Kunststof kozijnen prijzen

Bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen en de prijzen daarvan? U kunt de kosten bij ons zelf berekenen. De prijs hangt onder meer af van de vorm en grootte van uw kozijn. Wilt u 1 raam of meerdere? Gaat het om een groot- of klein kozijn en wilt u er een vast- of draai/kiepraam in? Nadat u de juiste variant hebt gekozen kunt u de afmetingen invullen en de kleuren bepalen. Als laatste vragen wij u te kiezen tussen de HEPRO Basic, Standard en Comfort versie. Als u alles juist heeft ingevuld krijgt u direct de prijzen voor uw kunststof kozijnen te zien en heeft u een goed beeld van de kosten van uw nieuwe ramen!

Kunststof kozijnen prijzen 2020

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons eenvoudig alle informatie over kunststof kozijnen bekijken en de prijzen zelf online berekenen. Ook in 2020 zijn kunststof kozijnen voordelig en is het zelfs mogelijk om subsidie te ontvangen. U hoeft niet te wachten op een offerte, maar u weet direct waar u aan toe bent. HEPRO levert kozijnen en andere producten zoals kunststof deuren en kunststof schuifpuien van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op deze manier kunt u direct uw gehele huis renoveren en bespaart u op uw stookkosten. Wij zijn KOMO en SKG gecertificeerd. Bestel nu uw kunststof kozijnen in 2020 en start met besparen! 

Wat kosten kunststof kozijnen

De kosten voor uw kunststof kozijnen van HEPRO kunnen variëren en dit heeft te maken met meerdere factoren. Voor welk type kunststof kozijn kiest u? U heeft bij ons namelijk keuze uit een Basic, Standard of Comfort variant. Een andere factor is de type verbinding van uw kozijn, wij hebben namelijk een standaard en HVL verbinding. Bij een HVL verbinding zitten de hoeken van het kunststof kozijn recht op elkaar. Verder, is het ook afhankelijk welke kleur u kiest voor het kunststof kozijn. Bij ons heeft u de keuze uit houtnerf kleuren of ColourTop, wit of crème is ook gewoon mogelijk! U kunt zelfs de buitenzijde en het draaigedeelte van uw kunststof kozijn een kleur naar wens geven. De laatste, maar niet geheel onbelangrijke factor is de afmeting van uw kunststof kozijn. U kunt zich natuurlijk voorstellen dat bij een kunststof kozijn van 3 bij 3 meter, meer werk komt kijken dan een kunststof kozijn van 1 bij 1 meter. Benieuwd naar wat u kunt verwachten qua prijzen? Via onze website kunt per product uw afmetingen en wensen invullen en u ontvangt dan gelijk de kosten voor uw kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen duurzaam

De prijzen die u online bij ons ziet voor duurzame kunststof kozijnen zijn prijzen voor bijzonder hoogwaardige producten waar u jarenlang plezier van heeft! Een ander voordeel is dat HEPRO kunststof kozijnen maakt van de profielen van de Deceuninck. Dit Belgische bedrijf is de eerste producent in kunststof die volledig zijn profielen kan recyclen. Daarmee is een kunststof kozijn van HEPRO duurzamer dan een houten of aluminium kozijn. Kiest u voor duurzame kunststof kozijnen van HEPRO dan maakt u een keuze voor de toekomst!

Kunststof kozijnen prijzen berekenen

U kunt eenvoudig zelf voor kunststof kozijnen de prijzen berekenen. In de online rekenmodule kunt u al uw voorkeuren aangeven. Kies voor een basic- of juist een comfort uitvoering, bestel het kozijn in de kleur die u wilt. De keuze is aan u. Wanneer u een extra optie aanvinkt, zal de prijs gelijk worden aangepast. U weet dus gelijk wat de nieuwe prijs wordt. Welk kozijn u ook kiest, wij verzekeren u ervan dat u altijd kozijnen van hoogwaardige materialen krijgt die jarenlang meegaan. Klik op een van de kunststof kozijnen en u kunt gelijk de prijzen berekenen!

Kunststof kozijnen soorten

Inmiddels is de markt van kunststof kozijnen al een stuk verder ontwikkeld. Bij HEPRO bieden wij drie kunststof kozijnen soorten aan: basic, standard en comfort. 

  • Basic: deze kozijnen zijn voorzien van stalen versterking en 24 millimeter dik paneel- en schrootvulling. Een deur wordt ondersteund door 3 scharnieren en de scharnieren bij de draaikiepramen zijn zichtbaar. Het kozijn voldoet aan de norm van het Nederlandse Bouwbesluit en beschikt over dubbel glas.
  • Standard: deze kozijnen worden het vaakst gekozen. Standard kozijnen hebben een 16 procent hogere isolatiewaarde en beschikken over 42 millimeter dik paneel- en schrootvulling. Op deuren worden 4 scharnieren gezet wat voor meer stevigheid zorgt. De scharnieren voor een draaikiepraam zijn bijna niet zichtbaar. De Standard kozijnen zijn tevens voorzien van extra ventilatiestanden op de draaikiepramen . Het kozijn beschikt daarnaast over dubbel glas.
  • Comfort: het grootste verschil tussen de standard en comfort uitvoering is dat de comfort over triple glas beschikt met een dikte van 42 millimeter. Hierdoor is de isolatiewaarde 32 procent hoger dan de basic waardoor u meer energie bespaart. Verder is de Ug waarde lager namelijk 0,6 in plaats van 1,1.

Welke van de kunststof kozijnen soorten die u kiest is afhankelijk van uw budget, mate van gemak,elegantie en duurzaamheid. Wilt u hier advies over? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms!

Kunststof kozijnen online

Tegenwoordig is alles te bestellen op het internet, zo kunt u ook met gemak vanuit uw eigen stoel kunststof kozijnen online bestellen bij HEPRO. Als u de maat weet van het kozijn dat u wilt bestellen, kunt u bij ons het gewenste type kozijn kiezen. U heeft de keuze uit een kozijn met- of zonder ramen die kunnen openen. Van de kozijnen met een raam die kan worden geopend, heeft u weer de keuze of dit een valraam is of een draaikiepraam. Vervolgens voert u de afmetingen van het gewenste kozijn in millimeters in. Kies een kleur, een uitvoering en of u wel of niet een hor wilt. Zo eenvoudig zijn kunststof kozijnen online te bestellen bij HEPRO.

Als u wilt, kunnen wij de hele klus van A tot Z voor u uitvoeren. Wij komen langs om de kozijnen op te meten. Wanneer de kozijnen worden geplaatst, kunt u ook een afvalcontainer erbij huren zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over het puin. Na het monteren van de kozijnen halen wij de container met het puin weer bij u op.

Kunststof kozijnen bekijken

Weet u niet zeker welke uitvoering van de kozijnen bij u past of welk type raam u wilt, een draaikiepraam of een valraam? Kom naar onze showroom en kom de kunststof kozijnen bekijken! In Nederland hebben wij showrooms in Zuidbroek en Hillegom. Woont u op Aruba, dan kunt u een kijkje nemen in Rooi Santo. Wij denken graag met u mee over welk kunststof kozijn het beste bij uw woning en wensen past. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over de verschillende kozijnen en montage mogelijkheden van kunststof kozijnen. Bekijken wij binnenkort samen uw nieuwe kozijn in uw woning?

 

Kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen

Bij HEPRO kunt u eenvoudig de prijzen voor de producten berekenen. Voor kunststof kozijnen zijn de prijzen exclusief het plaatsen. Nadat u de prijs voor uw kozijnen hebt berekend, kunt u een offerte door ons laten maken waar ook de kosten voor de montage bij in zitten. Verder is het ook mogelijk om uw kozijnen te laten inmeten door een van onze professionals. Zo weet u zeker dat uw kozijnen passen. Heeft u vragen over de kunststof kozijnen en de prijzen inclusief plaatsen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Kunststof kozijnen voordelen

