Deceuninck

HEPRO kunststof kozijnen werkt met de basisprofielen van het Vlaams familiebedrijf Deceuninck. U kiest voor een bewezen kwaliteit als u kiest voor HEPRO kunststof kozijnen. De profielen van Deceuninck hebben een linktrusion verbinding, dit is een combinatie van traditionele en nieuwe duurzame materialen, een linktrusion verbinding zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde.

Deceuninck Kozijnen

Deceuninck kozijnen profielen zijn gemaakt van recyclede producten. De Linktrusion versterking bestaat uit glasvezels, pvc-hardschuim en staaldraad. Deze technologie zorgt ervoor dat de profielen sterk zijn en het schuim een isolerende werking heeft. De profielen zijn wind- en waterdicht en hebben een SKG keurmerk. Dit houdt in dat het inbraakwerend is en een certificaat heeft voor het onderdeel van veilig wonen bij de politie. Verder, de profielen van Deceuninck kozijnen zijn leverbaar in ruim 50 kleuren en structuren. Tot slot, de grootste recycler van de Benelux is Deceuninck. Al 80 jaar is Deceuninck het synoniem voor een uitmuntende service en 100% topkwaliteit.

Deceuninck recycling

Deceuninck recycling is een proces voor het verduurzamen van de inspanningen en het product. Deceuninck profielen zijn 100% recyclebaar, dit houdt in dat de profielen probleemloos nog een keer kunnen worden verwerkt in de productie, een circulair proces. Het proces van begin tot eind is ecologisch. Deceuninck gelooft in een zogenaamde "circulaire economie" en recycled in haar recyclingsfabriek in Diksmuide 20.000 ton PVC per jaar. Dat maakt Deceuninck de grootste recycler van harde PVC in de Benelux. Bent u benieuwd naar dit proces? Bekijk dan snel, de onderstaande video over Deceuninck recycling. 

Deceuninck kunststof kozijnen

Basisprofielen van Deceuninck worden gebruikt bij alle kunststof kozijnen van HEPRO. Deze profielen zijn recyclebaar en hebben een isolerende werking. Deceuninck kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, stijlvol en bruikbaar voor elk type woning. De kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd, dit houdt in dat ze voldoen aan meerdere voorwaarden, denkt u aan duurzaamheid en inbraakwerend, maar ook de processen binnen het bedrijf. Wilt u meer informatie over kunststof kozijnen? Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website. U kunt zelf een offerte aanvraag invullen.

Deceuninck deuren

Deceuninck deuren zijn energiebesparend, inbraakwerend en stijlvol. Deceuninck deuren gaan jaren mee, u kunt zo jarenlang genieten in stijl. Via onze website kunt u kunststof deuren bekijken en toevoegen aan uw winkelmand, zodat u een offerte aanvraagt. Wist u dat? Deceuninck basisprofielen dagelijks diverse testen uitvoert om de kleur en krasvastheid van de profielen te controleren en de kwaliteit te kunnen garanderen. 

Deceuninck boeidelen

Deceuninck boeidelen zijn onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te plaatsen en hebben een ruime collectie aan kleuren. Een voordeel van Deceuninck boeidelen is dat het een trendy look aan uw woning geeft en het bespaard ook nog eens energie! Via onze website kunt u Deceuninck boeidelen bestellen, u kunt dit dan zelf monteren bij uw woning.

Meer informatie over Deceuninck?

Wilt u de kunststof kozijnen van HEPRO zelf ervaren en bekijken? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms! Deze zijn te vinden in Zuidbroek en in Hillegom.