Deceuninck

HEPRO kunststof en aluminium kozijnen werkt met de basisprofielen van het familiebedrijf Deceuninck gevestigd in België. Deceuninck biedt wereldwijd kunststof profielen aan, van Europa tot aan Azië en Amerika. De basis kenmerken van Deceuninck zijn betrouwbaarheid, innovatief en duurzaam ondernemen, dit geeft u als klant zekerheid voor een top product! 

Wist u dat: Deceuninck sinds 2018, 21 tennisvelden aan zonnepanelen heeft? 

Dat Deceuninck duurzaam onderneemt ziet u terug in het gebruik van de zonnepanelen en dat Deceuninck de grootste recycler van harde PVC in de Benelux is. Doordat u kiest voor de kunststof kozijnen van HEPRO, denkt ook u aan de toekomst en het milieu! Benieuwd naar Deceuninck? Bekijk het onderstaande filmpje! 

Deceuninck kozijnen

Deceuninck kozijnen profielen zijn gemaakt van recyclede PVC. Dit houdt  in dat ook uw nieuwe kozijnen uitiendelijk weer volledige recyclebaar zijn.

Wist u dat: "Kunststof minstens 10 keer worden gerecycleerd zonder zijn mechanische eigenschappen te verliezen. Met een levensduur van 35 jaar bereikt de potentiële levenscyclus van kunststof kozijnen dus minimaal 350 jaar."

Uiteraard zijn de profielen zijn wind- en waterdicht en onderhoudsvriendelijk. En voldoen aan alle KOMO voorwaarden voor kozijn profielen. 

Verder zijn de profielen van Deceuninck leverbaar in allerlei RAL-kleuren door het gebruik van ColorTop® en in allerlei houtnerf structuren. Hierdoor is het kleurengamma zeer breed en vindt u altijd het kozijn dat het beste bij uw smaak en interieur past. Deceuninck is de profiel leveranier gefocused op innovatie en het synoniem voor een uitmuntende service en 100% topkwaliteit. 

Kiest u voor HEPRO dan kiest u voor Deceunink en heeft u de keuze uit 3 uitvoeringen kunststof kozijnen. Elke uitvoering heeft zijn eigen specificaties afgestemd op uw budget en manier van energiebesparen.

HEPRO Basic

Kunststof kozijnen in de Basic uitvoering worden geleverd met een verdiept profiel van 115 mm en 90 mm breed. Het kozijn is staal versterkt en heeft een aluminium afstandshouder. Voorzien van HR++ glas en verdekt liggende scharnieren. U kiest voor een iets lagere energie besparing ten opzichte van de Standard uitvoering maar creëert een hoge duurzaamheid tegen een zeer aangename prijs. Uiteraard doet dit kozijn niet onder zijn hoge isolatie broers en is voorzien van kwaliteit door het KOMO, SKG en VKG keurmerk.

Is het Basic kozijn het kozijn dat u zoekt? Bereken dan eenvoudig uw afmeting en prijs.

 

 

 

HEPRO Standard

U kiest voor de Standard uitvoering en ontvangt een 16% hogere isolatiewaarde ten op zichte van de Basic uitvoering. Dit profiel is voorzien van een Warme Edge Spacer. Wat zorgt voor een verbeterde isolatiewaarde. Daarnaast is deze uitvoering voorzien van een Thermofibra® versterking. Deze versterking, van PVC hardschuim zorgt voor maximale stevigheid en isolatie en inbraakwerendheid. 

De Standard uitvoering kenmerkt zich als:

 • HR++ beglazing
 • verdekt hang- en sluitwerk
 • 42 mm dikte paneel- en schrootvulling 
 • 4 scharnieren op de deuren
 • leveraar in ColorTop®
 • KOMO en VKG keurmerk
 • SKG gecertificeerd

 

HEPRO Comfort

De Comfort uitvoering is het kozijn met de hoogste energiebesparing binnen de kunststof kozijnen. U kiest voor een 32% hogere isolatiewaarde ten opzichte van de Basic uitvoering! Het kozijn heeft een verdiept profiel van 115 mm en 85 mm breed. De Comfort uitvoering neemt vele pluspunten met zich mee. Dit kozijn boekt de hoogste comfort beleving en is voorzien van Triple beglazing.  Het kozijn is voorzien van ActivPilot Giant hang- en sluitwerk, dit betekent dat het tot wel 180 kilo kan dragen. Verder kenmerkt de Comfort uitvoering zich als:

 • voorzien van Thermofibra® versterking
 • leverbaar in ColorTop®
 • 4 scharnieren op de deur
 • 42 mm dikte panelen
 • extra middendichting
 • KOMO, SKG en VKG keurmerk

De Comfort uitvoering voldoet aan alle woonwensen op het gebied van energiebesparing, comfort en kwaliteit. 

Thermofibra® versterking van Deceuninck

De Thermofibra® versterking krijgt u bij de Standard en Comfort kozijnen. Maar wat is nou eigenlijk een Thermofibra® versterking? 

De profielen van Deceuninck zorgen voor een maximale versteviging en isolatie zonder gebruik te hoeven maken van de kokers, die warmte en kou geleiden.

