• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Word zakelijke klant bij HEPRO!

Samenwerken is de HEPRO norm, want succes bereik je samen. Daarom profiteert u als vaste zakelijke klant van een aantrekkelijke korting en is begeleiding bij uw project vanzelfsprekend. Door onze eigen Nederlandse fabriek en vakkundige medewerkers, adviseren wij u graag over onze kozijnen, deuren en schuifpuien. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Het HEPRO partnerschap

Met ruim 25+ jaar ervaring en een geoptimaliseerde eigen productielijn, maakt HEPRO de partner voor uw zakelijke project. We denken met u mee, kunnen u assisteren in de montage met onze eigen VKG gecertificeerde monteurs. Samenwerken als een team met als doel het optimale resultaat te bereiken, dat is het HEPRO partnerschap.

Bent u werkzaam in de nieuwbouw, renovatie of verbouw? Als gevelpartner adviseren wij u graag in het voortraject en zijn wij gespecialiseerd in project oplossingen. Wij werken onder andere voor:

HEPRO kunststof kozijnen

De kunststof producten van HEPRO zijn in onze eigen fabriek gefabriceerd onder het KOMO keurmerk. Hierdoor zijn onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Voor het ontwikkelen van onze kunststof producten wordt er gebruik gemaakt van de profielleverancier Deceuninck. Dit bedrijf is enorm vooruitstrevend en gefocust op innovatie waardoor het profiel zich uitstekend leent voor o.a. nieuwbouw en modulaire bouw.

Isolatie waarden kunststof 

Verschillende projecten vragen verschillende isolatie normen. Daarom heeft HEPRO zijn kunststof verdeeld in drie uitvoeringen. De HEPRO Basic, Standard & Comfort. Alle uitvoeringen kenmerken zich als bijzonder duurzaam waarbij er geen concessies zijn gedaan, gericht op de kwaliteit van het kozijn.

 

Wist u dat: PVC minstens 10 keer kan worden gerecycled zonder zijn mechanische eigenschappen te verliezen? Met een levensduur van 35 jaar, reikt de levenscyclus van kunststof materiaal dus minimaal 350 jaar!

Voordelen van zakelijk kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien bestellen

Wanneer u kiest voor HEPRO kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien kiest u voor uitmuntende kwaliteit met bewezen keurmerken, de beste isolatie waarden en een duurzaam product dat volledig recyclebaar is. Naast de isolatiewaarden is het Elegant profiel van Deceuninck voorzien van de German Design Award. Het strakke en moderne design past uitstekend in het hedendaags design van woningen en gebouwen. Naast het gebruik van de populaire houtnerf folies en de gladde profielen, is het tevens mogelijk onze producten in elke RAL kleur te leveren. ColorTop® is keuzevrijheid in kleur!

HEPRO aluminium kozijnen

Naast kunststof start HEPRO eind 2021 online met aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien. Het aluminium kozijn blinkt uit in zijn isolatiewaarden en gemak in montage. De technieken die worden toegepast in kunststof zijn overgezet naar aluminium waardoor U-waarden in aluminium enorme stappen heeft gemaakt. Daarnaast is aluminium uitermate geschikt voor nieuwbouw en hoogbouw. Geïnteresseerd in onze aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien? Neem dan contact met ons op!

Wist u dat de aluminium profielen tevens worden geproduceerd door onze profielleverancier Deceuninck?

Deceuninck heeft een aluminium profiel ontwikkeld waarbij de glaslatten op dezelfde manier worden gemonteerd als bij kunststof kozijnen wat een enorme tijdsbesparing van 30% met zich mee brengt. De aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in HR++ of Triple beglazing. Meer informatie? Lees hier meer over onze Decalu producten

Wat kunt u verwachten als zakelijke klant?

Wanneer u contact met ons hebt opgenomen wordt u gekoppeld door onze binnendienst aan een van onze zakelijke adviseurs. Deze adviseur levert u een voorstel op maat, die vervolgens na akkoord, in productie wordt genomen, geleverd op het door u opgegeven adres en optioneel door onze VKG gecertificeerde monteurs kan worden gemonteerd.

Binnen het gehele proces behoudt u uw eigen contactpersoon en ook voor de vervolg orders, kunt u direct contact met uw adviseur opnemen. Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn een van de HEPRO voordelen. Andere HEPRO voordelen zijn:

 • Aantrekkelijke zakelijke korting
 • Snelle levering
 • Advies & begeleiding bij uw volledige project
 • Vakkundig advies over EPC waarden
 • Eigen Nederlandse fabriek
 • Voorzien van alle belangrijke keurmerken: KOMO | VKG | SKG | Politiekeurmerk
 • Eigen montage teams (VKG gecertificeerd)
 • Service & onderhoud 
 • Het zuinigste kozijn van Nederland

U kunt zich aanmelden als zakelijke klant door contact met ons op te nemen via onze klantenservice, telefonisch via 085 - 1122007 of u kunt direct mailen naar zakelijk@hepro.nl

Bij aanmelding ontvangen wij graag de volgende gegevens van u:

 • Bedrijfsnaam
 • KVK nummer
 • Omschrijving van de opdracht 
 • Uw contactgegevens

Voor iedere bouw geralateerde ondernemer hebben we een passend aanbod. Als fabrikant richten wij ons op VvE's Architecten, bouwbedrijven, klusbedrijven (ZZP) met eigen KVK nummer, die op zoek zijn naar kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien. 

Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel dan kunt u bij HEPRO een zakelijke korting op uw offerte krijgen! De hoeveelheid kozijnen in de offerte of de afname op jaarbasis bepalen de hoogte van de korting.

Elke zakelijke klant ontvangt altijd 10% korting op zijn offerte. 

Let op, onze zakelijke service hanteren wij uitsluitend voor klus en bouw gerelateerd bedrijven met eigen KVK nummer.

Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden. Wij hebben eigen monteurs maar mocht u zelf willen plaatsen is dit geen probleem. Een combinatie van uw eigen monteurs en de HEPRO monteurs is in overleg mogelijk. Gaat u zelf monteren? Dan kunnen wij uw producten bezorgen op locatie of u kunt deze afhalen bij ons in de fabriek. 

De kunststof producten en het glas worden altijd los van elkaar geleverd. Op deze manier worden breuken in het glas tot het minimale beperkt. 

Onze inmeetadviseurs komen altijd inmeten bij renovatie projecten als dat uw wens is. Is uw project een nieuwbouwproject? Dan heeft u twee opties. We richten een offerte in en komen inmeten of u stuurt de technische tekeningen in en op basis daarvan richten wij een offerte in. Wanneer u de technische tekeningen in stuurt is inmeten vaak niet meer nodig. 

Recent door u bekeken