Deceuninck

Het Vlaamse familiebedrijf Deceuninck is een van de grootste producenten van kunststof kwaliteitsprofielen in Europa. HEPRO werkt met basisprofielen van Deceuninck voor het vervaardigen van haar kunststof kozijnen. Met Deceunick kiest HEPRO voor bewezen kwaliteit. U bent zich verzekerd van het beste profiel in uw kozijn!

Perfecte isolatie dankzij Deceuninck Linktrusion

De thermische prestaties van Deceuninck profielen zijn ongeevenaard. Waar de meeste fabrikanten gebruik maken van stalen versterkingen - die koude juist geleiden - gebruikt Deceuninck een kern van hard PVC schuim, versterkt met staaldraad. Deze zogenaamde Linktrusion technologie maakt hun profielen supersterk en tegelijktijd zorgt het schuim voor een uitstekende isolerende werking. Het resultaat: een robuust kozijnprofiel dat beter isoleert dan welk ander profiel dan ook.

Voor ieder huis een passende kleur en structuur 

De profielen van Deceuninck zijn verkrijgbaar is ruim 50 kleuren en met diverse (houtnerf)structuren. De kleuren zijn tijdloos en passend bij iedere bouwstijl. De afwerking van Deceuninck profielen is kleurvast doordat de kleuren niet op, maar in het kunststof worden verwerkt.

Duurzaam in meerdere opzichten 

Deceuninck profielen voor kunststof kozijnen worden gemaakt van gerecycled PVC. Dit materiaal is robuust en weersbestendig en kan na de levensduur van het kozijn ook weer voor 100% worden gerecycled. Zo is de cirkel rond. PVC kozijnen vragen weinig onderhoud en hoeven niet te worden geverfd. Verder is de isolerende werking van PVC kozijnen optimaal. Dat maakt Deceuninck producten duurzaam in meerdere opzichten.

Deceuninck: kunststoffen sinds 1937

De familie Deceuninck is een bekende ondernemersfamilie uit de plaats Hooglede-Gist in West-Vlaanderen. Deceuninck maakt verschillende kunststof artikelen, waaronder profielen voor kunststof kozijnen. Het is bedrijf is koploper in innovaties op dat vlak. Het hierboven genoemde Linktrusion systeem is er daar één van, maar ook het recyclingsprogramma van het bedrijf staat hoog aangeschreven. Deceuninck gelooft in een zogenaamde "circulaire economie" en recycled in haar recyclingsfabriek in Diksmuide 20.000 ton PVC per jaar. Dat maakt Deceuninck de grootste recycler van harde PVC in de Benelux.

Meer informatie over Deceuninck?

Wilt u de kunststof kozijnen van HEPRO zelf ervaren en bekijken? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms! Deze zijn te vinden in Zuidbroek en in Hillegom.