• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Vensterbanken

U maakt uw interieur helemaal af met een hoogwaardige kunststof vensterbank. Dit onmisbare verlengstuk van uw ramen en raamkozijnen bepaalt mede de look van uw kamer. Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit vensterbanken. Wilt u een subtiele smalle variant, of juist een brede versie waar u al uw favoriete planten en decoratie op kunt zetten? Bij HEPRO vindt u altijd een kunststof vensterbank die perfect past bij uw woonstijl! Tevens kunnen wij u ook voorzien van kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien! 

             

Kunststof vensterbank

Bij HEPRO kunt u terecht voor een stijlvolle kunststof vensterbank. De lichte, tijdloze tinten en het fraaie design sluiten perfect aan bij ieder interieur. Of u nu een moderne, klassieke of Scandinavische inrichting heeft, met een kunststof vensterbank maakt u uw woning helemaal af. Zo kunt u er probleemloos al uw favoriete planten en lampen op zetten. De kunststof vensterbank heeft een eigentijdse look omdat de vensterbank afloopt met een schuine rand. U kiest voor een kunststof vensterbank met een strakke vormgeving en robuuste uitstraling! Passend bij elke woonstijl.

                   

Kunststof vensterbank stonosil

Bij HEPRO leveren we vensterbanken van het topmerk Stonosil met een uitzonderlijke kwaliteit. U heeft bij ons een ruime keuze uit maten. Zowel de lengte-, dikte- als breedtemaat is aan te passen. Op deze manier bepaalt u zelf of u bijvoorbeeld een brede, opvallende vensterbank van kunststof wilt, of juist een smalle variant die volledig opgaat in uw interieur.               

Kunststof vensterbank voordelen

Kiest u voor een kunststof vensterbank dan kiest u voor vele voordelen! HEPRO heeft de voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Zeer hoge krasbestendigheid
  • Snel en eenvoudig te monteren
  • Geproduceerd uit gerecycled materiaal
  • Vochtbestendig en voorkomt koude bruggen
  • Onderhoudsarm
  • Per 6 meter te bestellen; geen zichtbare naden

De kunststof vensterbank wordt netjes afgewerkt met gelijkliggende einddoppen waardoor u het gewenste eindresultaat bereikt.

     

Kunststof vensterbank monteren

U kunt in de meeste gevallen eenvoudig zelf uw kunststof vensterbank monteren. De vensterbanken van Stonosil staan bekend om hun gemakkelijke montage methode, Wij raden aan om een goede, sterke lijm te gebruiken als u zelf uw kunststof vensterbank gaat monteren. Dit montagemateriaal bestelt u eenvoudig mee bij ons. Zo haalt u in één keer alles in huis om uw vensterbank snel en gemakkelijk te bevestigen!

HEPRO TIP: Heeft u ervoor gekozen om kunststof kozijnen door ons te laten plaatsen? Overleg dan samen met u adviseur de mogelijkheden voor een kunststof vensterbank bij uw woning! De adviseur neemt dit dan graag voor u mee tijdens het inrichten van een vrijblijvende offerte.

Kunststof vensterbank kopen

Kunststof vensterbank kopen, dat doet u eenvoudig bij HEPRO! Online kunt u gemakkelijk een kunststof vensterbank bestellen die aansluit bij de stijl van uw woning. Kies online uw vensterbank uit, selecteer de juiste afmetingen en gewenste kleur en bestel direct online bij HEPRO! 

Twijfelt u nog over de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende gesprek aan met adviseur. De adviseur komt graag bij u op locatie om een vrijblijvende offerte in te richten voor kunststof kozijnen met een kunststof vensterbank. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.