Kunststof kozijnen prijzen

U kunt zelf het door u gewenste niveau van energiebesparing bepalen met de kunststof kozijnen van HEPRO. Deze zijn leverbaar in drie verschillende varianten: de HEPRO Basic, de HEPRO Standard en de HEPRO Comfort. Bereken nu zelf de prijs van onze kunststof kozijnen die tevens voorzien zijn van een KOMO en SKG Kwaliteitsverklaring. Wilt u uw kozijn nu ook laten monteren door HEPRO? Vraag dan na het berekenen van uw prijs snel en gemakkelijk een montageofferte aan.

Kunststof kozijnen prijzen

Bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen en de prijzen daarvan? U kunt de kosten bij ons zelf berekenen. De prijs hangt onder meer af van de vorm en grootte van uw kozijn. Wilt u 1 raam of meerdere? Gaat het om een groot of klein kozijn en wilt u er draai- of kiepramen in? Nadat u de juiste variant hebt gekozen kunt u de afmetingen invullen en de kleuren bepalen. Als laatste vragen wij u te kiezen tussen de HEPRO Basic, Standard en Comfort versie. Als u alles juist heeft ingevuld krijgt u direct de prijzen voor uw kunststof kozijnen te zien en heeft u een goed beeld van de kosten van uw nieuwe ramen!

Kunststof kozijnen prijzen 2019

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons eenvoudig alle informatie over kunststof kozijnen bekijken en de prijzen zelf online berekenen. Ook in 2019 zijn kunststof kozijnen voordelig en is het zelfs mogelijk om subsidie te ontvangen. U hoeft niet te wachten op een offerte, maar u weet direct waar u aan toe bent. HEPRO levert kozijnen en andere producten zoals kunststof deuren en kunststof schuifpuien van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op deze manier kunt u direct uw gehele huis renoveren en bespaart u op uw stookkosten. Wij zijn KOMO en SKG gecertificeerd. Bestel nu uw kunststof kozijnen in 2019 en start met besparen! 

Kunststof kozijnen duurzaam

De prijzen die u online bij ons ziet voor duurzame kunststof kozijnen zijn prijzen voor bijzonder hoogwaardige producten waar u jarenlang plezier van heeft! Een ander voordeel is dat HEPRO kunststof kozijnen maakt van de profielen van de Deceuninck. Dit Belgische bedrijf is de eerste producent in kunststof die volledig zijn profielen kan recyclen. Daarmee is een kunststof kozijn van HEPRO duurzamer dan een houten of aluminium kozijn. Kiest u voor duurzame kunststof kozijnen van HEPRO dan maakt u een keuze voor de toekomst!

Kunststof kozijnen prijzen berekenen

U kunt eenvoudig zelf voor kunststof kozijnen de prijzen berekenen. In de online rekenmodule kunt u al uw voorkeuren aangeven. Kies voor een basic of juist een comfort uitvoering, bestel het kozijn in de kleur die u wilt. De keuze is aan u. Wanneer u een exyta optie aanvinkt, zal de prijs gelijk aanpassen. U weet dus gelijk wat de nieuwe prijs wordt. Welk kozijn u ook kiest, wij verzekeren u ervan dat u altijd kozijnen van hoogwaardige materialen krijgt die jarenlang meegaan. Klik op een van de kunststof kozijnen en u kunt gelijk de prijzen berekenen!

Kunstof kozijnen soorten

Inmiddels is de markt van kunststof kozijnen al een stuk verder ontwikkeld. Bij HEPRO bieden wij drie kunstof kozijnen soorten aan: basic standard en comfort. 

  • Basic: deze soort is voorzien van stalen versterking en 24 millimeter dik paneel- en schrootvulling. Een deur wordt ondersteund door 3 scharnieren en de scharnieren bij de draaikiepramen zijn zichtbaar. Het kozijn voldoet aan de norm van het Nederlandse Bouwbesluit en beschikt over dubbel glas.
  • Standard: deze uitvoering wordt het vaakst gekozen. Standard kozijnen hebben een 16 procent hogere isolatiewaarde en beschikken over 42 millimeter dik paneel- en schrootvulling. Op deuren worden 4 scharnieren gezet wat voor meer stevigheid zorgt. De scharnieren voor een draaikiepraam zijn bijna niet zichtbaar. Er is een mogelijkheid om extra ventilatiestanden op de draaikiepramen te krijgen. Het kozijn beschikt daarnaast over dubbel glas.
  • Comfort: het grootste verschil tussen de standard en comfort is dat de comfort over triple glas beschikt met een dikte van 42 millimeter. Hierdoor is de isolatiewaarde 32 procent hoger dan de basic waardoor u meer energie bespaart. Verder is de Ug waarde lager namelijk 0,6 in plaats van 1,1.

Welke van de kunstof kozijnen soorten die u kiest is afhankelijk van uw budget, mate van gemak,elegantie en duurzaamheid. Wilt u hier advies over? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms!

Kunststof kozijnen online

Tegenwoordig is alles te bestellen op het internet, zo kunt u ook vanuit het gemak van uw eigen stoel kunststof kozijnen online bestellen bij HEPRO. Als u de maat weet van het kozijn dat u wilt bestellen, kunt u bij ons het gewenste type kozijn kiezen. U heeft de keuze uit een kozijn met of zonder ramen die kunnen openen. Van de kozijnen met een raam die kan worden geopend, heeft u weer te keuze of dit een valraam is of een draaikiep kozijn. Vervolgens voert u de afmetingen van het gewenste kozijn in millimeters in. Kies een kleur, een uitvoering en of u wel of niet een hor wilt. Zo eenvoudig is kunststof kozijnen online te bestellen bij HEPRO.

