• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Thermofibra

Thermofibra

Het materiaal voor morgen ontwikkelen, met deze visie is het Thermofibra® concept ontstaan. Samen met Deceuninck ontwikkelt HEPRO, de kunststof kozijnen voor de toekomst. Het idee is simpel, uw huis op de best mogelijk manier isoleren met de meest ecologische materialen.

Kan dat eigenlijk wel? Kunststof kozijnen en deuren ontwikkelen die milieuvriendelijker zijn dan reguliere kozijnen? Dit is de uitdaging waar we voor staan. Want in een veranderende wereld waarin fossiele brandstoffen op raken, het klimaat in negatieve zin verandert en een afvalberg die groeit is het tijd om anders te denken en te handelen.

Met Thermofibra® kozijnen kiest u bewust. U kiest voor de beste recyclebare materialen, de hoogste isolatiewaarde in de markt, de meest sterke profielen, gecombineerd met esthetiek. Beschikbaar alle ColorTop kleuren. Dit maakt dat de kunststof kozijnen en deuren geschikt zijn voor elk soort huis.

Thermofibra® technologie

De thermische prestaties van de Thermofibra® kozijnen zijn ongeëvenaard. Waar de meeste fabrikanten en leveranciers gebruik maken van stalen versterkingen, - die kou juist geleiden, ook wel een stalen koker genoemd - gebruikt HEPRO een kern van hard PVC schuim, versterkt met staaldraad.

Deze zogenaamde Thermofibra® technologie maakt de profielen supersterk en tegelijk zorgt het schuim voor een uitstekende isolerende werking. Het resultaat is dat de Thermofibra® tot wel 32% beter isoleert, maar dat het tevens voor een gewichtsbesparing van ruim 40% zorgt, zonder het verlies van stevigheid.

De profielen zijn tevens verkrijgbaar in diverse houtnerfstructuren. De kleuren zijn tijdloos en passend bij iedere bouwstijl van modern tot klassiek. De afwerking van de profielen zijn kleurvast doordat de kleuren op en in het kunststof worden verwerkt.

Het resultaat: een robuuste kozijnen die beter isoleren dan elk ander kunststof kozijn in de markt! 

  • 32% isolatie verbetering
  • Thermische versterking
  • 100% recyclebaar

Thermofibra® technologie in detail 

Kunststof kozijnen en kunststof deuren met de Thermofibra® profielen van Deceuninck zorgen voor een maximale isolatie en versteviging zonder gebruik te moeten maken van de bekende stalen kokers, die warmte en kou geleiden.

De kozijnen en deuren met de Thermofibra® technologie beschikken tevens over een revolutionair vijfkamersysteem. Dit vijfkamersysteem is ontwikkeld uit holle kamers waarin zich automatisch een isolerende luchtlaag vormt. Om de reguliere stalen kokers zoveel mogelijk te kunnen vervangen is er voor de extra stevigheid gekozen voor glasvezels in de draaiende delen.

De speciale Thermofibra® versterking, PVC hardschuim zorgt dat de grootste kamer is opgevuld, waardoor maximale stevigheid en isolatie ontstaan. De vier staaldraden zijn tenslotte toegevoegd om u te garanderen van het sterkste kozijn met een gewichtsbesparing van 40%.

Voor de maximale isolatie is het advies om te kiezen voor kozijnen en deuren met triple beglazing. Maar omdat elk kunststof kozijn maat werk is, kan u tevens kiezen voor dubbele beglazing.

Thermofibra® 100% recyclebaar

Wanneer u kiest voor de Thermofibra® techniek, kiest u niet alleen voor een directe besparing op uw stookkosten maar besluit u uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Hoofdleverancier Deceuninck investeerde in een recyclingfabriek voor alle materialen die worden gebruikt bij het produceren van de kunststof Thermofibra® profielen.

Hierdoor is een compleet gesloten circuit gegarandeerd en maakt dat de;

De Thermofibra® raam- en deurprofielen de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk hebben en zijn aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar.

Kies bewust, kies voor Thermofibra® kunststof kozijnen!

Recent door u bekeken