• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

ColorTop®: Alle RAL kleuren van de regenboog

HEPRO opent voor u graag het venster op een nieuwe wereld met alle kleuren van de regenboog voor uw kunststof kozijnen.

Wilt u oceaanblauw? Amazonegroen, kanariegeel of avondrood? Op zoek naar de nieuwste trendkleur voor uw woning? Ook antraciet RAL7016 behoort tot de mogelijkheden! 

Bij ons is ‘the sky the limit’ voor uw kozijnen! U zegt het maar en wij regelen het. Keuzevrijheid in kleur: dát is ColorTop®. Doordat u een ruime keuze in kleuren heeft is er altijd een kleur dat het beste aansluit bij uw woonwensen. 

Wist u dat: er in totaal 215 RAL kleuren zijn waaruit u kan kiezen voor uw kunststof kozijnen? 

ColorTop® RAL-kleuren voor uw kunststof kozijn 

ColorTop® is het nieuwste op het gebied van kleuren. Het is een matte satijnen structuur die ervoor zorgt dat een kunststof kozijn er niet ‘plastic’ uitziet. ColorTop® is leverbaar in alle RAL-kleuren. Daarnaast is ColorTop® bijzonder duurzaam door zijn watergedragen eigenschappen.

In onderstaand item van het televisieprogramma Holland van Boven praten wij over de unieke eigenschappen van ColorTop® op uw kunststof kozijnen.

Keuzevrijheid in kleur

Geef uw kleurrijke karakter weer door uw woning en kozijnen hierop aan te passen. Dit doet u bijvoorbeeld door te kiezen voor kunststof kozijnen en deuren van HEPRO. Bij ons is het mogelijk om precies de kleuren te kiezen die u bij uzelf en uw woonstijl vindt passen.

De knoop doorhakken zal wellicht niet direct eenvoudig zijn. Uw opties bestaan uit alle RAL-kleuren. Door ons de RAL kleurcode door te geven, weten wij exact wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en leveren u de kunststof deuren en kozijnen in de door u gewenste tinten af!

Welke RAL kleur op uw kunststof kozijnen? 

De uitstraling van uw woning is natuurlijk helemaal aan u. Daarom is het handig om bij het kiezen van de RAL kleur voor kunststof kozijnen selecties te maken op basis van een kleurenwaaier. Deze houdt u bijvoorbeeld tegen uw wand, vloer en/of plafond om een perfecte match te maken met uw deur of kozijn. Bovendien beslist u niet alleen over de kleuren van deze onderdelen. Ook over de textuur beslist u helemaal zelf!

Naast een kunststof kozijn met ColorTop® kunt u er ook voor kiezen om uw kunststof kozijn te voorzien van een houtnerf structuur. Het kozijn wordt dan voorzien van een folie. Het kunststof kozijn kan door een folie een houtlook of metalen uitstraling krijgen.

HEPRO zorgt er dan ook graag voor dat u met uw RAL kleur kozijnen keuze de regie in eigen hand houdt bij het bepalen van de sfeer van uw woning!

Hoe werkt het RAL kleurensysteem?

Het RAL kleurensysteem is opgebouwd doormiddel van een 4-cijferige code en bestaat al ontzettend lang. De afkorting staat voor ‘ReichsAusschuss für Lieferbedingungen’ (Rijkscomité voor leveringsvoorwaarden), een - het laat zich raden - Duits systeem dat in 1927 werd ontwikkeld en gebruikt in de bouw en industrie. Het had als doel om iedere kleur een eigen unieke code te geven, zodat vage beschrijvingen niet voor vergissingen konden zorgen.

Het RAL kleurensysteem heeft tegenwoordig nog steeds veel bestaansrecht, waar fotografische weergaven niet altijd overeenkomen met de werkelijkheid.

Slaat u er een (online) catalogus op na om een kleur uit te kiezen, dan is het mogelijk dat u uiteindelijk een totaal andere kleur krijgt voorgeschoteld. Daarom is het belangrijk om altijd de kleurenwaaier te gebruiken bij het kiezen van een RAL kleur voor uw kunststof kozijnen. 

Uw kozijn kleur in het echt zien?

Onze adviseurs begijpen dat u benieuwd bent naar de kleur van uw kozijnen en hebben daarom altijd een kleurenwaaier bij zich. Ook een afspraak in de showroom behoort uiteraard bij mogelijkheden zodat u de RAL kleuren rustig kunt bekijken. Wilt u een afspraak maken voor de showroom of bij u thuis op locatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice