig alle informatie over kunststof kozijnen bekijken en de prijzen zelf online berekenen. Ook in 2024 zijn kunststof kozijnen voordelig en is het zelfs mogelijk om subsidie te ontvangen. U hoeft niet te wachten op een offerte, maar u weet direct waar u aan toe bent. HEPRO levert kozijnen en andere producten zoals kunststof deuren en kunststof schuifpuien van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wist u dat begin 2023 tevens is gestart met aluminium kozijnen? Op deze manier kunt u direct uw gehele huis renoveren en bespaart u op uw stookkosten. Wij zijn KOMO en SKG gecertificeerd. Bestel nu uw kunststof kozijnen in 2024 en start met besparen! 

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kosten voor uw kunststof kozijnen van HEPRO kunnen variëren en dit heeft te maken met meerdere factoren. Welk type kunststof kozijn koopt u? U heeft bij ons namelijk keuze uit een Basic, Standard of Comfort variant. Verder is het ook afhankelijk welke kleur u kiest voor het kunststof kozijn. Bij ons heeft u de keuze uit houtnerf kleuren of ColorTop®, wit of crème is ook gewoon mogelijk! U kunt zelfs de buitenzijde en het draaigedeelte van uw kunststof kozijn een kleur naar wens geven. De laatste, maar niet geheel onbelangrijke factor is de afmeting van uw kunststof kozijn. U kunt zich natuurlijk voorstellen dat bij een kunststof kozijn van 3 bij 3 meter, meer werk komt kijken dan een kunststof kozijn van 1 bij 1 meter. Benieuwd naar wat u kunt verwachten qua kosten? Via onze website kunt per product uw afmetingen en wensen invullen en u ontvangt dan gelijk de kosten voor uw kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen duurzaam

De prijzen die u online bij ons ziet voor duurzame kunststof kozijnen zijn prijzen voor bijzonder hoogwaardige producten waar u jarenlang plezier van heeft! Een ander voordeel is dat HEPRO kunststof kozijnen maakt van de profielen van de Deceuninck. Dit Belgische bedrijf is de eerste producent in kunststof die volledig zijn profielen kan recyclen. Daarmee is een kunststof kozijn van HEPRO duurzamer dan een houten kozijn. Kiest u voor duurzame kunststof kozijnen van HEPRO dan maakt u een keuze voor de toekomst!

Kunststof kozijnen prijzen berekenen

U kunt eenvoudig zelf voor kunststof kozijnen de prijzen berekenen. In de online rekenmodule kunt u al uw voorkeuren aangeven. Kies voor een Basic- of juist een Comfort uitvoering en bestel het kozijn in de kleur die u wilt. De keuze is aan u. Wanneer u een extra optie aanvinkt, zal de prijs gelijk worden aangepast. U weet dus gelijk wat de nieuwe prijs wordt. Welk kozijn u ook kiest, wij verzekeren u ervan dat u altijd kozijnen van hoogwaardige materialen krijgt die jarenlang meegaan. Klik op een van de kunststof kozijnen en u kunt gelijk de prijzen berekenen!

Kunststof ramen 

Inmiddels is de markt van kunststof ramen al een stuk verder ontwikkeld. Bij HEPRO bieden wij drie kunststof soorten aan: Basic, Standard en Comfort. 

