Afvalcontainers

Wanneer wij bij u komen om uw huis te voorzien van nieuwe kozijnen, komt er bouw- en sloopafval vrij. U kunt ervoor kiezen om  dit afval zelf te gaan afvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om een van onze afvalcontainers te huren. Wanneer u kozijnen bij ons heeft besteld,  kunt u goedkoop en eenvoudig een container mee bestellen. De afvalcontainers zijn niet los te bestellen.

Afvalcontainers huren

Wanneer u nieuwe kozijnen laat monteren, komt er vaak sloop- en bouwafval vrij. In de meeste gevallen is het zo dat dit niet in met een keer rijden naar de stort is opgeruimd. Als u niet iedere dag naar een groter wordende hoop puin wilt kijken, is het aan te raden afvalcontainers te huren. Hierdoor blijft al het puin op een plek en hoeft u zich niet bezig te houden met het opruimen van het afval. Wanneer u afvalcontainers wilt huren bij ons, kunt u dit alleen doen wanneer wij u uw nieuwe kozijnen ook bij ons heeft besteld. Het is dus niet mogelijk om een losse container bij ons te huren. 

Wanneer u een afvalcontainer bij ons huurt is dit inclusief:

  • het plaatsen van de container;
  • huur voor twee maanden;
  • afvoer van de gevulde container.

Wanneer u besluit om een container bij ons te huren, heeft u er helemaal geen omkijken meer naar het bouw- en sloopafval. Bij een bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur kan de afvalcontainer al de volgende werkdag worden geplaatst. Betaling gaat gemakkelijk en snel via iDEAL.

Let op! In de containers van Hepro mogen uitsluitend materialen worden gedeponeerd die vrijkomen bij de montage en van kozijnen.

 

 

Afvalcontainer bestellen

In een paar eenvoudige stappen kunt u al een afvalcontainer bij ons bestellen. In het onderstaande overzicht kunt u zien wat er wel en niet in de afvalcontainers mag worden gedeponeerd. Hieruit kunt u opmaken of het bouwafval wat bij u vrijkomt wel in onze containers mag. Als dit het geval is, kunt u eenvoudig een afvalcontainer bestellen in onze webshop. U kunt hier afrekenen met iDEAL.

Bouwafval en sloopafval
Toegestaan afval:
Schoon metsel-, steen- en betonpuin. IJzer, metaal, diverse kunststoffen en rubbers, hout, plaatmaterialen, vloerbekking
Uitgesloten afval:
Asbest en/of asbestgelijkend materiaal, afvalolie, gevaarlijke afvalstoffen.
Schoonpuin
Toegestaan afval:
Puin schoon vrijkomend bij sloop- en herstelwerkzaamheden. O.a.: Betonresten uitgehard, dakpannen, harde steensoorten, heipalen, schoon metsel- en betonpuin, stenen, straatstenen, trottoirbanden.
Uitgesloten afval:
Asbest en/of asbestgelijkend materiaal, asfalt, cellenbeton, gevaarlijke afvalstoffen, dakrenovatie-afval, gipsplaten, hout, metalen en kunststof blikken, oliehoudend afval, organisch materiaal, vloeistoffen.
Tuinafval
Toegestaan afval:
Organisch afval zoals takken, struiken, snoeiafval, bladafval en plantenresten.
Uitgesloten afval:
Asbest en/of asbestgelijkend materiaal, grond, zand en/of (tuin)aarde, sloophout, gevaarlijk afval.
Hout afval
Toegestaan afval:
Geplastificeerde houtsoorten, puur hout, vezelplaat, multiplex / beton multiplex, spaanplaat, hardboard, zachtboard, geschilderd hout al dan niet voorzien van hang- en sluitwerk.
Uitgesloten afval:
Asbest en/of asbestgelijkend materiaal, hout vermengd met andere afvalstoffen, geïmpregneerde of geteerde houtsoorten, bomen en struiken.

 


Afvalcontainers laten plaatsen

De door u bestelde afvalcontainers kunt u laten plaatsen. Dit wordt in de meeste gevallen 1 dag voor montage van uw kozijnen gedaan. U hoeft daar niet voor thuis te blijven. De chauffeur plaatst de container zo dicht mogelijk bij de opgegeven locatie. Ook over het ophalen van de afvalcontainers hoeft u zich geen zorgen te maken. Na de montage van uw kozijnen zullen wij deze container weer bij u ophalen.

Afvalcontainers bij HEPRO 

Zoals u in de bovenstaande stappen kunt zien is het huren van afvalcontainers bij HEPRO erg voordelig. U heeft helemaal geen omkijken meer naar het vrijkomende bouw- en sloopafval wanneer er nieuwe kozijnen worden geplaatst. Houd er rekening mee dat u alleen afvalcontainers bij HEPRO kunt huren en bestellen als wij ook bij u de kozijnen plaatsen.