De Thermofibra® versterking bestaat over een vijfkamersysteem. Dit is ontwikkeld met holle kamers die automatisch een isolerend luchtlaag vormen. Doordat er in de Comfort kozijnen geen gebruik wordt gemaakt van stalen kokers, is dit vervangen door glasvezel om de stevigheid te behouden. De grootste kamer is opgevuld met PVC hardschuim. Daarnaast zijn er vier staaldraden toegevoegd om het sterkste kozijn te garanderen. Wilt u de hoogste isolatie ontvangen? Kies dan voor Thermofibra® met triple beglazing. 

Deceuninck recycling 

Deceuninck recycling is een proces waarbij PVC hardschuim meerdere malen wordt hergebruikt voor het produceren van de profielen. De kozijn profielen van Deceuninck zijn volledige recyclebaar. Dit houdt in dat de profielen probleemloos nog een keer kunnen worden verwerkt. Een circulair proces dat van begin tot eind ecologisch is. 

PVC kan minstens 10 keer kan worden gerecycled zonder zijn mechanische eigenschappen te verliezen. Met een levensduur van 35 jaar, reikt de levencyclus van kunststof materiaal dus minimiaal 350 jaar! 

Deceuninck gelooft in de zogenaamde ' circulaire economie.' In de fabriek van Deceuninck wordt per jaar ruim 45.000 ton PVC gerecycled. Door deze keuze is Deceuninck de grootste recycler van harde PVC in de Benelux. Bent u benieuwd naar dit proces? Bekijk dan snel de onderstaande video over Deceuninck recycling. 

 

 

Deceuninck kunststof kozijnen

Basisprofielen van Deceuninck worden gebruikt bij alle kunststof kozijnen van HEPRO. Deze profielen zijn recyclebaar en hebben een isolerende werking. Deceuninck kunststof kozijnen zijn stijlvol en bruikbaar voor elk type woning. De kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd, dit houdt in dat ze voldoen aan meerdere voorwaarden, denkt u aan duurzaamheid en inbraakwerend, maar ook de processen binnen het bedrijf. Wilt u meer informatie over kunststof kozijnen? Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website.

               

Deceuninck aluminium kozijnen 

De aluminium basisprofielen worden gebruikt bij alle aluminium kozijnen van HEPRO. Het aluminium kozijn is te leveren in twee soorten namelijk Decalu en Decalu+, een slank en modern kozijn. Daarnaast zijn de kozijnen duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend. Wilt u meer informatie over aluminium kozijnen? Lees dan snel verder over het type kozijn of neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

          

Decalu aluminium kozijnen

In het najaar van 2021 zal HEPRO starten met de verkoop van aluminium kozijnen! De profielen voor deze kozijnen komen uiteraard bij Deceuninck vandaan. Dit aluminium kozijn is uniek in de wereld en voorzien van een lage uw-waarde. Andere eigenschappen die dit kozijn uniek maken zijn:

 • de montage van dit aluminium kozijn is eenvoudig door het optimaliseren van de glaslatten
 • aluminium en kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien kunnen 1 op 1 gecombineerd worden
 • afwatering zit  verborgen in het kaderprofiel, dit geeft het kozijn een ultra slank model

 

Het aluminium kozijn wordt geleverd in 2 modellen namelijk, Decalu en Decalu+. Het verschil zit in het type glas. Decalu wordt namelijk aangeboden met HR++ glas en de Decalu+ beschikt over triple beglazing. Tevens is het een groot voordeel om te kiezen voor aluminium kozijnen omdat ze sterk zijn waardoor grote raamoppervlaktes mogelijk zijn. De eigenschappen van het aluminium kozijn kenmerken zich als:

 • volledig recyclebaar
 • duurzaam en milieuvriendelijk
 • te combineren met kunststof kozijnen van HEPRO
 • hoog isolerend door de toevoeging van kunststof in de kern

“HEPRO is een van de eerste bedrijven in Nederland die de Decalu en de Decalu+ gaan presenteren aan zijn klanten.”

Deceuninck deuren

Deceuninck deuren zijn energiebesparend, inbraakwerend en stijlvol. Deceuninck deuren gaan jaren mee, zo kunt u extra lang genieten in stijl. Via onze website kunt u kunststof deuren bekijken en toevoegen aan uw winkelmand, zodat u een offerte op maat krijgt. Kies bijvoorbeeld voor de voordeur Adriana, een klassieke en moderne voordeur. 

Wist u dat? Deceuninck dagelijks diverse testen uitvoert om de kleur en krasvastheid van de profielen te controleren en de kwaliteit te kunnen garanderen. 

Deceuninck boeidelen

Deceuninck boeidelen zijn onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te plaatsen en hebben een ruime collectie aan kleuren. Een voordeel van Deceuninck boeidelen is dat het een trendy look aan uw woning geeft en het bespaard ook nog eens energie! Via onze website kunt u Deceuninck boeidelen bestellen.

Meer informatie over Deceuninck?

Wilt u de kunststof of aluminium kozijnen van HEPRO zelf ervaren en bekijken? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms! Deze zijn te vinden in Zuidbroek en in Hillegom.