 • Basic: deze ramen zijn voorzien van stalen versterking en 24 millimeter dik paneel- en schrootvulling. Een deur wordt ondersteund door 3 scharnieren. De scharnieren bij de draaikiepramen zijn verdekt. Het kozijn voldoet aan de norm van het Nederlandse Bouwbesluit en beschikt over dubbel glas.
 • Standard: deze ramen worden het vaakst gekozen. Standard kozijnen hebben een 18 procent hogere isolatiewaarde en beschikken over 42 millimeter dik paneel- en schrootvulling. Op deuren worden 4 scharnieren gezet wat voor meer stevigheid zorgt. De scharnieren voor een draaikiepraam zijn verdekt. De Standard kozijnen zijn tevens voorzien van extra ventilatiestanden op de draaikiepramen. Het kozijn beschikt daarnaast over dubbel glas.
 • Comfort: het grootste verschil tussen de Standard en Comfort uitvoering is dat de comfort over triple ramen beschikt met een dikte van 42 millimeter. Hierdoor is de isolatiewaarde 32 procent hoger dan de Basic waardoor u meer energie bespaart. Uitstekende isolatie dus! Verder is de Ug waarde lager namelijk 0,6 in plaats van 1,1.

Welke van de kunststof ramen u kiest is afhankelijk van uw budget, mate van gemak,elegantie en duurzaamheid. Wilt u hier advies over? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms!

Kunststof kozijnen online

Tegenwoordig is alles te bestellen op het internet, zo kunt u ook met gemak vanuit uw eigen stoel kunststof kozijnen online bestellen bij HEPRO. Als u de maat weet van het kozijn dat u wilt bestellen, kunt u bij ons het gewenste type kozijn kiezen. U heeft de keuze uit een kozijn met- of zonder ramen die kunnen openen. Van de kozijnen met een raam die kan worden geopend, heeft u weer de keuze of dit een valraam is of een draaikiepraam. Vervolgens voert u de afmetingen van het gewenste kozijn in millimeters in. Kies een kleur, een uitvoering en of u wel of niet een hor wilt. Zo eenvoudig zijn kunststof kozijnen online te bestellen bij HEPRO.

Als u wilt, kunnen wij de hele klus van A tot Z voor u uitvoeren. Wij komen langs om de kozijnen op te meten. Maatwerk kozijnen dus! Wanneer de kozijnen worden geplaatst, kunt u ook een afvalcontainer erbij huren zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over het puin. Na het monteren van de kozijnen halen wij de container met het puin weer bij u op.

De voordelen van kunststof kozijnen!

Kozijnen komen in allerlei kleuren, maten en materialen. Van oudsher worden kozijnen gemaakt van hout, maar tegenwoordig zijn kunststof kozijnen en aluminium kozijnen in trek. Dat is niet gek, de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen kent namelijk vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

 • duurzaam, anders dan houten kozijnen rot kunststof niet en de profielen van onze hoofdleverancier zijn volledig recyclebaar
 • onderhoudsarm, kunststof kozijnen schoonmaken en onderhouden is erg eenvoudig
 • warmte- en geluidsisolerend, kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie
 • goedkoper dan houten kozijnen
 • recyclebaar
 • verkrijgbaar in vele kleuren, verven niet langer nodig
 • veiliger met perfect hang en sluitwerk

De lijst met kunststof kozijnen voordelen gaat nog wel even door, maar dit zijn de voordelen die vaak de meeste invloed hebben. Daarnaast is de markt nu ook verder ontwikkeld en heeft u ook nog keuze uit verschillende uitvoeringen van kozijnen. Hierbij kunt u kiezen uit kozijnen die de warmte beter binnenhouden, voorzien zijn van extra versterking en verborgen scharnieren hebben.

Kunststof kozijnen op maat

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kozijnen is het wel zo fijn dat deze in de juiste maten beschikbaar zijn. U wilt tenslotte niet met naden en kieren blijven zitten. Bij HEPRO kunt u kunststof kozijnen op maat bestellen in iedere kleur die u maar wilt. Meet de kozijnen op en kies het type kozijn dat u wilt hebben. Hierbij kunt u kiezen uit een vast-, een draaikiep- of een valraam kozijn. Wilt u zeker weten of de metingen goed worden gedaan, dan kunt u er ook voor kiezen om de kozijnen te laten inmeten. Vervolgens voert u de gewenste afmetingen in. Let op dat u dit in millimeters doet. Hierna kiest u nog de kleur en de uitvoering van het kozijn. Zo eenvoudig is het bestellen van kunststof kozijnen op maat.

