• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Word zakelijke klant bij HEPRO!

Samenwerken is de HEPRO norm, want succes bereik je samen. Daarom profiteert u als vaste zakelijke klant van een aantrekkelijke korting en is begeleiding bij uw project vanzelfsprekend. Door onze eigen Nederlandse fabriek en vakkundige medewerkers, adviseren wij u graag over onze kozijnen, deuren en schuifpuien. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Het HEPRO partnerschap

Met ruim 25 jaar ervaring en een geoptimaliseerde eigen productielijn, maakt HEPRO de partner voor uw zakelijke project. We denken met u mee, kunnen u assisteren in de montage met onze eigen VCA gecertificeerde monteurs. Samenwerken als een team met als doel het optimale resultaat te bereiken, dat is het HEPRO partnerschap.

Bent u werkzaam in de nieuwbouw, renovatie of verbouw? Als gevelpartner adviseren wij u graag in het voortraject en zijn wij gespecialiseerd in project oplossingen. Wij werken onder andere voor:

HEPRO kunststof kozijnen

De kunststof producten van HEPRO zijn in onze eigen fabriek gefabriceerd onder het KOMO keurmerk. Hierdoor zijn onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Voor het ontwikkelen van onze kunststof producten wordt er gebruik gemaakt van de profielleverancier Deceuninck. Dit bedrijf is enorm vooruitstrevend en gefocust op innovatie waardoor het profiel zich uitstekend leent voor o.a. nieuwbouw en modulaire bouw.

Isolatie waarden kunststof 

Verschillende projecten vragen verschillende isolatie normen. Daarom heeft HEPRO zijn kunststof verdeeld in drie uitvoeringen. De HEPRO Basic, Standard & Comfort. Alle uitvoeringen kenmerken zich als bijzonder duurzaam waarbij er geen concessies zijn gedaan, gericht op de kwaliteit van het kozijn.

Wist u dat: PVC minstens 10 keer kan worden gerecycled zonder zijn mechanische eigenschappen te verliezen? Met een levensduur van 35 jaar, reikt de levenscyclus van kunststof materiaal dus minimaal 350 jaar!

Voordelen van zakelijk kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien bestellen

Wanneer u kiest voor HEPRO kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien kiest u voor uitmuntende kwaliteit met bewezen keurmerken, de beste isolatie waarden en een duurzaam product dat volledig recyclebaar is. Naast de isolatiewaarden is het Elegant profiel van Deceuninck voorzien van de German Design Award. Het strakke en moderne design past uitstekend in het hedendaags design van woningen en gebouwen. Naast het gebruik van de populaire houtnerf folies en de gladde profielen, is het tevens mogelijk onze producten in elke RAL kleur te leveren. ColorTop® is keuzevrijheid in kleur!

Phoenix kozijn "Het kozijn van de toekomst"

Het Phoenix kozijn is het nieuwste duurzame kunststof kozijn van HEPRO. Deceuninck, de profielleverancier van HEPRO recyclede al oude kozijnen maar zocht naar een manier om een volledige circulaire economie in kunststof kozijnen op te zetten. Bij kunststof kozijnen kan het kunststof nu tot wel 10x worden hergebruikt waardoor de levensduur van kunststof kozijnen kan worden verlengd naar maar liefst 350 jaar. Absoluut uniek in 2023 en uitermate geschikt voor de nieuwbouw projecten.

Waarom kiezen voor een 100% gerecycled kunststof kozijn?

Door te kiezen voor een 100% gerecycled kunststof kozijn maakt u een milieubewuste keuze en denkt u aan de toekomst van uw project en onze wereld.

Het Phoenix kozijn past precies in deze omschrijving. De next step in duurzaamheid. Door het recyclen van kunststof wordt er 90% minder energie verbruikt dan bij het produceren van nieuwe grondstoffen.

U kiest voor een kunststof kozijn omdat kunststof  bijzonder duurzaam is en bijdraagt aan de eerste stappen in een circulaire economie. Daarnaast hoeft u bij kunststof niet meer te schilderen en beschikt u woning over een weerbestendig en top isolerend kozijn. Dit maakt het kunststof kozijn ook na aanschaf duurzamer en goedkoper in onderhoud dan welk materiaal dan ook.

 

 

HEPRO aluminium kozijnen

Naast kunststof start HEPRO eind 2021 online met aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien. Het aluminium kozijn blinkt uit in zijn isolatiewaarden en gemak in montage. De technieken die worden toegepast in kunststof zijn overgezet naar aluminium waardoor U-waarden in aluminium enorme stappen heeft gemaakt. Daarnaast is aluminium uitermate geschikt voor nieuwbouw en hoogbouw. Geïnteresseerd in onze aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien? Neem dan contact met ons op!

Wist u dat de aluminium profielen tevens worden geproduceerd door onze profielleverancier Deceuninck?

Deceuninck heeft een aluminium profiel ontwikkeld waarbij de glaslatten op dezelfde manier worden gemonteerd als bij kunststof kozijnen wat een enorme tijdsbesparing van 30% met zich mee brengt. De aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in HR of Triple beglazing. Meer informatie? Lees hier meer over onze Decalu producten.

Algemeen
Algemeen
Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over onze producten. ...
Lees meer
Leveringen & afhalen goederen
Leveringen & afhalen goederen
Voor al uw vragen wat betreft het leveren van uw producten. ...
Lees meer
Betalingen
Betalingen
Antwoord op eventuele vragen die u zou kunnen hebben over de betalingen. ...
Lees meer
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Voor al uw vragen wat betreft het aanvragen van een vrijblijvende offerte. ...
Lees meer
Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)
Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)
Een snel overzicht van de voorwaarden die van toepassing zijn op de subsidieregeling Investeringssub...
Lees meer
Inmeten
Inmeten
Benieuwd hoe u het beste zelf kunt inmeten voor een vrijblijvende offerte? U leest het hier. ...
Lees meer
U-waarde
U-waarde
Voor welke isolatiewaarde kiest u? En wat betekenen deze waarden voor onder andere uw subsidie aanvr...
Lees meer
Glas
Glas
Triple of dubbele beglazing? Wat is het verschil en wat voor soort glas ontvangt u als u HEPRO kozij...
Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over onze zakelijke dienstverlening. ...
Lees meer