Vensterbanken

Vensterbanken zijn een onmisbaar verlengstuk van uw ramen en raamkozijnen. Ze bepalen mede de look van de kamer. Gelukkig zijn er tegenwoordig vensterbanken in alle mogelijke kleuren, maten en stijlen. Uw interieur inrichten volgens uw persoonlijke smaak? Geen enkel probleem, want met een kunststof vensterbank heeft u de perfecte aanvulling voor uw kunststof kozijnen en uw kunststof deuren in huis. Nooit saai en helemaal in de stijl van uw woning. U legt uw eigen interieuraccenten precies zoals u ze voor ogen heeft.

Stonosil vensterbanken

Waarom zou u kiezen voor Stonosil vensterbanken? Ten eerste omdat kunststof zo veelzijdig is dat het moeiteloos aan de allerhoogste eisen voldoet. Een vensterbank in dezelfde kleur als uw HEPRO kozijnen en deuren? Met kunststof geen enkel probleem! Heeft u liever een vensterbank met een natuursteen- of marmerlook? Ook dat kan. Verder zijn kunststof vensterbanken bijzonder onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot natuurlijke materialen zoals hout of natuursteen. Kunststof hoeft u niet te behandelen met olie of een ander specifiek product. Even schoonmaken met een vochtige doek, en klaar is Kees.
 

Vensterbank in uw kleur?

Standaard hebben wij onze Stonosil vensterbanken in de kleuren wit, créme en blauwsteen op voorraad. Maar wij kunnen in nog meer kleuren leveren. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden en wij helpen u aan uw ideale vensterbank die precies past bij uw interieur.