• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Wij zijn met bouwvak vakantie van 1 augustus t/m 21 augustus 2022

HEPRO GIJS IJshockey Groningen

HEPRO GIJS IJshockey

HEPRO is sinds 2020 trotse hoofdsponsor van HEPRO GIJS IJshockey, een mooie samenwerking! De competitie voor het seizoen 2021-2022 start zaterdag 9 oktober 2021.

Wie is HEPRO GIJS IJshockey?

De club werd opgericht in 1969 in Groningen. GIJS speelt in de 1e divisie binnen IJshockey Nederland. Het team bestaat uit 20 fanatieke spelers. De meeste spelers komen voornamelijk uit de eigen jeugdopleidingen van HEPRO GIJS Ijshockey.

Dit is een mooi voorbeeld en stimuleert de jeugd dan ook extra om in de toekomst tot grotere prestaties te komen. De trainer van GIJS 1 is Csaba Kersco. Hij wordt ondersteunt door de assistent trainers Ronald Koops en Bert Groenhof.

Sponsor worden?

Wilt u net als HEPRO sponsor worden van dit fanatieke team? Uiteraard is dit mogelijk! Binnen GIJS zijn er verschillende mogelijkheden om uw steentje bij te dragen. Via de website kunt u het contactformulier invullen en vragen naar de mogelijkheden om sponsor te worden!

U kunt er ook voor kiezen om een seizoenkaart aan te schaffen. De kaartverkoop voor het seizoen 2021/2022 is al van start. Wilt u alle thuiswedstrijden in Divisie Noord en de Eredivisie bij wonen? Dan kunt u gemakkelijk online een los kaartje of seizoenkaart bestellen.