Kozijnen komen in allerlei kleuren, maten en materialen. Van oudsher worden kozijnen gemaakt van hout, maar tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen erg in trek. Dat is niet gek, kunststof kozijnen kent namelijk vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • duurzaam, kunststof rot niet en de profielen van onze hoofdleverancier zijn volledig recyclebaar,
  • weinig onderhoud,
  • warmte- en geluidsisolerend,
  • goedkoper,
  • recyclebaar,
  • verkrijgbaar in vele kleuren,
  • veiliger

De lijst met kunststof kozijnen voordelen gaat nog wel even door, maar dit zijn de voordelen die vaak de meeste invloed hebben. Daarnaast is de markt nu ook verder ontwikkeld en heeft u ook nog keuze uit verschillende uitvoeringen van kozijnen. Hierbij kunt u kiezen uit kozijnen die de warmte beter binnenhouden, voorzien zijn van extra versterking en verborgen scharnieren hebben.

Kunststof kozijnen op maat

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kozijnen is het wel zo fijn dat deze in de juiste maten beschikbaar zijn. U wilt tenslotte niet met naden en kieren blijven zitten. Bij HEPRO kunt u kunststof kozijnen op maat bestellen in iedere kleur die u maar wilt. Meet de kozijnen op en kies het type kozijn dat u wilt hebben. Hierbij kunt u kiezen uit een vast-, een draaikiep- of een valraam kozijn. Wilt u zeker weten of de metingen goed worden gedaan, dan kunt u er ook voor kiezen om de kozijnen te laten inmeten. Vervolgens voert u de gewenste afmetingen in. Let op dat u dit in millimeters doet. Hierna kiest u nog de kleur en de uitvoering van het kozijn. Zo eenvoudig is het bestellen van kunststof kozijnen op maat.

Kunststof kozijnen montage

Wanneer u uw huis of pand wilt voorzien van nieuwe kozijnen, heeft u voor wat betreft het monteren twee opties. U kunt dit zelf doen, of laten doen door professionals. Wanneer u ervoor kiest om het te laten doen, dan kunt u dit in het aankoopproces van de kozijnen aangeven. Dit kunt u aanvragen nadat u uw gewenste kozijn in de winkelwagen heeft geplaatst en u uw productlijst gaat bekijken. Uw kozijnen worden dan geplaatst door professionals, waardoor u zeker weet dat de kozijnen waterpas geplaatst worden en netjes worden afgewerkt. Als u de kozijnen zelf wilt plaatsen, bieden wij hiervoor montagemateriaal aan. Hoe u uw kunststof kozijnen ook van montage voorziet, uw pand zal er weer een frisse uitstraling van krijgen. Wilt u naast kozijnen ook direct de prijs weten voor uw schuifpuien? Bereken dan hier uw kunststof schuifpui prijzen

Kunststof kozijnen kleuren

Wij werken met speciale ColorTop® kleuren. Hierdoor heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren. Zo kiest u altijd een tint die uw huis de gewenste uitstraling geeft. ColorTop® geeft uw kozijnen daarnaast ook een matte, korrelige structuur waardoor deze er niet meer ‘plastic’ uitzien. Bent u benieuwd naar de kosten van uw favoriete kozijnen? Bekijk dan direct de rekenmodule op onze website en bereken de prijzen voor uw kunststof kozijnen in verschillende kleuren! 

Kunststof kozijnen bestellen

U kunt met gemak vanuit uw eigen stoel kunststof kozijnen bestellen. Als u de maat weet van het kozijn dat u wilt bestellen, kunt u bij ons het gewenste type kozijn kiezen. U heeft de keuze uit een kozijn met of zonder ramen die kunnen openen. Van de kozijnen met een raam die kan worden geopend, heeft u weer de keuze of dit een valraam is of een draaikiep raam. Vervolgens voert u de afmetingen van het gewenste kozijn in millimeters in. Kiest een kleur, een uitvoering en of u wel of geen hor wilt. Als u ook graag wilt dat het kozijn bij u wordt geplaatst, kunt u dat aanvragen nadat u het kozijn in de winkelwagen heeft geplaatst. Zo eenvoudig is kunststof kozijnen bestellen.