Vensterbank

Heeft u een nieuw raam en raamkozijn? Maak het geheel dan af met een stijlvolle vensterbank. U heeft bij HEPRO een ruime keuze uit varianten van kunststof. Dit materiaal heeft een lange levensduur en zijn bovendien bijzonder sterk. Zo kunt u er probleemloos al uw favoriete planten op zetten. Wij leveren vensterbanken in verschillende kleuren. Hierdoor kiest u eenvoudig een tint die perfect aansluit bij uw interieur, of één die gelijk is aan de kleur van uw nieuwe raam en kozijn. Bekijk direct online ons complete assortiment!

Vensterbank kunststof

Als u nieuwe ramen met kunststof kozijnen laat plaatsen, kan een vensterbank van kunststof natuurlijk niet ontbreken. Bij HEPRO leveren we vensterbanken van het topmerk Stonosil met een uitzonderlijke kwaliteit. U heeft bij ons een ruime keuze uit maten. Zowel de lengte-, dikte- als breedtemaat is aan te passen. Op deze manier bepaalt u zelf of u bijvoorbeeld een brede, opvallende vensterbank van kunststof wilt, of juist een smalle variant die volledig opgaat in uw interieur. Naast kunststof kozijnen past een vensterbank tevens uitstekend bij aluminium kozijnen, verwacht eind 2021! 

Stonosil vensterbank

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en stijlvolle vensterbank, zit u goed met een Stonosil vensterbank! Deze is leverbaar in drie verschillende kleuren. Zowel uniforme als natuurstenen tinten zijn mogelijk. De stijlvolle kleuren, in combinatie met het strakke design, maken dit tablet perfect voor ieder interieur. De Stonosil vensterbank heeft een hoge krasbestendigheid. Daarnaast is deze vochtwerend en bestand tegen uv-straling. Hierdoor behoudt de vensterbank zijn kleur en is deze eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. De vensterbank is bovendien gemakkelijk te plaatsen. Bestel bij ons direct uw montagemateriaal mee en u heeft uw vensterbank in een mum van tijd gemonteerd!

Vensterbank kopen

HEPRO is hét adres als u een nieuwe vensterbank wilt kopen. Ook voor kunststof producten zoals design deuren en kozijnen zit u goed bij ons. Wij hebben heldere communicatie hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u onder andere online uitgebreide informatie lezen en onze kunststof kozijnen bekijken. U berekent ook eenvoudig zelf de prijs als u een vensterbank wilt kopen. Kies online uw vensterbank uit, selecteer de juiste afmetingen en gewenste kleur en bestel direct online bij HEPRO!