Als u wilt, kunnen wij de hele klus van A tot Z voor u uitvoeren. Wij komen lang om de kozijnen op te meten. Wanneer de kozijnen dan worden geplaatst, kunt u ook een afvalcontainer erbij huren zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over het puin. Na het monteren van de kozijnen halen wij de container met het puin weer bij u op.

Kunststof kozijnen bekijken

Weet u niet zeker welke uitvoering van de kozijnen bij u past of als u nu een draaikiepraam of een valraam wil? Kom naar onze showroom en kom de kunststof kozijnen bekijken! In Nederland hebben wij HEPRO showrooms in Zuidbroek en Hillegom. Woont u op Aruba, dan kunt u een kijkje nemen in Rooi Santo. Wij denken graag met u mee over welk kunststof kozijn het beste bij uw woning en wensen past. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven over de verschillende kozijnen en montage mogelijkheden van kunststof kozijnen. Bekijken wij binnenkort samen uw nieuwe kozijn zal stralen in uw woning?

 

Kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen

Bij HEPRO kunt u eenvoudig de prijzen voor de producten berekenen. Voor kunststof kozijnen zijn de prijzen niet inclusief het plaatsen. Nadat u de prijs voor uw kozijnen hebt berekend, kunt u een offerte door ons laten maken waar ook de kosten voor de montage bij in zitten. Verder is het ook mogelijk om uw kozijnen te laten inmeten door een van onze professionals. Zo weet u zeker dat uw kozijnen passen. Heeft u vragen over de kunststof kozijnen en de prijzen inclusief plaatsen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Kunstof kozijnen voordelen

Kozijnen komen in allerlei kleuren, maten en materialen. Van oudsher worden kozijnen gemaakt van hout, maar tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen erg in trek. Dat is niet gek, kunststof kozijnen kent namelijk vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • duurzaam, kunststof rot niet en de profielen van onze hoofdleverancier zijn volledig recyclebaar,
  • weinig onderhoud,
  • warmte en geluidsisolerend,
  • goedkoper,
  • recyclebaar,
  • verkrijgbaar in vele kleuren,
  • veiliger

De lijst met kunstof kozijnen voordelen gaat nog wel even door, maar dit zijn de voordelen die vaak de meeste invloed hebben. Daarnaast is de markt nu ook verder ontwikkeld en heeft u ook nog keuze uit verschillende uitvoeringen van kozijnen. Hierbij kunt u kiezen uit kozijnen die de warmte beter binnenhouden, voorzien zijn met extra versterking en verborgen scharnieren hebben.

Kunstof kozijnen op maat

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kozijnen is het wel zo fijn dat deze in de juiste maten beschikbaar zijn. U wilt tenslotte niet met naden en kieren blijven zitten. Bij HEPRO kunt u kunststof kozijnen op maat bestellen in iedere kleur die u maar wilt. Meet de kozijnen thuis bij u op en kies het type kozijn dat u wilt hebben. Hierbij kunt u kiezen uit een vast, een draaikiep of een valraam kozijn. Wilt u zeker weten of de metingen goed worden gedaan, dan kunt u er ook voor kiezen om de kozijnen te laten inmeten. Vervolgens voert u de gewenste afmetingen in. Let op dat u dit in millimeters doet. Hierna kiest u nog de kleur en de uitvoering van het kozijn. Zo eenvoudig is het bestellen van kunstof kozijnen op maat.

Kunstof kozijnen montage

Wanneer u uw huis of pand wilt voorzien van nieuwe kozijnen heeft u betreft het monteren twee opties. U kunt dit zelf doen, of laten doen door professionals. Wanneer u ervoor kiest om het te laten doen, dan kunt u dit in het aankoopproces van de kozijnen aangeven. Dit kunt u aanvragen nadat u uw gewenste kozijn in de winkelwagen heeft geplaatst en u uw productlijst gaat bekijken. Uw kozijnen worden dan geplaatst door professionals waardoor u zeker weet dat de kozijnen waterpas zijn en netjes worden afgewerkt. Als u de kozijnen zelf wilt plaatsen , bieden wij hiervoor montagemateriaal. Hoe u uw kunststof kozijnen ook van montage voorziet, uw pand zal er weer een frisse uitstraling van krijgen.

Kunststof kozijnen kleuren

Wij werken met speciale ColorTop® kleuren. Hierdoor heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren. Zo kiest u altijd een tint die uw huis de gewenste uitstraling geeft. ColorTop® geeft uw kozijnen daarnaast ook een matte, korrelige structuur waardoor deze er niet meer ‘plastic’ uitzien. Bent u benieuwd naar de kosten van uw favoriete kozijnen? Bekijk dan direct de rekenmodule op onze website en bereken de prijzen voor uw kunststof kozijnen in verschillende kleuren! 

Kunststof kozijnen bestellen

U kunt vanuit het gemak van uw eigen stoel kunststof kozijnen bestellen. Als u de maat weet van het kozijn dat u wilt bestellen, kunt u bij ons het gewenste type kozijn kiezen. U heeft de keuze uit een kozijn met of zonder ramen die kunnen openen. Van de kozijnen met een raam die kan worden geopend, heeft u weer te keuze of dit een valraam is of een draaikiep kozijn. Vervolgens voert u de afmetingen van het gewenste kozijn in millimeters in. Kies een kleur, een uitvoering en of u wel of niet een hor wilt. Als u ook graag wilt dat het kozijn bij u wordt geplaatst kunt u dat aanvragen nadat u het kozijn in de winkelwagen heeft geplaatst. Zo eenvoudig is kunststof kozijnen bestellen.