Kunststof kozijnen montage

Wanneer u uw huis of pand wilt voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, heeft u voor wat betreft het monteren twee opties. U kunt dit zelf doen, of laten doen door professionals. Wanneer u ervoor kiest om het te laten doen, dan kunt u dit in het aankoopproces van de kozijnen aangeven. Dit kunt u aanvragen nadat u uw gewenste kozijn in de winkelwagen heeft geplaatst en u uw productlijst gaat bekijken. Uw kozijnen worden dan geplaatst door professionals, waardoor u zeker weet dat de kozijnen waterpas geplaatst worden en netjes worden afgewerkt. Als u de plaatsing van de kozijnen zelf wilt doen, bieden wij hiervoor montagemateriaal aan zoals sluitwerk. Hoe u uw kunststof kozijnen ook van montage voorziet, uw pand zal er weer een frisse uitstraling van krijgen. Wilt u naast kozijnen ook direct de prijs weten voor uw schuifpuien? Bereken dan hier uw kunststof schuifpui prijzen

Kunststof kozijnen in alle RAL kleuren

Wij werken met speciale ColorTop® kleuren. Hierdoor heeft u de keuze uit maar liefst 215 RAL-kleuren. Zo kiest u altijd een tint die uw huis de gewenste uitstraling geeft. ColorTop® geeft uw kozijnen daarnaast ook een matte, korrelige structuur waardoor deze er niet meer ‘plastic’ uitzien. Bent u benieuwd naar de kosten van uw favoriete kozijnen? Bekijk dan direct de rekenmodule op onze website en bereken de prijzen voor uw kunststof kozijnen in verschillende kleuren! Wist u dat er tevens zwarte kunststof kozijnen beschikbaar zijn? 

Kunststof kozijnen V-perfect lasnaad

Lasrestricties op kunststof kozijnen zijn verleden tijd door het gebruik van de vernieuwde lastechnologie V-perfect! Deze technologie creëert in de diagonale hoeken een perfecte uitlijning op het moment dat u kiest voor een kunststof kozijn met een folie. Een houtnerf folie geeft uw kunststof kozijn een houtlook afwerking. Dit maakt de keuze voor kunststof kozijnen nog makkelijker! Daarnaast is door deze technologie de verkleuring van de hoeken verleden tijd, een kunststof kozijn met een hoogwaardigst afwerkingsniveau!

Kunststof kozijnen bestellen

Kunststof kozijnen bestellen kunt u gemakkelijk en vlot via onze website doen. Bent u particulier, zakelijk of een VvE? Wij kunnen u allemaal gelukkig maken met de kunststof kozijnen van HEPRO! Bent u als zakelijke klant op zoek naar een kunststof kozijnen?

Wist u dat: u zich als zakelijke klant kunt aanmelden bij HEPRO? Dit brengt namelijk vele voordelen met zich mee want u krijgt een vast contactpersoon, advies op maat en de mogelijkheid tot een spoedlevering. Kiest u voor HEPRO, dan kiest u voor een bedrijf met een eigen productie KOMO en SKG gecertificeerd, vakkundige monteurs en natuurlijk een zakelijke korting! Uw HEPRO partner om samen met u het optimale resultaat te bereiken. 

Kunststof kozijnen prijzen

Weet u niet zeker welke uitvoering van de kozijnen prijzen bij u past of welk type raam u wilt, een draaikiepraam of een valraam? Kom naar onze showroom en kom de kunststof kozijnen bekijken en prijs vergelijken! In Nederland hebben wij showrooms in Zuidbroek en Hillegom. Wij denken graag met u mee over welk kunststof kozijn het beste bij uw woning,wensen en prijs past. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over de verschillende kozijnen, kunststof voordeuren en montage mogelijkheden. Bekijken wij binnenkort samen uw nieuwe kozijn in uw woning?